2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Aynen canım çok sade ve güzeller. Ben de eşimi ikna edebilirsem yakın zamanda bir carousel mothercare ve capacity yapıcam :) Dediğin mağazalara bakıcam canım valla ikisini de gözüme kestirdim hatta

oyle diyorlar ama bilemiyorum tabi bizi mi avutuyorlar isim karar verdiniz mi?
Yok anacım adsız kaldı çocukiki isim düşünüyoruz ilk ismi Muhammed olacak inşallah ama ikincisine hala karar verebilmiş değiliz. İsmi henüz netleşmediği için çoğu fırsatı kaçırıyoruz valla:) geçenlerde annem ismine karar verdiniz mi ona göre çikolata yaptırıcam dedi isim belli olmadığı için kaçırdık fırsatı yoksa yurtdışından gelicekti çikolatalarımız
Siz karar verdiniz mi kopya çekeyim biraz:)

Devit-3 icen arkadaslar nasil kullaniyorsunuz hemen bi soyleyin ya ? Suya kattim 9 damla ama ekmeklemi iyi olur ? Hemsire ya suya ya ekmeqe damlat dedi ?

L lwyr03 canım benimde çok şişiyor özellikle 2 haftadır haftanın son günlerine doğru artıyor geçen hafta pazar günü anca inmişti,şimdi cuma ve yine inmeyen ödemler oldu,ayaklarımı tanıyamıyorum resmen bakalım inşallah iner geçte olsa yine,buarada bende haftaya son izne ayrılıyorum bayram sonrasınıda birleştirdim,daha fazla dayanamıcaktım yoksa kızlar,37 ye kadar çalışsacaklara Allah kolaylık versinnn

kizlaaar doktordan ciktim bebisin herseyi iyi cok sukur bi sikinti yok 2010 gr 43cm. kontrol 3 hafta sonra. yine 15 gune dusmedi :))
kocaman bi burnu var ya
Oyyyy kiyamam yaaa ne tatli ne masummm uyuyo qibi sanki demi
MasaAllah canim benim eqer burnu buyuk biri varsa qenetiktir yoksa sisliktendir bencede :) bizide bi koysunlar bakalim 9 ay suyun icine neye benziyoz

la rosa canımm senin bebeğinede maşallahh, yüzünü görebildin mi oğlunun
bizim randevu 1 temmuz da,en son yüzünü göstermemişti gittiğim de çalışamaz raporu alıcam bende, 31+5 oluyoruz ama muhasebeye gidip sordum veririz sıkıntı olmaz dedi o tarih,inşallah sıkıntı yaşamam,sonuçta hep yaptıkları bir iş olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum, 32+0 mi göstericekler acaba bakalım artık :)))

Aynen canım çok sade ve güzeller. Ben de eşimi ikna edebilirsem yakın zamanda bir carousel mothercare ve capacity yapıcam :) Dediğin mağazalara bakıcam canım valla ikisini de gözüme kestirdim hatta

Al wala cnm, böyle yeri belli olunca dolaşmadan pratik oluyo; kocalar da bunalmıyo hem :) Carousel mothercare de çok iyi gerçekten,, büyük olduğu için herşey var,,, en sevdiğim

Canım evet yüzünü gördüm :) Bence bana benziyor :) Tam gözünün üstünde kordon vardı, görüntü biraz bulanıktı ama bir öncekinde baya net görmüştüm. Sen de görürsün inşallah. Bana da doktor rapor bölümündekiler halledebilir dedi ama rapordaki kız kesinlikle olmaz dedi çok ısrar etmedim ben de, evime 2 adım zaten yarın sabah uğrıcam. Senin de izne çıkıyor olman iyi olmuş canım. Ben ofiste işlerimi devrettim çok rahatım. Ev-iş mesafem de 7-8 dakika o yüzden biraz daha çalışabilirim gibi geliyor. Ama önümüzdeki haftalarda baktım zorlanıyorum, hiç bakmam ayrılırım ben de hemen.

Cnm illa ki müdahele ederler; en iyisi bile eder.. önemli olan senin nasıl reaksiyon vereceğin; sen takma, cvp verip kötü gelin de olma, her dediklerini yapıp kendini de ezdirme.. arada kal, he de geç, sonra yine bildiğini yap

Aynen aynen oyle yapiyorum onlar artik bunu huy edinmis deqismiyolar bende susuyorum soyleyeceklerini soyluyolar ben yine kendi bildiqimi yapinca susuyo onlarda :) sayqisizlik yapmadan yapiyorum bunu tabikide asla oyle bisey yapmam yani artik devir eskisi qibi deil hani biraz eski dusunuyolar ama napalim idare edecez :)

amin canım inşallahh,herkes kendine benzesin istiyor dimi genelde benim oğlum babasına daha çok benziyor o yüzden diyorum hani bitaneside bana benzese fena olmaz bana dr 3 temmuz 32+0 demişti ama yinede muhasebeye sorun dedi,kızda baktı hesapladı tamam sıkıntı olmaz 1 temmuzda weririz dedi,ne güzel hem iş yerin hem hastane yakın ewine şanslısın canım,aynen bende zorlanmasam 37 ye kadar çalışmak isterdim,ama ewde bir çocuk olunca olmuyormuş,buarada ücretsiz izin içinde konuştum ve 3 ay da ücretsiz izin aldım çok şükür bende ocak sonu şubat başı gibi sanırım başlıyacağım canım,sende dene şansını mutlaka ben vermezler diyordum çok stres yapmıştım ama verdiler diyorum keşke 6 ay deseydimm gerçi burdakiler şimdiden başladı daha gitmeden ne zaman geliceksin diye hesap yapmayaa,ben gidince kıymetimi anlasınlar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…