Aynen aynen oyle yapiyorum onlar artik bunu huy edinmis deqismiyolar bende susuyorum soyleyeceklerini soyluyolar ben yine kendi bildiqimi yapinca susuyo onlarda :) sayqisizlik yapmadan yapiyorum bunu tabikide asla oyle bisey yapmam yani artik devir eskisi qibi deil hani biraz eski dusunuyolar ama napalim idare edecez :)
bir zıbın bir pijama takımı veya tulum eldiven şapka çorap battaniye koy canım sen. yine battaniyeye sarıp getiricekler çünküKafama bir şey takıldı. Şimdi bu hastane çıkışından her şeyi mi hemşireye vermek lazım bebek dogunca. Yani ben küçük bir tul keseye o çıkış takımının içindeki her şeyi koydum battaniye dahil. Sonra içime bir şüphe düştü. Her şeyi birden vermek saçma mi olur acaba? Sadece iç zıbın, tulum, çorap mi koysam acaba?
Ağız bezi e bebekte vardı canım müslin istersen bir bak
İyi yapmışsın sen cnm. Ben de öyle yapıcam. Tam takım olanı vericem, diğeri yedek kalıcak. Sen de hepsini verirsin, zaten onlar mevsime göre giydirip kalanını geri gönderir.Kafama bir şey takıldı. Şimdi bu hastane çıkışından her şeyi mi hemşireye vermek lazım bebek dogunca. Yani ben küçük bir tul keseye o çıkış takımının içindeki her şeyi koydum battaniye dahil. Sonra içime bir şüphe düştü. Her şeyi birden vermek saçma mi olur acaba? Sadece iç zıbın, tulum, çorap mi koysam acaba?
amin canım inşallahh,herkes kendine benzesin istiyor dimi geneldebenim oğlum babasına daha çok benziyor o yüzden diyorum hani bitaneside bana benzese fena olmaz bana dr 3 temmuz 32+0 demişti ama yinede muhasebeye sorun dedi,kızda baktı hesapladı tamam sıkıntı olmaz 1 temmuzda weririz dedi,ne güzel hem iş yerin hem hastane yakın ewine şanslısın canım,aynen bende zorlanmasam 37 ye kadar çalışmak isterdim,ama ewde bir çocuk olunca olmuyormuş,buarada ücretsiz izin içinde konuştum ve 3 ay da ücretsiz izin aldım çok şükür bende ocak sonu şubat başı gibi sanırım başlıyacağım canım,sende dene şansını mutlaka ben vermezler diyordum çok stres yapmıştım ama verdiler diyorum keşke 6 ay deseydimm gerçi burdakiler şimdiden başladı daha gitmeden ne zaman geliceksin diye hesap yapmayaa,ben gidince kıymetimi anlasınlar :))))
Biz de beğendik ama genelde bebe odaları beyaz ağırlıklı olunca çok mu renk var diye de düşünmeden edemedik. Sağol canım yorumun için.Ne diye bogsun ki bence çok güzel perdeler canım
Artık çok normal cnm. Hava ısındıkça artıyor. Tuz fazla kaçarsa daha da fazla ödem yapıyor,, ben ferahlatıcı bişeyler sürüp masaj yapmaya çalışıyorum. Onun dışında çok su içmek biraz azaltıyor ama yine de 40 numara oldu ayağım epeydir :)))))))Kızlar merhaba, hayırlı cumalar
İki üç gündür ayaklarım çok şişmeye başladı, sizde de var mı bu durum?
Ben de erkenden 39 numara bir spor ayakkabı almıştım onu giyiyordum ama o zaman ilerisini düşünerek büyük numara almıştım. Geçen yağmurlu havada ayağıma su kaçmasın diye 38 numara botumu çıkardım olmadııııArtık çok normal cnm. Hava ısındıkça artıyor. Tuz fazla kaçarsa daha da fazla ödem yapıyor,, ben ferahlatıcı bişeyler sürüp masaj yapmaya çalışıyorum. Onun dışında çok su içmek biraz azaltıyor ama yine de 40 numara oldu ayağım epeydir :)))))))
Evet canim kararli keske qitmese ona cok ihtiyacim olacak ilk bebeqim yani tecrubem olsada onlar kadar olamazEn güzeli :) annen kararlı mı gitmekte?
evet ücretli izinden düşüyor. hatta şu an hasta olup rapor alsak, kışın mesela kar tatili oluyor ya onlar vs hepsi 32den sonra ücretli izinden düşüyor.. rapor alma yani sakın :)Hımm anladım canım tam düşündüğüm gibiymiş çalışabilir raporu alıyorsan 37'ye kadar çalışcaksın yoksa ücretli izinden gidecek o zaman
dimi,benzerler inşallahh canımAynen canım bana benzese fena olmaz, yani babasını da andırabilir tabi :) Canım benim doğum izninden sonra buraya dönmeme gibi şahane bir hayalim olduğu için hiç o ücretsiz izin konusuna girmeyi düşünmüyorum. Ama diyelim ki düşündüklerimi gerçekleştiremedim o zaman da IK müdürüyle aramız iyi, hallederiz gibi geliyor. Ben de Ocak ortasında falan çalışmaya başlamayı düşünüyorum. Senin planın çok iyi bence, kıymetini anlasınlar bence de biraz, tatillerde bile çalıştırıyorlardı. Evde oğlunla güzelce dinlersin, hazırlıklarını tamamlarsın. Benim tam vaktinde doğsa bile 3 haftam olucak ki nedense 1-2 hafta erken gelicek gibi hissediyorum ama hadi hayırlısı. Buradayken doğum sancısı falan tutmasa bari, o değişik olur işteİşten direk doğuma geçebilirim :)
bir zıbın bir pijama takımı veya tulum eldiven şapka çorap battaniye koy canım sen. yine battaniyeye sarıp getiricekler çünkü
Sağ olun kızlar, o zaman hiç bozmayayim hazırladığım şeyi:)İyi yapmışsın sen cnm. Ben de öyle yapıcam. Tam takım olanı vericem, diğeri yedek kalıcak. Sen de hepsini verirsin, zaten onlar mevsime göre giydirip kalanını geri gönderir.
Ben fairy platinium kullanıyorum ama çok memnunum. Sıvı kısmı da var katı kısmı da. Hiç kalinti bırakmadı aslında. Önerdiğin başka bir marka var mı peki?arch2401 G gunesli gunler kızlar alakasız olucak ama bulaşık makinesi için de jel deterjan kullanmaya çalışın. Tablet deterjanlar yeterince çözünmediği ve durulanmadığı için çok ciddi hasarlara sebep oluyor sağlık açısından. Bir de en azından bebekten sonra çamaşır suyunu mutlaka kesin.
Ben de erkenden 39 numara bir spor ayakkabı almıştım onu giyiyordum ama o zaman ilerisini düşünerek büyük numara almıştım. Geçen yağmurlu havada ayağıma su kaçmasın diye 38 numara botumu çıkardım olmadııııBen de diyordum ne güzel hiç ödem yapmadı vücudum. Yok ellerim poğoça gibi puf puf bu özgüven nereden geldi anlamıyorum ki :)
hoşgeldin bebek yazdırsaydın ya bu fırsat kaçırılır mı Almanya dan mı gelecekti hmmm :)Yok anacım adsız kaldı çocukiki isim düşünüyoruz ilk ismi Muhammed olacak inşallah ama ikincisine hala karar verebilmiş değiliz. İsmi henüz netleşmediği için çoğu fırsatı kaçırıyoruz valla:) geçenlerde annem ismine karar verdiniz mi ona göre çikolata yaptırıcam dedi isim belli olmadığı için kaçırdık fırsatı yoksa yurtdışından gelicekti çikolatalarımız
Siz karar verdiniz mi kopya çekeyim biraz:)
bizim de sadece hali ve perde desenli, hatta ikisi takim degil ayri telden caliyor. perde korsanli, halimizda da uzay mekigi gezegenler falan varKızlar perde alacağım bebeğin odasına ama karar veremedim. Sadece yatağı pembe dolabı, şifonyeri, kitaplığı ve oyuncak dolabı beyaz. Bir de minik masa ve sandalyesi pembe.
Halısı şuydu;
Eki Görüntüle 2009457
Perde de bunu eşimle çok beğendik ama tek renk mi alsak yoksa bu mu bilemedik boğar mı sizce? Duvarlar düz beyaz olacak.
Eki Görüntüle 2009456
gule gule kullan canim.Bi daha çıkmam deyip ertesi gün kendini AVM'de bulan annenin dramını canlandırıyorum şu an hanımlar. Neyse, en azından terliğimi buldum. Paylaşayım hemen :)
park yatak icin satilan ince pamuk yataklardan aldik biz.Kızlar park yatağın içine nasıl bir yatak aldınız ?
yok valla masallah sismemis hakikaten :)32+2 den biz çok şişmedi sanki karnım bana öyle geliyor ama :)
size de masallah canim :)Eki Görüntüle 2009494 bu da bizim göbek 29. Haftalık halimizle nikah şahidi bile olduk. Bide bir kişi şahit olabilir diyorlar yalana bak ben kizim oglum üç kişi halimizle sahittik
ah yerim ben o yanaklarisimdi gordum canim, oyy yanaklari cok tatli:)
sagol teyzesiMaşallah canım bebeğine, çook tatlıı
umarim :)))O burun fındık kadar çıkıcak cnm, merak etme :)
biz baris koyacagiz insallah. ben can falan olabilir dedim basta ama esim istemedi. ortak kararimiz baris :)Yok anacım adsız kaldı çocukiki isim düşünüyoruz ilk ismi Muhammed olacak inşallah ama ikincisine hala karar verebilmiş değiliz. İsmi henüz netleşmediği için çoğu fırsatı kaçırıyoruz valla:) geçenlerde annem ismine karar verdiniz mi ona göre çikolata yaptırıcam dedi isim belli olmadığı için kaçırdık fırsatı yoksa yurtdışından gelicekti çikolatalarımız
Siz karar verdiniz mi kopya çekeyim biraz:)
ahahah guldurdunOyyyy kiyamam yaaa ne tatli ne masummm uyuyo qibi sanki demi
MasaAllah canim benimeqer burnu buyuk biri varsa qenetiktir yoksa sisliktendir bencede :) bizide bi koysunlar bakalim 9 ay suyun icine neye benziyoz
Canım meyveler de kilo aldırıyormus bebeğe onu da kursta demişlerdi..Kızlar selamlar,
Doktordan geliyorum. 1680 gram, 42 cm olmuş, ama karın bölgesinde 8 günlük gerilik devam ediyor. Doktor normal sınırlar dahilinde, kilo artışı iyi falan dedi ama aklıma takıldı.
Normalde rapor almaya gitmiştim ama 31+6 olduğum için rapor vermediler.
Yarın sabah bir daha gidicem. Bir de şuan normal doğum pozisyonuna geçmiş ama doktor daha değişebilir dedi. Beslenmeme çok dikkat etmem lazım. O ara 1 aydır kapanmıyor.Böyle bir şey yaşayan ya da tavsiyesi olan var mı kızlar?
Sağ olun kızlar, o zaman hiç bozmayayim hazırladığım şeyi:)
Ben fairy platinium kullanıyorum ama çok memnunum. Sıvı kısmı da var katı kısmı da. Hiç kalinti bırakmadı aslında. Önerdiğin başka bir marka var mı peki?
Saol canım, meyveyi baya fazla tüketiyorum, devam ediyorum.Canım meyveler de kilo aldırıyormus bebeğe onu da kursta demişlerdi..
Kızlar perde alacağım bebeğin odasına ama karar veremedim. Sadece yatağı pembe dolabı, şifonyeri, kitaplığı ve oyuncak dolabı beyaz. Bir de minik masa ve sandalyesi pembe.
Halısı şuydu;
Eki Görüntüle 2009457
Perde de bunu eşimle çok beğendik ama tek renk mi alsak yoksa bu mu bilemedik boğar mı sizce? Duvarlar düz beyaz olacak.
Eki Görüntüle 2009456
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?