2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Agrisiz atessiz bi gun olsun insallah nu arada Canimm kolyeleri nerden siparis ettin bide gercekten ise yariyomu

Canimcim ördüklerini yolla da ilham olsun bakarsin ben de atkidan baska bir sey örmeyi becerebilirim

Sagol canim tabiki oyle en cok anneler sevilir tabiki babalarda sevilmeli sonucta anneyle arasindabir bag var babalarin bag kurmasi daha zor esimde cok duskun sagolsun

Hayirli olsun asiniz kehribar kolye bende duydum ise yariyor mu acaba mama tabagi alti vakumlu alirsan iyi olurmus canim hepsini hayirli gunlerde kullanin lifler sepet bitince resim at bende severim oyle seyler

Tek tek denersen neyin alerji yapip yapmadigini gozlemlersin sonra 2 ye 3 e cikarirsin cesiti

Armutu rendeledin mi ben meyveleri pisirmekten yana degilim birde kati meyve sIkacagi kullansak olur mu acaba

Aynen canim yeni anneyiz bende cok bilgili degilim ama verilir daha sonra yine diye dusunuyorum cunku meyve sularina baslayacam daha anca 3 gün bir seyi deneyince 1 ay olcak zaten

kizlar 7.700 gr 67cm boyumuz.700 gr almisiz 1 ayda.gayet normal dedi doktor cunku hareketleri cok artti.

ekgidaya tadimlarla gecebilirsin dedi ben zaten 2 3 haftadir tattirdim.simdi tattirmadigim seyleri deneyecegim.

meyveleri cam rendeden gecirerek hem suyunu hem posasini birlikte verdim.sebzeleri suda haslayip catalla ezdim.patatesi denemedim ama cok kati seyleri anne sutu ya da mamayla biraz sulandirmak gerekebilir.

domates patlican kivi ve cilek haric herseyi kullanabilirsin dedi.yumurta beyazi bal normal sut yasak.yumurta sarisi pekmez peynir(labne,tuzu suda cikarilmis beyaz peynir veya lor) verebiliyoruz.pekmez organik olsun dedi.

once tek deneyin kizlar.iki tadi birlikte kullanmayin.hem alerjiye karsi hemde tatlari ayri almasini saglayin.ben 5 6 kere yogurt verdim.son ikisinde birine armut birine balkabagi koydum.armutla balkabagini ayri vermistim daha once.3 4 kasik yeterli tadim icin.begenmeyebilir kusabilir bunlar endise vermesin dedi doktor

aklima geldikce yaziyorum ayri ayri oldu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…