- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.681
Yani 4 bitiyor Bilmiyorum ki 3 ayda yoktuNe aşısı 5. Ayda aşı oluyor mu
Canim uygunada guzel seyler yapilabiliyo cok para gerekmiyo onemli olan dedigin gibi mutlu olacagi icinde sevdigi guvendigi bir insanlarlar vakit gecirebilecegi birortam olsun huzur bulsun bende uyguna mal ettim guzelde oldu daha zamanla degistiririm ihtiyaca gore
Canim Allah gonlune gore versin insallah istedigin gibi olur hersey ben haziranda basliyacagim Allah nasip ederse. Iste bakalari babasi mi bakiyo da boyle yapiyo deyince sarteller atti yoksa tabiki onlarin destegi onemli.Allah razi olsun belki seninde skintilarin vardir araya benide ekledin bende iyi bir dinleyiciyim aslinda o yuzden herkesin derdini dinliyorum kendimde sanal ortamda paylasiyorum ne garip dimiCan'ım benim olmuşken tam olsun istiyorum
Masal diyarı gibi olsun isterim ;
mobilya yığını değil oyun alanı olsun istiyorum hayaller kurup her şeyi karıştırabileceği yer olmadı çabam...
Bu Arada akşama kadar ben de tek ilgilenirim ama babası gelince ayrı bi cilve
Ağız yüz oynatmalar eşim sesli gülüyor vs ona yanıt veriyor
Kendimİİ kötü hissetmeye gerek Yok çünkü akşama kadar yorgunluk ve de Bebek tek İş değil canım
Onlar akşama kadar özleyip gelince şadde oyun kısmı ile ilgileniyorlar kaka değiştirip meme vermiyorlar ya da yemek telaşı Yok
Ayrıca senin eşin erken geliyormuş
Ne güzel annesi kadar babası ile de vakit geçirebilecek inşaallah
Benim eşimin de işi esnek çok şükür
Geç gider erken gelir vs
Babalar da annenin yükünü almalı biraz ki buna vakitleri var
Ayrıca her daim dertleşebilirizrahat ol
Sen ne zaman başlıcan işe
Kimin kime derman olacağı belli olmazCanim Allah gonlune gore versin insallah istedigin gibi olur hersey ben haziranda basliyacagim Allah nasip ederse. Iste bakalari babasi mi bakiyo da boyle yapiyo deyince sarteller atti yoksa tabiki onlarin destegi onemli.Allah razi olsun belki seninde skintilarin vardir araya benide ekledin bende iyi bir dinleyiciyim aslinda o yuzden herkesin derdini dinliyorum kendimde sanal ortamda paylasiyorum ne garip dimi
Katre_366 şşşttttt bu soylediklerimi kimseye söyleme duymasınlar ama bebisin en cok seni seviyorrrr digerleri de darilmasin diye gülücük atıyorCok rahatlattin beni inan icime su serptin boyle olumlu cumleler duymaya ihtiyacim var benim isimde yakin oglen gelecegim yemek yemesemde bebisimi gormek icin 3 te babasi gelecek 5 gibi de ben zaten onlar ilgi istiyo bakimdan cok aksam sabah ben bakiyorum kayinvalidemgile gittik agliyo bende susmuyo babada susuyo bana bakmiyo ona bakiyo babasi eglendiriyo diye cok zoruma gitti sen bakmiyon babasi bakiyo galiba gibi imalar canimi sIkti halbuki aksama kadar yeri geliyo oynatiyorum yeri geliyo gezdiriyorum baba A U gibi abartili birsekilde dikkatini cekiyo oda hosuna gidiyo , annemi daha iyi anliyorum simdi kardesime o gece gunduz bakardi bide 2 cocuk daha ev isi stres falan kardesim ben oynuyorum diye beni severdi annem uzulurdu neyse lafin kisasi birsekilde bakiliyo onemli olan kaliteli zaman diyelim yinede alisana kadar zor olacak icimi doktum buarada hakkini helal et canim
Ah bu büyükler bende insanlar kızımın ağla birsey sokacak diye savasmaktan yoruldumDinlemiyor ki anneler biz önceden verirdik deyip veriyorlar ben de catismaktan bıktım napayim
Günaydın canımGünaydın güzel anneler
Canım ben 1 hafta sonra başlayacağım 3 gün boyunca ayni şeyi vercem mesela yoğurt 1 tatlı kaşığı ikinci gün 2 üçüncü gun3 tatlı kaşığı günde bir defa vercem sonra başka gıdaya geçecem ama benim takıldıgım konuş şu mesela 4.gün başka yiyecek verince önceki yedirdiklerimizi yediremeyecek miyiz deneyimli arkadaşlar yardimci olursa sevinirimBen şimdi yogurttan basladim ek gidaya 3 gün boyunca veriyorum degil mi ? 5 cay kaşığı verdim ilk gün. Günde 1 defa yeterli degil mi başlangıç için
once tek tek deneyin kizlar.yani yogurt 3 gun evet.ama sebzeleri 2 gun verdim ben alerjik degiller cunku.kabagi 2.gununde yogurda katip verdim.armut verdim 2 gun.1 hafta sonra yogurda armut karistirip verdim.boyle karistirdim.yarim cay barfagini gecmedik henuz.patates vermedm henuz.onu da mamayla ya da anne sutuyle biraz sivilastirip vericem.Canım ben 1 hafta sonra başlayacağım 3 gün boyunca ayni şeyi vercem mesela yoğurt 1 tatlı kaşığı ikinci gün 2 üçüncü gun3 tatlı kaşığı günde bir defa vercem sonra başka gıdaya geçecem ama benim takıldıgım konuş şu mesela 4.gün başka yiyecek verince önceki yedirdiklerimizi yediremeyecek miyiz deneyimli arkadaşlar yardimci olursa sevinirim
Canım peki önce suyunu mu verdin herşeyin püre ne zaman verdinonce tek tek deneyin kizlar.yani yogurt 3 gun evet.ama sebzeleri 2 gun verdim ben alerjik degiller cunku.kabagi 2.gununde yogurda katip verdim.armut verdim 2 gun.1 hafta sonra yogurda armut karistirip verdim.boyle karistirdim.yarim cay barfagini gecmedik henuz.patates vermedm henuz.onu da mamayla ya da anne sutuyle biraz sivilastirip vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?