2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Geçmiş olsun canım inşallah acele etmez 15 gün daha sabreder bebeğin dualarımız seninle

gunaydin canim cok gecmis olsun. oncelikle moralinin yerinde olmasi super. musade altindasin zaten insallah enfeksiyon falan olmayacak saglikla alacaksin kizini kucagina arkadasim
kese nasil zedelenmis ki neden oluyormus acaba.
Sanci rahmi sikistirmis suyu fazla oldugundan bir zedelenme olmus surekli enfeksiyon kontrolu yapiliyor dua edin lutfen hersey yolunda ama enf yukselirse cocugu dogurturlar

Amniyon sıvısı sık sık kendini yenileyen bir şey, o yenilemeyi de annenin içtiği sudan yaptığı için ben su içmenin bebeğin suyunu etkilediğini okumuştum. Bulantına ve enfeksiyona da iyi gelebilir su içmek, bence sen doktoru dinle. Sadece su da değil tükettiğin tüm sıvıları sayabilirsin litre hesabına. Havuç suyu da sayılır yani su yerine.

Ben butun kizlara sesleniyorum hareketleri ne olarak hissediyosunuz tekme mi kaymami bole bi sallantimi kabarcik patlamasi qibimi
Dalgalanma, içeriden kaşıkla tünel kazar gibi tırmalama türevi bir şey, vurma, küçük küçük dışarıdan görünmeyen hareketler bir de. Ayrıca ben uyurken hissetmiyorum ama eşimin dediğine göre ben uyurken de hareket ediyormuş. Yorulduğum zamanlar hareketlerini hiç hissetmiyorum, sürekli ayakta kaldığım zaman da öyle. Biraz ayaklarımı uzatıp dinlenmeye başlayınca o da hareketleniyor.

ama ailede var amcası bu duruma ne diyorsun tabi yanında diğer isim olacak ama bilemiyorm bi arkadaşım olmaz dedi
Tercih meselesi tabi ama bence bebeğin ismi özgün olmalı. Yani kendiniz isim uydurun demiyorum ama o ismi söyleyince akla tanıdığınız biri gelmemeli. Bebek kendi ismiyle doğmalı. Bir de ben ölen büyüklerin isimlerini bebeğe vermeyi sevmiyorum, çocuğun kaderini etkiliyor gibi geliyor bana. Bunlar tabi ki benim fikrim, kim nasıl isterse öyle isim koyar. Ben sadece fikrimi belirtmek istedim :)

Hareket hissediyorum ama sadece otueurken uzanirken boyle surekli hareket halinde deil yani :) ben istiyorumki hep oynasin 61 kilouum cok deilim aslinda :)
Kiz kurmalı oyuncak mı bu nasıl hep oynayacak? Ben de ayaktayken hissetmiyorum çoğunlukla, güvende ve sağlıklı olduğunu gösterecek kadar hareket ediyorsa sorun yok kafana takma hiç. Her bebek farklı olur, doğduktan sonra da niye çok uyuyor diye ayrı niye az uyuyor diye ayrı stres yapacaksın gibi sen aynı hafta içinde :)

İnşallah birkaç hafta daha sağlıkla bekler bebeğin de haftasını doldurup kuvöze falan gerek kalmadan annesinin kollarına gelir. Geçmiş olsun, bir an önce atlatın inşallah bu hastane sürecini de.

Aslında balık yağına hamilelik boyunca 1 ay kullanım uygun diye duymuştum. Araştırdın mı benim doktor balık yağı konusu tartışmalı konu diye vermedi bende kullanmak istiyorumda
Ben de doktorumun yönlendirmesiyle içiyorum. Genel olarak omega 3'ler için söylenen şeyler var ama ben krill oil kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla piyasadaki en iyi omega 3 krill'lerden elde edilen, hamilelikte omega 3'e tedbirli yanaşan bazı m doktorlar da krill oil'e sıcak bakıyorlar. Biraz araştır istersen, doktorunla da konuş tabi ama ben omega 3'ün vücut için gerekli olduğunu düşünenlerdenim. Yediğimiz balıklar eskisi kadar temiz denizlerde yaşamadığı için uzak denizlerden destek almak gerekebiliyor malesef.

İnş.zamanında sağlıkla kucağına alırsın.kaç haftalıktı seninki canım

Allah yar ve yardımcınız olsun canım,hastanede olman çok büyük avantaj,vaktti zamanında sağlıkla gelsin inşallah İrem

Günaydın..Cok geçmiş olsun..Durabildigi kadar dursun minnos.. zor zamanlar geçti sağlıkla alacaksın inşallah kucağına..

Bana ne zaman geleyim falan demez zaten. Eşimle onu halledicem insallah. Doğum bu ne zaman olur belli olmaz erken gelmenin alemi yok orda babanlar mahvolyr deerim
benim kv kp de ilk doğumumda 10 gün önceden gelip bize yerleşmişlerdi sebebini anlayamadığım bi şekilde :) çünkü annem bendeydi zaten, onların evi de 1 sokak yukarda :):) çok takılmadım severim kendilerini ama rahat da edemiyo insan. evde birsürü insan. eşime dedim ki o neyyydi öyle bu sefer gelme dicem herkese sancımı çekemedim evde rahat rahat baban yüzünden. bi de 40 haftayı doldurduk öyle doğdu oğlum. e hadi doğur artık der gibi bana bakmaları da cabası :) bu sebepleri eşine sırala ve doğumdan sonra gelsin mümkünse ben rahat edemicimmm böyle de bence. ben rahat edemezsem annene de huzur vermem biliyorum kendimi diye de tehdit edersin duruma göre :)

Insallah cnm insallah crp 2.9 idi 2.97 olmus insallah yukselmez net bir done degil az bir yukselis ama yukselmemesi lazim
İnşallah canım,tüm dualarımız sizinle,bir şekilde hallederler enfeksiyonu ilaçlarla, ben ve buradaki herkes iyi olacağınıza inananıyoruz, sen sakin kalmaya dewam et, herşey güzel olucak

@beyazinci Ben esnek sling aldım ilk aylarda kullanmak için. Altı aya kadar kullanan varmış. Sonra ergonomik markalardan Neko, Boba, Momfortbaby, Solomombaby'den birini düşünüyorum almayı:)
canım işine karışmak gibi olmasın ama 6 aydan sonra zaten sling veya kanguru kullanılmaz ki çok ağır oluyo çocuk. ikinciyi almadan bekle derim ben. zaten 6 aydan sonra taşıyamayacağını göreceksin. boynu beli mahvoluyo insanın araba şart o saatten sonra.

arch2401 canım hiç korkma 33.hafta gayet iyi bir hafta. Doktor ciğer geliştirici iğne yapmıştır heralde. Geçen yıl 33 lu haftalarda akrabam doğum yapmıştı. 1 hafta kadar durdurdular ve o sırada ciğer geliştirici iğne yapmışlardı. Sadece 1 hafta kuvezde kaldı bebek, hemen eve geldiler.
Olumlu düşün bu saatten sonra ne kadar dursa o kadar iyi ama kötü bir şey olmaz.
Enjeksiyon için ilaç kullanıyor musun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…