- 5 Ekim 2015
- 165
- 73
- 13
- 45
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.461
Canim gecmis olsun . Acaba yorucu farkli bisey mi yaptin ?Kızlar, iyi akşamlar. Bugün bütün gün hastanedeydim. Sancim olunca acile gittim ve nst de düzenli sancılarım vardı. Doktorum çağırdı ve serum ve iğne verdiler ve tekrar nst.ye girdim sancılar çıktı yine. Bebeklerim yokluyorlar. Ve erken doğum riskinden dolayı ciğer geliştirici yaptılar bugün 2 doz. Yarın bir 2 doz daha olacağım. İnşallah bebeklerim 32.ye kadar gelirler. Kızım 1146 oğlum 1185 gr olmuşlar teyzeleri. Aman diyorum dikkat edin. Riski daha iyi anladım bugün
Allah nasip ederse yaptircaz canim cok istedigim bi fotografci vardi hastaneye gelemiyo anlasmali oldugu icin ama hamile cekimi ve dogum sonrasinda bebislere kostumlu cekim ve aile cekimi yaptircaz insallah.acil ve erken dogum olursada sadece kostumlu ve aile cekimi insallah :)Bu arada hamilelik fotoğrafı çektirmeyi düşünüyo musunuz profesyonel bi fotoğrafçıyla? Ben çok hevesleniyorum da, yapamazsam içimde kalıcak o kadar yani:)
Canim simdi net anladim ne demek istedigini :) dogum zamanini bilmiyorum nas onceainde 10 haftayi ayarlicam diyosun. Normal gebelik haftasi yani sata gore 40 i ddurdugun haftayi dogum haftasi saydiklari icin resmi olarak sata gore 30.haftamizda yasal suremiz basliyo yani ikizmis erken geliyomus 40 i doldurmucakmis filan onlara hic bakilmiyo.mesela bak benim takvimde tahmini dogum 1 mart yaziyo cok buyu ihtimal en gec subat ortasi olacak ama her turlu 1 marta gore sayiliyo yasal izinler.insallah bu sefer oldu :)Şimdi ben şunu anlamıyorum?? Tekrar anlatmaya çalışayım:) Doktor bana şu gün doğum yapıcaksın demicek. İkiz gebelik sonuçta. Ee benim doğum öncesi 10 hafta izin kullanma hakkım var. Ben hangi tarihten geri sayıp 10 hafta izin alıcam? Çünkü benim için sonraya aktarılması çok önemli değil. Ben öncesinde kullanmak isterim; çünkü yaz tatiline denk gelicek ya da seminerlerimize. 2. Dönem 5 aydan ibaret zaten ve bizim toplam iznimiz 5 ay. Yani toparlamam gerekirse benim 10 hafta doğum öncesi kullanmam için ne zaman izne ayrılmam gerekiyor:)) daha da anlatamadıysam yine hele bi o günler gelsin Allahın izniyle dicem:))
cok gecmis olsun canim Allahim butun risk haberlerini 28.haftadakilerden aliyoruz iyice tiratim 28 den valla. Insallah zamaninda gelsin bebislerin canim bol bol dinlen dikkat et kendine Allah yardimciniz olsunKızlar, iyi akşamlar. Bugün bütün gün hastanedeydim. Sancim olunca acile gittim ve nst de düzenli sancılarım vardı. Doktorum çağırdı ve serum ve iğne verdiler ve tekrar nst.ye girdim sancılar çıktı yine. Bebeklerim yokluyorlar. Ve erken doğum riskinden dolayı ciğer geliştirici yaptılar bugün 2 doz. Yarın bir 2 doz daha olacağım. İnşallah bebeklerim 32.ye kadar gelirler. Kızım 1146 oğlum 1185 gr olmuşlar teyzeleri. Aman diyorum dikkat edin. Riski daha iyi anladım bugün
Çookk geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun.Kızlar, iyi akşamlar. Bugün bütün gün hastanedeydim. Sancim olunca acile gittim ve nst de düzenli sancılarım vardı. Doktorum çağırdı ve serum ve iğne verdiler ve tekrar nst.ye girdim sancılar çıktı yine. Bebeklerim yokluyorlar. Ve erken doğum riskinden dolayı ciğer geliştirici yaptılar bugün 2 doz. Yarın bir 2 doz daha olacağım. İnşallah bebeklerim 32.ye kadar gelirler. Kızım 1146 oğlum 1185 gr olmuşlar teyzeleri. Aman diyorum dikkat edin. Riski daha iyi anladım bugün
Ahh ahh ben de o günleri görürüm inşaallah:)Kuzucum bu islerden anladığım dan değil ama arkadaşlarin dedikleeinden anladığım üzre sanırım 30 haftadan önce doğum iznine cikamiyosun diyolar inşallah yanlış anlayip aktarmamisjmdir sen çok sıkıntı çekersen ki inşallah cekmezsin en kötü gider okulunla konuşur yerine yarı yil sonrası öğretmen ister rapor alirsin şimdiden bunları düşünme boşveeeerr herşey çok güzel olucak bak şimdi ben yemeğimi yedim topladim uzandim kuzucuklarimin kipirtisini dinliyorum oohhhh miisssss bu arada oğlusum da bana arabalariyla yaptığı garaji gösteriyor çok şükür Rabbime Allah sağlık sihhat huzur versin inşallah hepimize
Kızlar, iyi akşamlar. Bugün bütün gün hastanedeydim. Sancim olunca acile gittim ve nst de düzenli sancılarım vardı. Doktorum çağırdı ve serum ve iğne verdiler ve tekrar nst.ye girdim sancılar çıktı yine. Bebeklerim yokluyorlar. Ve erken doğum riskinden dolayı ciğer geliştirici yaptılar bugün 2 doz. Yarın bir 2 doz daha olacağım. İnşallah bebeklerim 32.ye kadar gelirler. Kızım 1146 oğlum 1185 gr olmuşlar teyzeleri. Aman diyorum dikkat edin. Riski daha iyi anladım bugün
Saymaya çalıştım , mart 20 ye kadar çalışıyorum. Senden 3 hafta geriyim. Doğru mu sen sağlama yapar mısın bana:))Yok canım haftana göre 30 hafta sayıca sin ara tatilden sonra heyet deneyebilirsin ben devletten alıyorum doktorumda görüş gönderiyor ordaki doktorda duruma bakıp veriyor kaç haftan doluyor ara tatilin bitiminde
ollleyyHarme bu sefer süper oldu şimdi anladım:) çookk telekkür ederim.
Ona hazırım da gaz fena yikio beni sizdede oluyomuydu yer aciolarmis diolar ;Aramiza biri daha kaltildi artik gozun aydin canim cok mutlu oldum koca gobuse hazir ol
Sen kac haftaliksin takvimin yokta göremedimAramiza biri daha kaltildi artik gozun aydin canim cok mutlu oldum koca gobuse hazir ol
yok cnm dün yatmıştım ama evvelki gün biraz hareketliydim. Ama zaten doktorum 28.hafta riskli demişti. Dediği gibi de oldu.Canim gecmis olsun . Acaba yorucu farkli bisey mi yaptin ?
doktorum suanki durumuma gore 32.yi hedef koydu. Erken doğum riskim var ve bunun için ciğer geliştirici yaptiriyorum. Bir sıkıntım da yoktu ne olduysa 2 günde oldu canım. 28.den sonra her gün riskli ikiz gebeliklerde maalesef.Canım geçmiş olsun bi sıkıntın varmiydi basindan beri ani bi olay mi bu peki niye 32. Haftaya kadar dogarlar dedin cnm 32.38 arasi daha mi riskli ki ??? İnşallah kucaklarimizi doldursun Allah im sağlıklı sıhhatli evlatlarla
Sağol canım. İnşallah daha dururlar bir daha yoklama yapıp korkutmazlar annelerini meleklerim.Allah nasip ederse yaptircaz canim cok istedigim bi fotografci vardi hastaneye gelemiyo anlasmali oldugu icin ama hamile cekimi ve dogum sonrasinda bebislere kostumlu cekim ve aile cekimi yaptircaz insallah.acil ve erken dogum olursada sadece kostumlu ve aile cekimi insallah :)
Canim simdi net anladim ne demek istedigini :) dogum zamanini bilmiyorum nas onceainde 10 haftayi ayarlicam diyosun. Normal gebelik haftasi yani sata gore 40 i ddurdugun haftayi dogum haftasi saydiklari icin resmi olarak sata gore 30.haftamizda yasal suremiz basliyo yani ikizmis erken geliyomus 40 i doldurmucakmis filan onlara hic bakilmiyo.mesela bak benim takvimde tahmini dogum 1 mart yaziyo cok buyu ihtimal en gec subat ortasi olacak ama her turlu 1 marta gore sayiliyo yasal izinler.insallah bu sefer oldu :)
cok gecmis olsun canim Allahim butun risk haberlerini 28.haftadakilerden aliyoruz iyice tiratim 28 den valla. Insallah zamaninda gelsin bebislerin canim bol bol dinlen dikkat et kendine Allah yardimciniz olsun
Sağol canım. Bugün korkuttular inşallah bu 2 hafta sıkıntısız devam eder.Çookk geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun.
Sağol canım. Evet sabah sancim vardı karnimda sertlesmisti. Serum ve iğne öncesi ve sonrasında nst.de sancılar çıktı. 2 hafta wc dışında kalkmam yasak. Ve 32. Hafta hedefimiz şuan. 10 günde 250-300 gr arası almış bidiklarim...Canım çok geçmiş olsun nasıl oldu sancilandinmi dikkat et allahın izniyle 32. Haftayi gecicez hepimiz maşallah bebişlerin kiloları da gayet iyi
Daha iyi günlerin deyip korkutmak istemem :) ama ben çok ciddi sorunlar yaşıyorum gazla ilgili ilk Zaman'lar soda içiyordum ağızdan çıkıyordu gaz biraz rahatlıyordum ama şimdilerde pek öyle olmuyor geçmiyorOna hazırım da gaz fena yikio beni sizdede oluyomuydu yer aciolarmis diolar ;)
Aman ha Can'ım dikkat çok geçmiş olsun yatıyor musun şimdi hepimizin korkusu o zaten bebekler belli bir dönemi Atlattı çok şükür derken erken doğum riski hepimizi tedirgin ediyor sağlıkla kucağına alırsın inşallah burdan bir kere daha anlıyoruz ki herşeyi 25 li haftalara kadar bitirmeli sonrası bol dinlenmeli geçecekKızlar, iyi akşamlar. Bugün bütün gün hastanedeydim. Sancim olunca acile gittim ve nst de düzenli sancılarım vardı. Doktorum çağırdı ve serum ve iğne verdiler ve tekrar nst.ye girdim sancılar çıktı yine. Bebeklerim yokluyorlar. Ve erken doğum riskinden dolayı ciğer geliştirici yaptılar bugün 2 doz. Yarın bir 2 doz daha olacağım. İnşallah bebeklerim 32.ye kadar gelirler. Kızım 1146 oğlum 1185 gr olmuşlar teyzeleri. Aman diyorum dikkat edin. Riski daha iyi anladım bugün
Can'ım Hoşgeldin aramıza :) ilk Zaman'lar bize de Zaman geçmiyordu Çinli gun sayıyorduk ama şimdi Nasıl hızla geçiyor anlamıyorsun kalp atışlarını da duyarsın inşallah en yakın Zaman'da tekrar hayırlı olsunBugün öğrendim bende ikiz annesi olacagim inşallah kizlar... ;) keseleri gördük ama kalp atislari 15 gun sonra insallahhhh Rabbimin izniyle ;;, ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?