2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

En güzeli :) annen kararlı mı gitmekte?

bir zıbın bir pijama takımı veya tulum eldiven şapka çorap battaniye koy canım sen. yine battaniyeye sarıp getiricekler çünkü

Ağız bezi e bebekte vardı canım müslin istersen bir bak

Hiç görmemiştim orada, saol cnm :) ebebeğe girince kafa kalmıyor bende.. ilkinde annem dikmişti bir sürü ama çoğu şeyi sakladığım halde onları bırakmamışım.. bu sıcakta değmez uğraşmasına diye düşündüm... çok rahat oluyor ağız bezleri, ellerini boynunu boğumlarını falan da sürekli onlarla siliyodum ben :)

İyi yapmışsın sen cnm. Ben de öyle yapıcam. Tam takım olanı vericem, diğeri yedek kalıcak. Sen de hepsini verirsin, zaten onlar mevsime göre giydirip kalanını geri gönderir.

Aynen canım bana benzese fena olmaz, yani babasını da andırabilir tabi :) Canım benim doğum izninden sonra buraya dönmeme gibi şahane bir hayalim olduğu için hiç o ücretsiz izin konusuna girmeyi düşünmüyorum. Ama diyelim ki düşündüklerimi gerçekleştiremedim o zaman da IK müdürüyle aramız iyi, hallederiz gibi geliyor. Ben de Ocak ortasında falan çalışmaya başlamayı düşünüyorum. Senin planın çok iyi bence, kıymetini anlasınlar bence de biraz, tatillerde bile çalıştırıyorlardı. Evde oğlunla güzelce dinlersin, hazırlıklarını tamamlarsın. Benim tam vaktinde doğsa bile 3 haftam olucak ki nedense 1-2 hafta erken gelicek gibi hissediyorum ama hadi hayırlısı. Buradayken doğum sancısı falan tutmasa bari, o değişik olur işte İşten direk doğuma geçebilirim :)

Kızlar merhaba, hayırlı cumalar
İki üç gündür ayaklarım çok şişmeye başladı, sizde de var mı bu durum?
Artık çok normal cnm. Hava ısındıkça artıyor. Tuz fazla kaçarsa daha da fazla ödem yapıyor,, ben ferahlatıcı bişeyler sürüp masaj yapmaya çalışıyorum. Onun dışında çok su içmek biraz azaltıyor ama yine de 40 numara oldu ayağım epeydir :)))))))

Ben de erkenden 39 numara bir spor ayakkabı almıştım onu giyiyordum ama o zaman ilerisini düşünerek büyük numara almıştım. Geçen yağmurlu havada ayağıma su kaçmasın diye 38 numara botumu çıkardım olmadıııı Ben de diyordum ne güzel hiç ödem yapmadı vücudum. Yok ellerim poğoça gibi puf puf bu özgüven nereden geldi anlamıyorum ki :)

arch2401 G gunesli gunler kızlar alakasız olucak ama bulaşık makinesi için de jel deterjan kullanmaya çalışın. Tablet deterjanlar yeterince çözünmediği ve durulanmadığı için çok ciddi hasarlara sebep oluyor sağlık açısından. Bir de en azından bebekten sonra çamaşır suyunu mutlaka kesin.

Hımm anladım canım tam düşündüğüm gibiymiş çalışabilir raporu alıyorsan 37'ye kadar çalışcaksın yoksa ücretli izinden gidecek o zaman
evet ücretli izinden düşüyor. hatta şu an hasta olup rapor alsak, kışın mesela kar tatili oluyor ya onlar vs hepsi 32den sonra ücretli izinden düşüyor.. rapor alma yani sakın :)

dimi,benzerler inşallahh canımayy iş konusunda inşallahh herşey gönlüne göre olurr aynen bende ewde anca son hazırlıkları yapıcam canım eksikleri gözden geçiricem,kıyafetler yıkanıp ütülenecek,oğlana wc eğitimi,halıları yıkamaya vericem,temizlik için birini ayarlıyacam oyy çokk iş war ,hepsi zamanında gelsin bebişlerin erkenden süpriz yapmasınlar bize :)) ben oğlumda 37 de doğum iznine çıkıp 5 gün sonra doğum yapmıştım canım planlıydı tabi doğum :))

bir zıbın bir pijama takımı veya tulum eldiven şapka çorap battaniye koy canım sen. yine battaniyeye sarıp getiricekler çünkü

İyi yapmışsın sen cnm. Ben de öyle yapıcam. Tam takım olanı vericem, diğeri yedek kalıcak. Sen de hepsini verirsin, zaten onlar mevsime göre giydirip kalanını geri gönderir.
Sağ olun kızlar, o zaman hiç bozmayayim hazırladığım şeyi:)

Ben fairy platinium kullanıyorum ama çok memnunum. Sıvı kısmı da var katı kısmı da. Hiç kalinti bırakmadı aslında. Önerdiğin başka bir marka var mı peki?

:))) ben de daha geçen hafta alyansımı bi numara büyüttürdüm eşime ve dün sabaha karşı elimde acıyla uyanıp zorla çıkardım. Parmaklar dolma gibi gerçekten. Utanıyorum artık söylemeye de, alyanssız da garip hissediyorum kendimi,,, orta parmağıma taktığım alakasız bi yüzük vardı, sol elin yüzük parmağına terfi ettirdim kendisini :)

hoşgeldin bebek yazdırsaydın ya bu fırsat kaçırılır mı Almanya dan mı gelecekti hmmm :)

bizim de sadece hali ve perde desenli, hatta ikisi takim degil ayri telden caliyor. perde korsanli, halimizda da uzay mekigi gezegenler falan var ona ragmen bogmadi. seninki de guzel olur bence.
Bi daha çıkmam deyip ertesi gün kendini AVM'de bulan annenin dramını canlandırıyorum şu an hanımlar. Neyse, en azından terliğimi buldum. Paylaşayım hemen :)
gule gule kullan canim.
Kızlar park yatağın içine nasıl bir yatak aldınız ?
park yatak icin satilan ince pamuk yataklardan aldik biz.
32+2 den biz çok şişmedi sanki karnım bana öyle geliyor ama :)
yok valla masallah sismemis hakikaten :)
Eki Görüntüle 2009494 bu da bizim göbek 29. Haftalık halimizle nikah şahidi bile olduk. Bide bir kişi şahit olabilir diyorlar yalana bak ben kizim oglum üç kişi halimizle sahittik
size de masallah canim :)

simdi gordum canim, oyy yanaklari cok tatli:)
ah yerim ben o yanaklari
Maşallah canım bebeğine, çook tatlıı
sagol teyzesi
O burun fındık kadar çıkıcak cnm, merak etme :)
umarim :)))
biz baris koyacagiz insallah. ben can falan olabilir dedim basta ama esim istemedi. ortak kararimiz baris :)
bu arada ayak sismesi bende de oluyor. ozellikle de ayaklarimi uzatip oturmazsam. hareketsizlikten de oluyor. su tuketiminin yeterli olup olmadigini da idrar renginden anlayabilirsin, acik sari beyaza yakin olmali. bardak bardak sayip kac litre diye hesaplamana gerek yok

Oyyyy kiyamam yaaa ne tatli ne masummm uyuyo qibi sanki demi
MasaAllah canim benim eqer burnu buyuk biri varsa qenetiktir yoksa sisliktendir bencede :) bizide bi koysunlar bakalim 9 ay suyun icine neye benziyoz
ahahah guldurdun sagol evhamli teyze

Canım meyveler de kilo aldırıyormus bebeğe onu da kursta demişlerdi..

Finish jel hepsi 1 arada var, onu kullanıyorum uzun zamandır cnm. Gözle kalıntı görmesek bile malesef güvenli değil tabletler,,,o dışı kaplı olan poşetler de öyle... tabi bunlar da kimyasal neticede ama şu an için önerilen sıvı yahut jel olması. Bir arkadaşımızın yeğeninde bazı belirtilerden dolayı lösemi şüphesi oluşmuştu da bir ara, kendi de hemşire,, doktora neden bu kadar çok görülüyor vs diye sorunca bunu söylemiş mesela, tablet deterjanların kalıntılarının dahi çok ciddi tehlikesi olduğuna inanıyoruz diye.. biz de konu komşu töbe ettik o zaman korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…