2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Az kaldi canim cok sukur artik. 15 gundur tatildeydik memleketleri gezdik bugun dönüyoruz insallah. Bebislerimi cok ozledim cok merak ediyorum carsamba gunu kontrolumuz var insallah kac gramlar cok merak ediyorum. benim sekerim yuksek cikiyor canim surekli pazartesi yukleme yapilacak tekrar dikkat etmeye calisiyorum insallah iyi çıkar

Geçmiş olsun. İnşallah sorun olmaz fazla.
Bana doktor sordu ben yaptirmak istemedim seker yuklemesi yarin da ac tok tahlil verecem inşalla yoktur şeker. .
Olsaa da seker yuklemesi gereklimi ?

Ciger gelistirici iğne olup hafta sonu ya da saliya 37.yi tamamlayip dogacak bebisler teyzeleri..hayırlısıyla...darisi basiniza
Rabbim saglikla nasip etsin insallah massalah 37 leri gordun darisi bizlerin basina insallah rabbim o gunleri bizlerede nasip eder insallah artik pasalari gormene cok az bir gun kaldi yada 1 hafta saglikla gelsin pasaciklar :))

Bana doktor sordu ben yaptirmak istemedim seker yuklemesi yarin da ac tok tahlil verecem inşalla yoktur şeker. .
Canim benim aclik tokluk yuksek cikti bu sabah aclik yine yuksek cikti. farkli bir doktordan randevu aldik doktorumuzu degistiricez. Ona telefonda soyledik pazartesi tekrar yukleme gerekebilir dedi muayenede karar vericem dedi.

Aynı seyi doktora anlatmıştım. Yan yattığın için keyifleniyordur ondan hareket ediyordur onlar dedi :)

Kızlar 33+1 olcam yarın tek yumurta ikizi sabah doğumum var çok korkuyorum çok gerginim dua edin bana lütfen
canlar nasilsiniz minnoslar nasil rabbim saglikla buyutmenizi nasip etsin insallah rabbim sizi korusun

hgnl canim masalah 37 haftalardasin nasil gidiyor sesinde cikmiyor tatlim saglikla kalin ucunuzde

hgnl canim masalah 37 haftalardasin nasil gidiyor sesinde cikmiyor tatlim saglikla kalin ucunuzde
Teşekkürler canım sorduğun için, iyiyim çok şükür bebeklerde iyi gidiyor. Bu hafta suyum filan gelmezse haftaya alacak doktor kısmetse. Ara ara kasılmalarım oluyor, bebekler hareket ettikçe ağrılarım oluyor ve wcden çıkamıyorum. Gittiği yere kadar artık. Umarım sizde de herşey yolundadır. Ben bugünleri gördüm ya hala kendime inanamıyorum :)

Ben şu an 8+4 teyim. Göğüs ağrısı ve nadiren kasılma dışında hicbir belirtim yok. Hisbir problemimde yok. Doktorum sorun cikmasin diye progestana da baslatmisti. Kalp atislarinida duydum bebeklerimin. Doktora en son gittigimde herseyde cok iyiydi. Ama icimde ki endiseyi yenemiyorum

Merhaba bende bugun ikiz oldugunu ogrendim ikisininde kalp atisini duyduk 7 hafta olmasi gerekiyorken biri 6+3 digeri 6+1 cikti doktorum olabilir normal dedi ama bir sorun olur mu ki

Açlık ve tokluk benim normal yükleme de yüksek çıktı bu da şekerli yadanhamur işi yedigimdeçıkıyor demek oluyor dikkat etmek.gerek kabul karpuz yemiyorum artik

41 kere massalah canim rabbim sizi korusun canim

MasaAllah size☺ zaman nasilda gecmis 41 gunluk oldunuz he.. insaAllah bizede oyle gecsin bebislerimiz gelsin kucagimiza saglikla.. whatshap grubu G ghdente ye ozelden telini at ekler seni canim

Rabbim saglikla nasip etsin insallah massalah 37 leri gordun darisi bizlerin basina insallah rabbim o gunleri bizlerede nasip eder insallah artik pasalari gormene cok az bir gun kaldi yada 1 hafta saglikla gelsin pasaciklar :))
Sagol canim..37den fazla durmalari taraftari degil doktorum.bebeklerden bir tanesi strese girmeden alalim dedi.yoksa nstde sanci çıkmadı.olgunlastiklarini söyledi kuvezi sorduk 39 hafta dogan bir bebek de girebilir dedi kiloya bakmayın dedi..

Günaydın arkadaşlar dün işten eve geldim lavaboda açık pembe kan geldi korktum bu sefer 16 dayım diye acile gittik bir bebeğin kalp atışı yok dediler geçen hafta durmuş alttaki kız çok hareketli suyu herseyi iyi dediler ama ben çok karisigim nolacak şimdi fikriniz var mı kızlar? ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…