- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.801
Az kaldi canim cok sukur artik. 15 gundur tatildeydik memleketleri gezdik bugun dönüyoruz insallah. Bebislerimi cok ozledim cok merak ediyorum carsamba gunu kontrolumuz var insallah kac gramlar cok merak ediyorum. benim sekerim yuksek cikiyor canim surekli pazartesi yukleme yapilacak tekrar dikkat etmeye calisiyorum insallah iyi çıkarIyi hayirlisi gozun aydin.
Takviminde 40 hafta yaziyo ben di dedimki 40ka kadar goturen var..
Kac haftayken doguma gittin .doktormu karar verdi almaya.
umuttttt
Nerelerdesin cnm seni 30 haftalik gorsem ben ferahliycam az kaldi diye nasilsin nasil gidiyor bebislerin gelişimi nasıl.
Bende haftasonu kontrole gittim 15 gunden sonra artik her 25 gunde bir bebislerinin gelişimi takib edeces dedi.iyiler şükür.
Allah herkeze kolaylik versin çoğu gitti azı kaldı. .
Geçmiş olsun. İnşallah sorun olmaz fazla.Az kaldi canim cok sukur artik. 15 gundur tatildeydik memleketleri gezdik bugun dönüyoruz insallah. Bebislerimi cok ozledim cok merak ediyorum carsamba gunu kontrolumuz var insallah kac gramlar cok merak ediyorum. benim sekerim yuksek cikiyor canim surekli pazartesi yukleme yapilacak tekrar dikkat etmeye calisiyorum insallah iyi çıkar
Rabbim saglikla nasip etsin insallah massalah 37 leri gordun darisi bizlerin basina insallah rabbim o gunleri bizlerede nasip eder insallah artik pasalari gormene cok az bir gun kaldi yada 1 hafta saglikla gelsin pasaciklar :))Ciger gelistirici iğne olup hafta sonu ya da saliya 37.yi tamamlayip dogacak bebisler teyzeleri..hayırlısıyla...darisi basiniza
Canim benim aclik tokluk yuksek cikti bu sabah aclik yine yuksek cikti. farkli bir doktordan randevu aldik doktorumuzu degistiricez. Ona telefonda soyledik pazartesi tekrar yukleme gerekebilir dedi muayenede karar vericem dedi.Geçmiş olsun. İnşallah sorun olmaz fazla.
Bana doktor sordu ben yaptirmak istemedim seker yuklemesi yarin da ac tok tahlil verecem inşalla yoktur şeker. .
Olsaa da seker yuklemesi gereklimi ?
Aynı seyi doktora anlatmıştım. Yan yattığın için keyifleniyordur ondan hareket ediyordur onlar dedi :)
canlar nasilsiniz minnoslar nasil rabbim saglikla buyutmenizi nasip etsin insallah rabbim sizi korusunKızlar 33+1 olcam yarın tek yumurta ikizi sabah doğumum var çok korkuyorum çok gerginim dua edin bana lütfen
Teşekkürler canım sorduğun için, iyiyim çok şükür bebeklerde iyi gidiyor. Bu hafta suyum filan gelmezse haftaya alacak doktor kısmetse. Ara ara kasılmalarım oluyor, bebekler hareket ettikçe ağrılarım oluyor ve wcden çıkamıyorum. Gittiği yere kadar artık. Umarım sizde de herşey yolundadır. Ben bugünleri gördüm ya hala kendime inanamıyorum :)hgnl canim masalah 37 haftalardasin nasil gidiyor sesinde cikmiyor tatlim saglikla kalin ucunuzde
Samsunda parti malzemeleri satan bir magazada2.5tl tanesiFiyatı nedir ve nereden aldınız
Açlık ve tokluk benim normal yükleme de yüksek çıktı bu da şekerli yadanhamur işi yedigimdeçıkıyor demek oluyor dikkat etmek.gerek kabul karpuz yemiyorum artikGeçmiş olsun. İnşallah sorun olmaz fazla.
Bana doktor sordu ben yaptirmak istemedim seker yuklemesi yarin da ac tok tahlil verecem inşalla yoktur şeker. .
Olsaa da seker yuklemesi gereklimi ?
Canım sağlıcakla biran önce kavuşun inşallah birbirinizeKizlar aniden doguma girdim 34 haftaliktik durmadi miniklerim kuvezdeler dua edin n9lur sut istiyorlar gelsin bebeklerim bir an once ciksin cok kucukler 1.5 kilo dua edin nolur
41 kere massalah canimKızlaaarrrrrr selamlar herkesene var ne yok bakayım yeni arkadaşlar hoşgeldiniz sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah bizde 41 günlük olduk prenseslerimle 41 kere maşşallahınızı alırız Whatsapp grubu kurulmuş beni de alın Bakiim
Kızlaaarrrrrr selamlar herkesene var ne yok bakayım yeni arkadaşlar hoşgeldiniz sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah bizde 41 günlük olduk prenseslerimle 41 kere maşşallahınızı alırız Whatsapp grubu kurulmuş beni de alın Bakiim
Sagol canim..37den fazla durmalari taraftari degil doktorum.bebeklerden bir tanesi strese girmeden alalim dedi.yoksa nstde sanci çıkmadı.olgunlastiklarini söyledi kuvezi sorduk 39 hafta dogan bir bebek de girebilir dedi kiloya bakmayın dedi..Rabbim saglikla nasip etsin insallah massalah 37 leri gordun darisi bizlerin basina insallah rabbim o gunleri bizlerede nasip eder insallah artik pasalari gormene cok az bir gun kaldi yada 1 hafta saglikla gelsin pasaciklar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?