- 20 Mart 2016
- 291
- 178
- 103
- 42
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.821
Benimde ayni şekilde ocakta olmasi gerekiyor ancak aralık gibi aliriz dedi doktormerhaba kızlar, bende 14 haftalık ikizlerime gebeyim. Henüz cinsiyetler belli değil. Hala bulantı ve kusmalarla uğraşıyorum. Normalde doğum Ocak 2017de olması gerekiyor, doktorum mak. 36. haftaya kadar dayanır ikizler dedi. yani Aralık ayında sanırım ikizlerime kavuşacağım.
Hayırlı olsun canım hiç bir sıkıntı olmaz sen merak etme doktorun ne derse doğrudur.ikiz gebeliklerde o kadar fark çok normal telaşelencek bir duırum yok yani...Merhaba bende bugun ikiz oldugunu ogrendim ikisininde kalp atisini duyduk 7 hafta olmasi gerekiyorken biri 6+3 digeri 6+1 cikti doktorum olabilir normal dedi ama bir sorun olur mu ki
canım doktorunu ara ve hemen görün bence, inşallah yanılmışlardır acilde. buarada dinlen birazGünaydın arkadaşlar dün işten eve geldim lavaboda açık pembe kan geldi korktum bu sefer 16 dayım diye acile gittik bir bebeğin kalp atışı yok dediler geçen hafta durmuş alttaki kız çok hareketli suyu herseyi iyi dediler ama ben çok karisigim nolacak şimdi fikriniz var mı kızlar? ???
canım buna kayıp ikiz sendromu deniyor internette araştırabilirsin, elbetteki çok üzücü bir bebeğini kaybetmen ama en azından allah diğerini bağışlamış size. benim de ilk zamanlar bir bebek geriden geliyor diye doktor bu durumun olabileceğinden bahsetmişti çok şükür olmadı ama bir çok ikiz başlayan gebelik daha sonra bu şekilde tek bebekle devam edebiliyormuş. diğer bebeği vücut zamanla atıyor kesesi küçülüp yok oluyormuş. doktor bana bu durum olursa lekelenme şeklinde atılabilir demişti vücuttan senin durumunda bu şekilde sanırım. genelde de sağlıklı olmayan bebekler bu şekilde oluyormuş yani herşey de bir hayır vardır üzülme. hamileliğinin kalanında diğer bebeğini strese sokma ve güzel bir hamilelik geçir inşallah. naçizane bilgilerimi paylaştım umarım yardımı dokunur canım.Günaydın arkadaşlar dün işten eve geldim lavaboda açık pembe kan geldi korktum bu sefer 16 dayım diye acile gittik bir bebeğin kalp atışı yok dediler geçen hafta durmuş alttaki kız çok hareketli suyu herseyi iyi dediler ama ben çok karisigim nolacak şimdi fikriniz var mı kızlar? ???
insallah gerekmez canim.bende haftaya sali gitcem şeker yüklemesine. Hiç belirti oldumu yüksek olmasıyla alakalı?Canim benim aclik tokluk yuksek cikti bu sabah aclik yine yuksek cikti. farkli bir doktordan randevu aldik doktorumuzu degistiricez. Ona telefonda soyledik pazartesi tekrar yukleme gerekebilir dedi muayenede karar vericem dedi.
Oyle mi cok tesekkur ederim cok degisik duygular icindeyim :)Hayırlı olsun canım hiç bir sıkıntı olmaz sen merak etme doktorun ne derse doğrudur.ikiz gebeliklerde o kadar fark çok normal telaşelencek bir duırum yok yani...
Canim sag olasın her şey yolunda şükür Ama yoğun olduğu için pek uğrayamiyorum buraya :) misafir de bitmiyor. Oğlum gazlı bi bebek oldu uğraştıriyor bizi. Ne çözüm bulabiliriz diye uğraşıp duruyoruz. Damla aldık bakalim Hayirlisi. Ama çok şükür sağlıkları yerinde. her şey yorucu ama çok keyifli. Allah hepinize bu guzel günleri görmeyi nasip etsin Insallah. bu arada kizim 1940 doğmuştu şimdi 2500 oldu hala prematüre bebek bezi oluyor.siz de bikaç paket hazir edin kilolari çok yüksek değilse.her yerde bulmak da kolay olmuyor. Hepinize selamlar. Kendinize bebeklerinize iyi bakın :)A ayseee15 canim bebekler buyudu artik 25 gunluk oldunuz @keremsareee ile ayni gun dogum yaptiniz merak ettim seni canim
Yok canim basta cok acikiyordum ama 3.aydan sonra normaldi hersey. Hic ir belirti yoktuinsallah gerekmez canim.bende haftaya sali gitcem şeker yüklemesine. Hiç belirti oldumu yüksek olmasıyla alakalı?
İnşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız.Benimde ayni şekilde ocakta olmasi gerekiyor ancak aralık gibi aliriz dedi doktor
Canım geçmiş olsun hastanede misin simdi Dr ne öneriyor?Günaydın arkadaşlar dün işten eve geldim lavaboda açık pembe kan geldi korktum bu sefer 16 dayım diye acile gittik bir bebeğin kalp atışı yok dediler geçen hafta durmuş alttaki kız çok hareketli suyu herseyi iyi dediler ama ben çok karisigim nolacak şimdi fikriniz var mı kızlar? ???
insallah birseyi yoktur diger bebeginde canim rabbim iki bebeginide sana saglikla bagislasin insallah guzel haberlerle gel ... dua ile ecmainGünaydın arkadaşlar dün işten eve geldim lavaboda açık pembe kan geldi korktum bu sefer 16 dayım diye acile gittik bir bebeğin kalp atışı yok dediler geçen hafta durmuş alttaki kız çok hareketli suyu herseyi iyi dediler ama ben çok karisigim nolacak şimdi fikriniz var mı kızlar? ???
Bazen bilemiyorlar umarim oyle bir seydir..univ.hast.agrim olduğu icin acile gitmistik 8 hafta önce bizi telaslandirdilar ciger geliştirici igne yaptirin rahim boyu kisalmis isten izne ayrilin diye..sonra kendi dr.uma gittim hic boyle bir sey cikmadi ne rahim boyunda ne de calisma konusunda..8 hafta oldu normal bir zamanda dogum yapacagim ustelik daha da bekletse duracak bebisler...Canım geçmiş olsun hastanede misin simdi Dr ne öneriyor?
Seninkiler haftasiyla uyumlumu acabaselam kizlar kalp atisini duyduk bebeklerimin ikiside pit pit atiyor rabbim sukur
evet canim uyumlu dedi doktor 6+3Seninkiler haftasiyla uyumlumu acaba
Ikisidemi saglikla al kucagina insallahevet canim uyumlu dedi doktor 6+3
Saglikla gelsin minnoslar canim usg gore kac hafta canimselam kizlar kalp atisini duyduk bebeklerimin ikiside pit pit atiyor rabbim sukur
Doktorun birsey demediyse sorun yoktur canim rahat ol saglikla gelsin minnoslarinKizlar ya dun ikiz oldugunu ogrendik ama keseler kucuk gibi geldi.bana onceden bos keseyken daha buyuktu sankiii bi bakarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?