- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.701
Guzel haberlerle gelin insallah♥gunaydin herkese
bugun bizim 5.ay kontrolumuz var
Agrisiz atessiz bi gun olsun insallah nu arada Canimm kolyeleri nerden siparis ettin bide gercekten ise yariyomuTeyzeler biz aşımızı olduk çok şükür
Ananedeyiz bugün
İnşallah ateşimiz olmaz sağlıkla atlatırız
Bu arada diş çıkarma dönemi ve gaz için oğluma ve stres ağrı kesicii gibi özelliklerinden dolayı kendim için birer kehribar kolye sipariş ettim ayrıca ek gıda için oğluma mama takımı (bambudan) ve fil şeklinde saklama kabı sipariş ettim
Heyecanla bekliyoruz inşaalalh diş dönemlerini de kolayca atlatırız inşaallah
Bu arada sıkıntıdan lif başladım örüyorum öyle stres alıcı bi uğraş ki elimdeki yünler bitsin
Sepet öreceğim banyo için yavrumun oyuncakları için
Can sıkıntısı çekenlere tavsiyem
Canimcim ördüklerini yolla da ilham olsun bakarsin ben de atkidan baska bir sey örmeyi becerebilirimTeyzeler biz aşımızı olduk çok şükür
Ananedeyiz bugün
Bu arada diş çıkarma dönemi ve gaz için oğluma ve stres ağrı kesicii gibi özelliklerinden dolayı kendim için birer kehribar kolye sipariş ettim ayrıca ek gıda için oğluma mama takımı (bambudan) ve fil şeklinde saklama kabı sipariş ettim
Bu arada sıkıntıdan lif başladım örüyorum öyle stres alıcı bi uğraş ki elimdeki yünler bitsin
Vayyy becerikli hatunnn. Hem güzel hem anne hem becerikliBir elimde ediz bir elimde vileda umurumdami dunyaa
Sonuclari paylasirsan sevinirizgunaydin herkese
Sagol canim tabiki oyle en cok anneler sevilir tabiki babalarda sevilmeli sonucta anneyle arasindabir bag var babalarin bag kurmasi daha zor esimde cok duskun sagolsunKatre_366 şşşttttt bu soylediklerimi kimseye söyleme duymasınlar ama bebisin en cok seni seviyorrrr digerleri de darilmasin diye gülücük atıyor
Heyyyy kendine gelsene sen onun annesisin annesi. Hic üzülme tatlim en cok seni seviyor seni sevecek kim ne derse desin kiskananlar catlasin
Alerji yapabilecek yiyecekleri 3 gun takip gunde 2 sefer verebilirsin aldigi kadar zorlamadanBen şimdi yogurttan basladim ek gidaya 3 gün boyunca veriyorum degil mi ? 5 cay kaşığı verdim ilk gün. Günde 1 defa yeterli degil mi başlangıç için
Yoğurdu kendin mi mayaladın canımBen şimdi yogurttan basladim ek gidaya 3 gün boyunca veriyorum degil mi ? 5 cay kaşığı verdim ilk gün. Günde 1 defa yeterli degil mi başlangıç için
Hayirli olsun asiniz kehribar kolye bende duydum ise yariyor mu acaba mama tabagi alti vakumlu alirsan iyi olurmus canim hepsini hayirli gunlerde kullanin lifler sepet bitince resim at bende severim oyle seylerTeyzeler biz aşımızı olduk çok şükür
Ananedeyiz bugün
Tek tek denersen neyin alerji yapip yapmadigini gozlemlersin sonra 2 ye 3 e cikarirsin cesitiCanım ben 1 hafta sonra başlayacağım 3 gün boyunca ayni şeyi vercem mesela yoğurt 1 tatlı kaşığı ikinci gün 2 üçüncü gun3 tatlı kaşığı günde bir defa vercem sonra başka gıdaya geçecem ama benim takıldıgım konuş şu mesela 4.gün başka yiyecek verince önceki yedirdiklerimizi yediremeyecek miyiz deneyimli arkadaşlar yardimci olursa sevinirim
Hamarat hatun bizede yolla o enerjiden masallah sizeBir elimde ediz bir elimde vileda umurumdami dunyaa
Bizimlede paylas canim bize dr gelin demedi degistirecegim boyle gidersegunaydin herkese
Armutu rendeledin mi ben meyveleri pisirmekten yana degilim birde kati meyve sIkacagi kullansak olur mu acabaonce tek tek deneyin kizlar.yani yogurt 3 gun evet.ama sebzeleri 2 gun verdim ben alerjik degiller cunku.kabagi 2.gununde yogurda katip verdim.armut verdim 2 gun.1 hafta sonra yogurda armut karistirip verdim.boyle karistirdim.yarim cay barfagini gecmedik henuz.patates vermedm henuz.onu da mamayla ya da anne sutuyle biraz sivilastirip vericem.
Tamam canım sağolTek tek denersen neyin alerji yapip yapmadigini gozlemlersin sonra 2 ye 3 e cikarirsin cesiti
Yoğurdu kendin mi mayaladın canım
Alerji yapabilecek yiyecekleri 3 gun takip gunde 2 sefer verebilirsin aldigi kadar zorlamadan
Canım ben 1 hafta sonra başlayacağım 3 gün boyunca ayni şeyi vercem mesela yoğurt 1 tatlı kaşığı ikinci gün 2 üçüncü gun3 tatlı kaşığı günde bir defa vercem sonra başka gıdaya geçecem ama benim takıldıgım konuş şu mesela 4.gün başka yiyecek verince önceki yedirdiklerimizi yediremeyecek miyiz deneyimli arkadaşlar yardimci olursa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?