kizlaaar doktordan ciktim bebisin herseyi iyi cok sukur bi sikinti yok2010 gr 43cm. kontrol 3 hafta sonra. yine 15 gune dusmedi :))
kocaman bi burnu var ya
Evet cnm,, aynı katta ikisi de :) muhtemelen pazar günü de gidicem ben iş için; gidersem diğer modelleri de çekebilirim istersen. Sevindim beğenmene, sade terlik bulmak çok zor çünkü, bundan sadesi de otel terliği gibi oluyodu, hiç umudum yoktu aslında :))))
Canim walla ben eczaneye qittim burda arkadaslarin soylediqi markayi sormayi unuttum o an eczaci arkadasimda bana Nsup diye bi marka verdi aldim onu kullaniyorum qebelere bunu veriyoruz dedi :)hani marka iciyosun balik yagini?
Yok anacım adsız kaldı çocukoyle diyorlar ama bilemiyorum tabi bizi mi avutuyorlarisim karar verdiniz mi?
Rica ederim canımSurup olcegi ile koydum 2 olcek gercekten minicik koydum ama erimedi. Sıvı almaya karar verdim. Senin yaptigin gibi citilemeye kullanirim ben de sagolasin.
çok güzeller canım güle güle giyinBunlar yıkanıyo cnm,, hiçbişey olmaz. Banyoda kullanırım sonradan yıkayıp. İnternette satılanlara göre de hem fiyatı uygun (55 lira), hem de tabanı yüksek. Hastanede verdikleri de çok ince
Oyyyy kiyamam yaaa ne tatli ne masummm uyuyo qibi sanki demikizlaaar doktordan ciktim bebisin herseyi iyi cok sukur bi sikinti yok2010 gr 43cm. kontrol 3 hafta sonra. yine 15 gune dusmedi :))
kocaman bi burnu var ya
Çok saol cnmçok güzeller canım güle güle giyin
Ayyy maşallah çok tatlı bebişin gelişimide çok güzel sağlıkla gelsin inşallahkizlaaar doktordan ciktim bebisin herseyi iyi cok sukur bi sikinti yok2010 gr 43cm. kontrol 3 hafta sonra. yine 15 gune dusmedi :))
kocaman bi burnu var ya
Aynen canım çok sade ve güzeller. Ben de eşimi ikna edebilirsem yakın zamanda bir carousel mothercare ve capacity yapıcam :) Dediğin mağazalara bakıcam canım valla ikisini de gözüme kestirdim hatta
Çok saol cnm, bi dertten daha kurtuldum :) artık bi tek ağızbezi kaldı sanırım eksik; onu da bulamadım nedenseÇok güzelmiş canım terliğin güle güle kullan
la rosa canımm senin bebeğinede maşallahh , yüzünü görebildin mi oğlunun
bizim randevu 1 temmuz da,en son yüzünü göstermemiştigittiğim de çalışamaz raporu alıcam bende, 31+5 oluyoruz ama muhasebeye gidip sordum veririz sıkıntı olmaz dedi o tarih,inşallah sıkıntı yaşamam,sonuçta hep yaptıkları bir iş olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum, 32+0 mi göstericekler acaba bakalım artık :)))
Ağız bezi e bebekte vardı canım müslin istersen bir bakÇok saol cnm, bi dertten daha kurtuldum :) artık bi tek ağızbezi kaldı sanırım eksik; onu da bulamadım nedense
Canim anenm yurtdisina qidecek o burda olmayacak benim ewimde herkese yarim saat uzaklikta hani sezeryan olursa falan dikis skntisi yasarsam kaynanamda kalacam ama normal yaparsam ewimde kalmak.istiyorum o qelsin yaridm icin burda kalsin zaten en fazla 1 hafta yardim etse yeter.Esim ewde yanliz kalmama izin vermez heralde 1 hafta orda kalirim mecburiyettensonra ewime qelirim esimede dedim yillik iznini al birlikte bakariz diyede bakalim.nasil.olacak...benim.hayatime mudahale etmeyi cok seviyolar sinirim bozuluyo bu duruma heleki cocuquma mudahale edilirse cildiririm yani
Aynen aynen oyle yapiyorum onlar artik bunu huy edinmis deqismiyolar bende susuyorum soyleyeceklerini soyluyolar ben yine kendi bildiqimi yapinca susuyo onlarda :) sayqisizlik yapmadan yapiyorum bunu tabikide asla oyle bisey yapmam yani artik devir eskisi qibi deil hani biraz eski dusunuyolar ama napalim idare edecez :)Cnm illa ki müdahele ederler; en iyisi bile eder.. önemli olan senin nasıl reaksiyon vereceğin; sen takma, cvp verip kötü gelin de olma, her dediklerini yapıp kendini de ezdirme.. arada kal, he de geç, sonra yine bildiğini yap
amin canım inşallahh,herkes kendine benzesin istiyor dimi geneldeCanım evet yüzünü gördüm :) Bence bana benziyor :) Tam gözünün üstünde kordon vardı, görüntü biraz bulanıktı ama bir öncekinde baya net görmüştüm. Sen de görürsün inşallah. Bana da doktor rapor bölümündekiler halledebilir dedi ama rapordaki kız kesinlikle olmaz dedi çok ısrar etmedim ben de, evime 2 adım zaten yarın sabah uğrıcam. Senin de izne çıkıyor olman iyi olmuş canım. Ben ofiste işlerimi devrettim çok rahatım. Ev-iş mesafem de 7-8 dakika o yüzden biraz daha çalışabilirim gibi geliyor. Ama önümüzdeki haftalarda baktım zorlanıyorum, hiç bakmam ayrılırım ben de hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?