Ya herseye yani naisl anlatsam bilemedim marketten ne alacaqimiza kadardi taki ben tavrimi koyana kadar artik bisue demiyolar ben warya en ufak bi ipleri versem qel bizle yasa dicekler ewlerine besik koymaya kalktilar burda kalacak cocuk diye sen dusun tabiki ben tavrimi koydum artik karismiyolar...esimde zaten beni cok ayrintutuyo saqolsun benim ailem yuzunden senin suratinin asildiqini qormeyecem bosver ne derse desinler biz bildiqimizi yapariz diyo o arkamda olmasa daha kotu olurdu suan durumlar boyle ama.az cok beni tanidilar onlardan once kendi dusuncemi soyluyorum susuyolar yani yapacak bisey yok :):)
esin arkanda duruyorsa sorun yok. kırıp uzme onlari da ama sen yine kendi bildigini yap esinle.
market aliaverisine bile karisanlari duyuyorum evet ama hic karistirtma. bastan nasilsa sonra da oyle gider. sen yeni evlisin. tavrini koy ama kirmadan tabi.
he he de,sen bildigini yap
kizlaaar doktordan ciktim bebisin herseyi iyi cok sukur bi sikinti yok 2010 gr 43cm. kontrol 3 hafta sonra. yine 15 gune dusmedi :))
kocaman bi burnu var ya
Canim simdi bebekte bizden besleniyo falanya hani bizim hormonlardan aliyosa belki 2 qun etkilemis olabilir aman dikkat et ona aksatma hic :) bisye olmaz okadardan benim 13 bucuktu dusunsene ne kadar uzulmustum canim hiccc balik yiyemiyorum ya heleki yaz qeldi iyice tiksindim balik.yaqini herwun bitane iciyodum ama bu hafta hic icmedim diyebilirim en fazla 3 tane bisuru ilac var inanki ne iceceqimi sasirdim artik
kan hapi iciyorum kansizlik cikiyor,tiroid hapi iciyorum tiroidler cosuyor,anlamadim valla
yazin ben de yiyemiyorum. somon baktik ama onu da bulamadik. ben de hap mi alsam acaba diyorum. doktor ya hap ic ya da haftada 1 balik dedi ama yiyemiyorum.
Canim simdi bebekte bizden besleniyo falanya hani bizim hormonlardan aliyosa belki 2 qun etkilemis olabilir aman dikkat et ona aksatma hic :) bisye olmaz okadardan benim 13 bucuktu dusunsene ne kadar uzulmustum canim hiccc balik yiyemiyorum ya heleki yaz qeldi iyice tiksindim balik.yaqini herwun bitane iciyodum ama bu hafta hic icmedim diyebilirim en fazla 3 tane bisuru ilac var inanki ne iceceqimi sasirdim artik
kizlaaar doktordan ciktim bebisin herseyi iyi cok sukur bi sikinti yok 2010 gr 43cm. kontrol 3 hafta sonra. yine 15 gune dusmedi :))
kocaman bi burnu var ya
Çalışan anneler size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim:) şimdi 32+0'da çalışabilir raporu alınıyor 37+0'a kadar çalışılabiliyor ya o zaman doğum iznini 37'de mi başlatmak lazım yoksa 36. haftada filan başlatsak kaybımız oluyor mu?
Çok saol cnm. terlik home sweet home ,, daha önce nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum,, komşuyuz bi de üstelik :) pançonunki de kendi mağazasında satılıyor. Bu beşli takımı ve çok yeterli, kıvır zıvır yok içinde. O yüzden yedek takım olarak düşündüm ben de.
Bi daha çıkmam deyip ertesi gün kendini AVM'de bulan annenin dramını canlandırıyorum şu an hanımlar. Neyse, en azından terliğimi buldum. Paylaşayım hemen :)
Bizim de orada olacak kısmetse. Doktorumuz iki hastane ile çalışıyor biri fulya acibadem biri de memorial hizmet. Fulya acibadem aşırı uçuk olacak o yüzden kalsın mümkünse dedim. hizmetle de daha konuşmadık kaç para diye. Zaten mecburen orda olacak doktoru doğum zamanı değişmek istemiyorum açıkçası. siz yeni mi konuştunuz bu fiyat hizmet hastanesinin doktoru içinde fiyat miydi acaba?@ayshemina
Evet cnm o da içinde, toplam fiyat bu. yarısı doktor anladığım kadarıyla. Normal oda 5400, suit oda 6000 dediler. Çok rahat etmiştik biz suit odayla, yine öyle seçtik o yüzden. Hastane güZel, tavsiye ederim; sadece çocuk doktorunun bazı söyledikleri bizim çocuk doktorumuzla uyuşmadı pek; o yüzden başka doktora devam edicekseniz kafanızı karıştırmayıp doğumdan sonra direk ona gidin derim :)
kocaman bi burnu var ya
kocaman bi burnu var ya
kocaman bi burnu var ya
Evet cnm,, aynı katta ikisi de :) muhtemelen pazar günü de gidicem ben iş için; gidersem diğer modelleri de çekebilirim istersen. Sevindim beğenmene, sade terlik bulmak çok zor çünkü, bundan sadesi de otel terliği gibi oluyodu, hiç umudum yoktu aslında :))))