2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

çift yumurta,tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.

Bizim kalbimiz Kocaman sevgimiz ikisine de yeter :) Zaman'la sen de hissedeceksin hele de ıvf yöntemiyle sahip olduysan bizim gibi sağlıkla büyüsün gelsinler inşallah aramıza Hoşgeldin aklına ne takılırsa hepimiz sabırla cevaplarız (bu arada kızlar sizin adınıza da konuştum :)

Canım ben tüp doktoruma devam ediyorum ama orda doğum yapmicam başka özelde yapicam anlaşması olduğu. Dünde doğum yapacağım hastane taraftaydım acilden giriş yaptım. Sonra sonucu doktoruma gösterdim hemen çalıştığı merkeze çağırdı.
Çok geçmiş olsun arkadaşim kaçıncı haftadasin bende 28 deyim ama sancıyi nasıl anlarım hiç bilmiyorum tarif edebilirmisin ne olunca acile gitmek gerekir?
Canım tek tarafliydi sonra aşağıda bir doluluk hissediyordum böyle tuvaletin var ama tutuyor gibi birde adet ağrısı var. Karnimda da hafif sertlik.

Bende su gibi akti diyebilecekmiyim. 15 gun gecmez bana kalp atislarini gormek icin... simdiden catladim

çok teşekkür ederiz,hoşbulduk :) sizin kaç haftalık,gebelik takvimi yapmamışsınız ?

hoşgeldin. hayırlısı olsun gebeliğiniz. inşallah 3 hafta sonra hem biraz daha büyümüş hemde kalp atışları gümbür gümbür duyarsın. 28 haftalık oldum nerdeyse 29 olacağım. korku heyecan tedirginlik hiç bitmiyor. ama bir o kadar da mutluluk veriyor. hele o tekmeleri hissettiğinde herşey daha bir anlam kazanıyor.

kızlar dünkü hengameden sonra bugün lekelenmem oldu. doktorum hemen cağırdı acaba doğum mu başlıyor mu diye. kasılmalardan içerde kanama olmuş olabilir dedi. ve tekrar nst girdim. dünkü serum ve iğne işe yaradı sanırım sancım çıkmadı. inşallah 32 ye kadar dayanır yavrularım. 1 gün 1 gündür hesabıyla artık hiç iş yapmadan yatarak geçireceğim. hakkımızda hayırlısı inşallah.

Arkadaslar hepinize cok cok tesekkur ederim, epidural sezeryan oldum, normal dogum degil,lutfen cok dikkat edin, birden suyum geldi ve hic sikayetim yoktu.yormayin kendinizi bol bol yatin.

İnşaallah canım.. Yine de senin ve bebeklerin için ne zaman hayırlıysa o zaman olsun. Çok geçmiş olsun tekrar..

Arkadaslar hepinize cok cok tesekkur ederim, epidural sezeryan oldum, normal dogum degil,lutfen cok dikkat edin, birden suyum geldi ve hic sikayetim yoktu.yormayin kendinizi bol bol yatin.
Hayırlı uğurlu olsun canım:) Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlere inşaallah:) Çok şükür üçünüz de sağlıklısınız. Fırsat buldukça duygularından bahset bize. Bize şimdi hayal ikiz bebek

Hayırlı olsun canım. Allah kucağına da almanı nasip etsin inşaallah. Ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Yeni sayılırım. İlk zamanlar herşeyi kafama takıodum ve burası bana iyi geldi. İçimden ne geliyosa yazdım ve sordum, arkadaşlar da saolsun özveriyle cevap verdiler. İyi iyi burası güzel kafa dağıtıyo:))

Canm tekrar çok ama çok geçmiş olsun ya seninle haftamiz aynı sayılır benimde her an doğum tehlikem var ama kimsem yok mecbur yapıyorum yemek vs eşim de toplama bulasik hallediyor . Sertleşmeler bendede başladı ama acillik mi değilmi anlayamıyorum

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah dayanırsınız 36 Lara bile görürsünüz dinlen bol bol yemene içmene dikkat et ve moralini yüksek tut Konuş onlarla

Kızlar herkes iyidir inşallah dün biraz güneş görünce attik kendinizi sokaklara oğluşumu parka falan götürdum tabi gelmek hemen mümkün olmadı sonra arkadaalara gittik özel muameleler çok mutlu etti beni özel hissettiriyorlar sağolsunlar ama düşünün alti üstü oturrmak bile kötü ediyor insani sürekli kipir kipir pozisyon değiştirdim ama yinede eve gelince yatmaya çalıştım hep bütün gece kasik ağrısı aranizdaki tek gebelik yasamayanlara soyliyim hiç de ayni olmuyor koşuyordum ben oğluma hamileyken simdi yürüdüğüme şükür :) bazilari konusuyor öyle ben 8 aylikken bi elimle eşya kaldirir bi elimle supururdum diye ben de oyleydim evet ama ikiz başka oğlumda kimselere muhtaç olmadim calisiyordum falan ona rağmen ne misafirler ne misafirler kimseye hamilelij hissettirmezdim herkes şimdi o fatmayi bekliyor kimse kusura bakmasin ama ne dusunurlerse düşünsünler paralayamam kendimi yapmak istesemde yapamiyorum zaten ben alistirdim herkese bu durumu o yüzden bişey diyemiyorum ama yapicak bişey yok camlar balkonlar balkon camlari çok kirlendi eşim amaaann boşver gidicez zaten diyor :) bi kadın çağırsam diyorum hiç çağırmadim inanin utanıyorum nebiliyim napsam kaynanamlar gelicekmis kalicaklar epey onlar gelmeden mis olsa ev napsam şaşırdım. .. ASIL ISTEĞIM KUZULAR KUZUCUKLARLA DOLU GOBISLERINIZI COK AMA COK MERAK EDİYORUM DEMISTIMYA BEN ZATEN KILOLUYUM ÇOK MU BUYUK ACABA GOBUSUM DIYORUM :) FIKIR OLUR HEPIMIZW NE DERSINIZ

Kızlar bişey sorucam. Özel bölgeye ağda yaptırmanın sakıncası var mı sizce? Ben özellikle 3 ayım dolsun diye bekledim. Ama dayanamadım gittim valla bugün. Acıdı da yani. Yaptırıyor musunuz siz de? Tedirgin oldum

Haklısın ama korkuyorum çocukların zorlanmasından.. Zaten tipler aynı olacak. Biz anneler babalar karıştırmasa da diğer insanlar karıştıracak. Bi de iki isim ne bileyim. Sanki çocuklar kişilik çatışması yaşarmış gibime geliyor. Bi de tek yumurta ikizleriyle ilgili bi yazıda şöyle bi şey okumuştum senle de paylaşayım. Zaten çocuklar birbirinin aynısı olduğu için onlara farklı birer birey olduklarını kabul etmeleri için aynı kıyafetleri giydirmemek, onlardan 'ikizler' diye bahsetmemek, yaş günlerinde ayrı ayrı pastalar kesmek, ayrı foto albümleri düzenlemek, uyumlu isim koymamak, zor isim koymamak gerektiği yazıyordu. Mesela zor isimler koyunca kreşte okulda parkta bahçede eş dost konu komşu isimleriyle değil 'hey ikizler napıyorsunuz bakim' gibi isim kullanmadan sadece ikizler diye bahsediyormuş.
Benim bi arkadaşımın iki oğlu var ikiz değil biri 8 diğeri 18 yaşında ben onların ismini bile karıştırıyorum batuhan ege ve doğukan efe
Off yani :))
Benim hislerim tek yumurta ikizlerine iki isim koyulmasının yanlış olduğu yönünde. Ama aslında gönlümde 4 tane güzel isim var. İkişer ikişer koymayı isterdim. Halende kararsızım :)

Kızlar sizler sertleşme dedikçe korkuyorum benim karnımda her gün sertleşme oluyor. Töbe töbe böyle taş taşıyormuşum gibi oluyor karnım. Aşırı sert. Yani ne olunca acile gitmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…