2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

esin arkanda duruyorsa sorun yok. kırıp uzme onlari da ama sen yine kendi bildigini yap esinle.
market aliaverisine bile karisanlari duyuyorum evet ama hic karistirtma. bastan nasilsa sonra da oyle gider. sen yeni evlisin. tavrini koy ama kirmadan tabi.
he he de,sen bildigini yap

kan hapi iciyorum kansizlik cikiyor,tiroid hapi iciyorum tiroidler cosuyor,anlamadim valla

yazin ben de yiyemiyorum. somon baktik ama onu da bulamadik. ben de hap mi alsam acaba diyorum. doktor ya hap ic ya da haftada 1 balik dedi ama yiyemiyorum.

kaybın şu oluyor ücretli izninin 1 haftasını doğum öncesi kullanmış oluyorsun o kadar. doğum sonrası 1 hafta erken başlıcaksın yani.
Hımm anladım canım tam düşündüğüm gibiymiş çalışabilir raporu alıyorsan 37'ye kadar çalışcaksın yoksa ücretli izinden gidecek o zaman

hani marka iciyosun balik yagini?

kizlaaar doktordan ciktim bebisin herseyi iyi cok sukur bi sikinti yok 2010 gr 43cm. kontrol 3 hafta sonra. yine 15 gune dusmedi :))
kocaman bi burnu var ya

masallah canim
tıkliyorum ama acilmasi kapanmasi bir oluyor fotonun.
bizimki hic boyle yakindan vermiyor yuzunu. renkli mi sizinki?

Erken bırakırsan çalıştığın gün kadarını sonraya atarsın onun dışında bir problem olmaz istediğin zaman bırakabilirsin

Tamam canım ben de bakıcam ikisine de. Capacity'de sanırım, ikisini de çok beğendim :)

Evet cnm o da içinde, toplam fiyat bu. yarısı doktor anladığım kadarıyla. Normal oda 5400, suit oda 6000 dediler. Çok rahat etmiştik biz suit odayla, yine öyle seçtik o yüzden. Hastane güZel, tavsiye ederim; sadece çocuk doktorunun bazı söyledikleri bizim çocuk doktorumuzla uyuşmadı pek; o yüzden başka doktora devam edicekseniz kafanızı karıştırmayıp doğumdan sonra direk ona gidin derim :)

kizlaaar doktordan ciktim bebisin herseyi iyi cok sukur bi sikinti yok 2010 gr 43cm. kontrol 3 hafta sonra. yine 15 gune dusmedi :))
kocaman bi burnu var ya

Canım maşallah :) Bizimkinin de burnu büyük biraz :) Suyun içinde oldukları için öyle çıkıyorlar canım.

Tamam canım ben de bakıcam ikisine de. Capacity'de sanırım, ikisini de çok beğendim :)

Evet cnm,, aynı katta ikisi de :) muhtemelen pazar günü de gidicem ben iş için; gidersem diğer modelleri de çekebilirim istersen. Sevindim beğenmene, sade terlik bulmak çok zor çünkü, bundan sadesi de otel terliği gibi oluyodu, hiç umudum yoktu aslında :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…