- 14 Şubat 2011
- 367
- 249
- 133
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.501
çift yumurta,tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.Hayirlisi olsun gozunuz aydin :) Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Nasil basaciktiniz bu duygularla demissin ya sahsen henuz cikamadim hep ayni heyecan hep ayni korkular sanirim dogurana kadar devam edecek :) yapabilecegimiz tek sey iyi dusunmeye calisip bol bol dua etmek. Cift mi tek mi yumurta ikizleriniz
Bizim kalbimiz Kocaman sevgimiz ikisine de yeter :) Zaman'la sen de hissedeceksin hele de ıvf yöntemiyle sahip olduysan bizim gibi sağlıkla büyüsün gelsinler inşallah aramıza Hoşgeldin aklına ne takılırsa hepimiz sabırla cevaplarız (bu arada kızlar sizin adınıza da konuştum :)merhaba özel insanlar,ıvf yöntemiyle 6+2 haftalık ikizlerime gebeyim :) keseleri gördük,1 tanesinin kalp atışlarını hafifte olsa ekranda gördük,diğerini henüz göremedik,3 hafta sonraya çağırdı,2 aralıkta inşallah ikisinin de kalp atışını görürüz..ikiz bebek beklemek hem heyecan verici hem de korkutucu,nasıl başa çıktınız bu duyguyla acaba?ben en çok ilgi sevgi bölünecek diye üzülüyorum
Canım ben tüp doktoruma devam ediyorum ama orda doğum yapmicam başka özelde yapicam anlaşması olduğu. Dünde doğum yapacağım hastane taraftaydım acilden giriş yaptım. Sonra sonucu doktoruma gösterdim hemen çalıştığı merkeze çağırdı.Canım geçmiş olsun umarım toparlamışsındır. Kendine dikkat et inşallah 35-36 ları bile görürsün canım.
Sana bi şey sorayım nasıl bi hastaneye gidiyorsun bilmiyorum ama böyle bi durumla karşılaşırsak napıyoruz acilden mi giriş yapıyoruz hastaneler bana çok karışık geliyorda :S
Canım tek tarafliydi sonra aşağıda bir doluluk hissediyordum böyle tuvaletin var ama tutuyor gibi birde adet ağrısı var. Karnimda da hafif sertlik.Çok geçmiş olsun arkadaşim kaçıncı haftadasin bende 28 deyim ama sancıyi nasıl anlarım hiç bilmiyorum tarif edebilirmisin ne olunca acile gitmek gerekir?
Bende su gibi akti diyebilecekmiyim. 15 gun gecmez bana kalp atislarini gormek icin... simdiden catladimHosgeldin aramiza :) hayirli sun ikizleriniz. Birden kendimin ilk halleri geldi sizi gorunce 7+2 de ogrenmistim ikiz olduklarini boyle topiklere yazip oleriki haftalari forunce ayy bende goreyim ne guzel fam diyodum daha dun gibi zaman su gibi akiyo :)
Aaa ilk bebislerimiz gelmis hosgelmis :) gecmisolsun insallah tez zamanda cikip evlerine gider kuzucukariniz :)
ne yazikki canim herkesi standart 40 hafta uzerinden sayiyolar :)
çok teşekkür ederiz,hoşbulduk :) sizin kaç haftalık,gebelik takvimi yapmamışsınız ?Bizim kalbimiz Kocaman sevgimiz ikisine de yeter :) Zaman'la sen de hissedeceksin hele de ıvf yöntemiyle sahip olduysan bizim gibi sağlıkla büyüsün gelsinler inşallah aramıza Hoşgeldin aklına ne takılırsa hepimiz sabırla cevaplarız (bu arada kızlar sizin adınıza da konuştum :)
hoşgeldin. hayırlısı olsun gebeliğiniz. inşallah 3 hafta sonra hem biraz daha büyümüş hemde kalp atışları gümbür gümbür duyarsın. 28 haftalık oldum nerdeyse 29 olacağım. korku heyecan tedirginlik hiç bitmiyor. ama bir o kadar da mutluluk veriyor. hele o tekmeleri hissettiğinde herşey daha bir anlam kazanıyor.merhaba özel insanlar,ıvf yöntemiyle 6+2 haftalık ikizlerime gebeyim :) keseleri gördük,1 tanesinin kalp atışlarını hafifte olsa ekranda gördük,diğerini henüz göremedik,3 hafta sonraya çağırdı,2 aralıkta inşallah ikisinin de kalp atışını görürüz..ikiz bebek beklemek hem heyecan verici hem de korkutucu,nasıl başa çıktınız bu duyguyla acaba?ben en çok ilgi sevgi bölünecek diye üzülüyorum
İnşaallah canım.. Yine de senin ve bebeklerin için ne zaman hayırlıysa o zaman olsun. Çok geçmiş olsun tekrar..kızlar dünkü hengameden sonra bugün lekelenmem oldu. doktorum hemen cağırdı acaba doğum mu başlıyor mu diye. kasılmalardan içerde kanama olmuş olabilir dedi. ve tekrar nst girdim. dünkü serum ve iğne işe yaradı sanırım sancım çıkmadı. inşallah 32 ye kadar dayanır yavrularım. 1 gün 1 gündür hesabıyla artık hiç iş yapmadan yatarak geçireceğim. hakkımızda hayırlısı inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun canım:) Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlere inşaallah:) Çok şükür üçünüz de sağlıklısınız. Fırsat buldukça duygularından bahset bize. Bize şimdi hayal ikiz bebekArkadaslar hepinize cok cok tesekkur ederim, epidural sezeryan oldum, normal dogum degil,lutfen cok dikkat edin, birden suyum geldi ve hic sikayetim yoktu.yormayin kendinizi bol bol yatin.
Hayırlı olsun canım. Allah kucağına da almanı nasip etsin inşaallah. Ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Yeni sayılırım. İlk zamanlar herşeyi kafama takıodum ve burası bana iyi geldi. İçimden ne geliyosa yazdım ve sordum, arkadaşlar da saolsun özveriyle cevap verdiler. İyi iyi burası güzel kafa dağıtıyo:))merhaba özel insanlar,ıvf yöntemiyle 6+2 haftalık ikizlerime gebeyim :) keseleri gördük,1 tanesinin kalp atışlarını hafifte olsa ekranda gördük,diğerini henüz göremedik,3 hafta sonraya çağırdı,2 aralıkta inşallah ikisinin de kalp atışını görürüz..ikiz bebek beklemek hem heyecan verici hem de korkutucu,nasıl başa çıktınız bu duyguyla acaba?ben en çok ilgi sevgi bölünecek diye üzülüyorum
Hayırlı olsun inşallah biat önce sağlıkla evinize geçersiniz cnm dualarım sizinmeArkadaslar merhaba, ben dogum yaptim
, 33+1 de, birden suyum geldi.epiduralle
Yaptim, yawrumun biri 1600 gr digeri 2050 gr dogdu, su an kuvozdeler, durumlari iyi. Dualarinizi bekliyorum.
kızlar dünkü hengameden sonra bugün lekelenmem oldu. doktorum hemen cağırdı acaba doğum mu başlıyor mu diye. kasılmalardan içerde kanama olmuş olabilir dedi. ve tekrar nst girdim. dünkü serum ve iğne işe yaradı sanırım sancım çıkmadı. inşallah 32 ye kadar dayanır yavrularım. 1 gün 1 gündür hesabıyla artık hiç iş yapmadan yatarak geçireceğim. hakkımızda hayırlısı inşallah.
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah dayanırsınız 36 Lara bile görürsünüz dinlen bol bol yemene içmene dikkat et ve moralini yüksek tut Konuş onlarlakızlar dünkü hengameden sonra bugün lekelenmem oldu. doktorum hemen cağırdı acaba doğum mu başlıyor mu diye. kasılmalardan içerde kanama olmuş olabilir dedi. ve tekrar nst girdim. dünkü serum ve iğne işe yaradı sanırım sancım çıkmadı. inşallah 32 ye kadar dayanır yavrularım. 1 gün 1 gündür hesabıyla artık hiç iş yapmadan yatarak geçireceğim. hakkımızda hayırlısı inşallah.
Arkadaslar hepinize cok cok tesekkur ederim, epidural sezeryan oldum, normal dogum degil,lutfen cok dikkat edin, birden suyum geldi ve hic sikayetim yoktu.yormayin kendinizi bol bol yatin.[/QUOTE
Hayırlı olsun canım.Bebeklerin le birlikte iyi olmanıza sevindim.İnşallah bir an once sağlıcakla kollarına alıp evinize gidersiniz.
Haklısın ama korkuyorum çocukların zorlanmasından.. Zaten tipler aynı olacak. Biz anneler babalar karıştırmasa da diğer insanlar karıştıracak. Bi de iki isim ne bileyim. Sanki çocuklar kişilik çatışması yaşarmış gibime geliyor. Bi de tek yumurta ikizleriyle ilgili bi yazıda şöyle bi şey okumuştum senle de paylaşayım. Zaten çocuklar birbirinin aynısı olduğu için onlara farklı birer birey olduklarını kabul etmeleri için aynı kıyafetleri giydirmemek, onlardan 'ikizler' diye bahsetmemek, yaş günlerinde ayrı ayrı pastalar kesmek, ayrı foto albümleri düzenlemek, uyumlu isim koymamak, zor isim koymamak gerektiği yazıyordu. Mesela zor isimler koyunca kreşte okulda parkta bahçede eş dost konu komşu isimleriyle değil 'hey ikizler napıyorsunuz bakim' gibi isim kullanmadan sadece ikizler diye bahsediyormuş.Canım benimde tek yumurta ve iki oğlus inşallah bizimde iki isim sevmememe rağmen bi türlü karar veremeynce hem benim istediğim hem eşimin istediği olsun diye iki isim düşünüyoruz inşallah Ahmet Taha ve Ömer Ali :) aklımız kalmasın esimde çok istedi bende aklım kalmasın diye anlamlarıda ayrı ayrı çok güzel böyle karar verdik bakalım insallah hayırlısı olur
Kızlar sizler sertleşme dedikçe korkuyorum benim karnımda her gün sertleşme oluyor. Töbe töbe böyle taş taşıyormuşum gibi oluyor karnım. Aşırı sert. Yani ne olunca acile gitmeliyim.Canm tekrar çok ama çok geçmiş olsun ya seninle haftamiz aynı sayılır benimde her an doğum tehlikem var ama kimsem yok mecbur yapıyorum yemek vs eşim de toplama bulasik hallediyor . Sertleşmeler bendede başladı ama acillik mi değilmi anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?