- 28 Eylül 2012
- 1.762
- 1.061
- 83
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.521
Canim ben yaptiriyorum doktoruma sormustum 10.haftadaydim sanirim sordugumda o zamandan beri yaptiriyorum bi sorun olmasi cok sukurKızlar bişey sorucam. Özel bölgeye ağda yaptırmanın sakıncası var mı sizce? Ben özellikle 3 ayım dolsun diye bekledim. Ama dayanamadım gittim valla bugün. Acıdı da yani. Yaptırıyor musunuz siz de? Tedirgin oldum
canim sorma bende de oluyo hic takilmiyodum sekil degistiriyolar heralde diyodum burda olanlari okudukca acaba bisi mi oluyo diye tirsar oldum surekliKızlar sizler sertleşme dedikçe korkuyorum benim karnımda her gün sertleşme oluyor. Töbe töbe böyle taş taşıyormuşum gibi oluyor karnım. Aşırı sert. Yani ne olunca acile gitmeliyim.
Ağdanın sakıncası yok da onun uzamasını bekleyemiyorum ben doktorum her zamma avuç içi kadar temiz olacak diyor enfeksiyon olmaması için bende mecbur jiletle alıyorum hoş artık göremiyorum da :) bir gun bir yerimi kesecem ama NasılKızlar bişey sorucam. Özel bölgeye ağda yaptırmanın sakıncası var mı sizce? Ben özellikle 3 ayım dolsun diye bekledim. Ama dayanamadım gittim valla bugün. Acıdı da yani. Yaptırıyor musunuz siz de? Tedirgin oldum
Bende de özellikle akşamları daha da sertleşiyor ama ağrı sancı olmuyor çok şükürKızlar sizler sertleşme dedikçe korkuyorum benim karnımda her gün sertleşme oluyor. Töbe töbe böyle taş taşıyormuşum gibi oluyor karnım. Aşırı sert. Yani ne olunca acile gitmeliyim.
Haklısın ama korkuyorum çocukların zorlanmasından.. Zaten tipler aynı olacak. Biz anneler babalar karıştırmasa da diğer insanlar karıştıracak. Bi de iki isim ne bileyim. Sanki çocuklar kişilik çatışması yaşarmış gibime geliyor. Bi de tek yumurta ikizleriyle ilgili bi yazıda şöyle bi şey okumuştum senle de paylaşayım. Zaten çocuklar birbirinin aynısı olduğu için onlara farklı birer birey olduklarını kabul etmeleri için aynı kıyafetleri giydirmemek, onlardan 'ikizler' diye bahsetmemek, yaş günlerinde ayrı ayrı pastalar kesmek, ayrı foto albümleri düzenlemek, uyumlu isim koymamak, zor isim koymamak gerektiği yazıyordu. Mesela zor isimler koyunca kreşte okulda parkta bahçede eş dost konu komşu isimleriyle değil 'hey ikizler napıyorsunuz bakim' gibi isim kullanmadan sadece ikizler diye bahsediyormuş.
Benim bi arkadaşımın iki oğlu var ikiz değil biri 8 diğeri 18 yaşında ben onların ismini bile karıştırıyorum batuhan ege ve doğukan efe
Off yani :))
Benim hislerim tek yumurta ikizlerine iki isim koyulmasının yanlış olduğu yönünde. Ama aslında gönlümde 4 tane güzel isim var. İkişer ikişer koymayı isterdim. Halende kararsızım :)
Haklısın ama korkuyorum çocukların zorlanmasından.. Zaten tipler aynı olacak. Biz anneler babalar karıştırmasa da diğer insanlar karıştıracak. Bi de iki isim ne bileyim. Sanki çocuklar kişilik çatışması yaşarmış gibime geliyor. Bi de tek yumurta ikizleriyle ilgili bi yazıda şöyle bi şey okumuştum senle de paylaşayım. Zaten çocuklar birbirinin aynısı olduğu için onlara farklı birer birey olduklarını kabul etmeleri için aynı kıyafetleri giydirmemek, onlardan 'ikizler' diye bahsetmemek, yaş günlerinde ayrı ayrı pastalar kesmek, ayrı foto albümleri düzenlemek, uyumlu isim koymamak, zor isim koymamak gerektiği yazıyordu. Mesela zor isimler koyunca kreşte okulda parkta bahçede eş dost konu komşu isimleriyle değil 'hey ikizler napıyorsunuz bakim' gibi isim kullanmadan sadece ikizler diye bahsediyormuş.
Benim bi arkadaşımın iki oğlu var ikiz değil biri 8 diğeri 18 yaşında ben onların ismini bile karıştırıyorum batuhan ege ve doğukan efe
Off yani :))
Benim hislerim tek yumurta ikizlerine iki isim koyulmasının yanlış olduğu yönünde. Ama aslında gönlümde 4 tane güzel isim var. İkişer ikişer koymayı isterdim. Halende kararsızım :)
Kızlar bişey sorucam. Özel bölgeye ağda yaptırmanın sakıncası var mı sizce? Ben özellikle 3 ayım dolsun diye bekledim. Ama dayanamadım gittim valla bugün. Acıdı da yani. Yaptırıyor musunuz siz de? Tedirgin oldum
Kastım mı bilmiyorum ama acıdı yani. Ama bişey olmamıştır de mi ya Allahın izniyleCanım ben bildigimi söyleyeyim ileri haftalardakilerin yaptirmamasi gerekiyormuş diye söyledi bir arkadaş doktoru yasaklamis hatta çünkü ister istemez kasiyomussun kendini oyüzden tehlikeli demiş bende ilk ay yaptirmistim ama çok acıdi ve kastım bidaha yaptirmadim tabi kişiye bağlı olabilir aliskinsan kasmiyosan farklı olabilir
Aman bendeki de psikopatlık değil mi işte kafaya taktımAğdanın sakıncası yok da onun uzamasını bekleyemiyorum ben doktorum her zamma avuç içi kadar temiz olacak diyor enfeksiyon olmaması için bende mecbur jiletle alıyorum hoş artık göremiyorum da :) bir gun bir yerimi kesecem ama Nasıl
Bana ikili test yapmadi zaten 3 lü test yaptı o da saçma sapan bir sonuç çıktı zaten ayrıntılı ultrasondan baktı sadece o da herşey yolunda dedi benim her gittiğimde diyor doktorum %100 pamuk iç çamaşırı,genital bölge temizliği hepsini hatırlatıyor bir kere ayrıca günde 1 tane muz ceviz 1 bardak süt 1 kase yoğurt 1 yumurta bunlar mecburi tüketmem gerekenler bir de haftada en az 1 kere balıkAman bendeki de psikopatlık değil mi işte kafaya taktımAvuç içi kadar temiz yapamam ben de, ama ağdayla daha kolay oluyo sanki. Senin doktorun ne güzel anlatıyomuş bi de erkek di mi? Ben soramazdım zaten sormadan da anlatacak biri değil:) Bu arada ikili test yaptırmadım. Ense kalınlıklarına baktı. Sıkıntı yok dedi. İnşaallah da olmaz herşey bi stres
Kizlar merhaba.21 haftalik olduk cok sukur.benim 10.haftamdan beri tsh 002 t3 t4 normaldi.endokrinw gittim ilac vermedi her ay gakipe alacagiz 20.haftalarda duzelebiliyor dedi.yrn kan vercwegim.ins normal duzeen girmistir.tiroyit sorunu yasayan varmi arabizda.birde bu seker tahlilini yaptirmalimiyiz.kafam karisik cok
Aynı seyi düşünüyordum ama mecbur agda yapacam küçük küçük jilet beni mahvader zaten erkekten farksızim tobe töbe..;pAğdanın sakıncası yok da onun uzamasını bekleyemiyorum ben doktorum her zamma avuç içi kadar temiz olacak diyor enfeksiyon olmaması için bende mecbur jiletle alıyorum hoş artık göremiyorum da :) bir gun bir yerimi kesecem ama Nasıl
Ben günlük ped kullanıyorum zararlı olduğunu bile bile ama işte alışkanlık. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Rahatlattı beni:) ben bi tek ceviz yemiyorum yaa hiç canım istemiyo. Zorlamıyorum da kendimi. Meyve çok sevmem ama mutlaka 1 muz yiyorum buna sevindim özellikle:) Senin doktoruna göre bi cevizim eksik.Bana ikili test yapmadi zaten 3 lü test yaptı o da saçma sapan bir sonuç çıktı zaten ayrıntılı ultrasondan baktı sadece o da herşey yolunda dedi benim her gittiğimde diyor doktorum %100 pamuk iç çamaşırı,genital bölge temizliği hepsini hatırlatıyor bir kere ayrıca günde 1 tane muz ceviz 1 bardak süt 1 kase yoğurt 1 yumurta bunlar mecburi tüketmem gerekenler bir de haftada en az 1 kere balık
Kastım mı bilmiyorum ama acıdı yani. Ama bişey olmamıştır de mi ya Allahın izniylesaçma sapan şeyler düşünür oldum.
Muz ve ceviz bebeğin direk zekasına katkıda bulunuyormuş:) cevizi bende tek yiyemiyorum şekerli sucuk yiyorum bende :) günlük ped bende kullanıyorum bazen mecbur çünkü akıntı çok huylanıyorum dışardaysan iç çamaşırı da değiştiremiyorsun mecbur kullanıyorumBen günlük ped kullanıyorum zararlı olduğunu bile bile ama işte alışkanlık. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Rahatlattı beni:) ben bi tek ceviz yemiyorum yaa hiç canım istemiyo. Zorlamıyorum da kendimi. Meyve çok sevmem ama mutlaka 1 muz yiyorum buna sevindim özellikle:) Senin doktoruna göre bi cevizim eksik.
Ben oglumda hep yaptirdim bi sıkıntı olmadı normal dogumla dünyaya geldi oğlum doğumdan 1 gün önce kontrol vardı dr.um kilolu bi bebek bi kaç gün daha bekleyebiliriz ancak artık gelmezse sezaryen demişti sabahtan nst bakıldı bişey yok bi de alttan muayene yapalim istersen şimdi istersen öğleden sonra dedi ben de öğleden sonra olsun dedimKızlar bişey sorucam. Özel bölgeye ağda yaptırmanın sakıncası var mı sizce? Ben özellikle 3 ayım dolsun diye bekledim. Ama dayanamadım gittim valla bugün. Acıdı da yani. Yaptırıyor musunuz siz de? Tedirgin oldum
Selam kizlar bugun seker yuklemesi ve 2.doz tetanozumu oldum geldim ama zor bi sabah oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?