2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
arch2401 canım moralini yüksek tutmaya devam et. Allah'ın izniyle her şey yolunda devam edicek. Haftan ve bebeğin kilosu bence iyi, daha da bekler inşallah. Bizim de dualarımız seninle ve bebeğinle.

Günaydın kızlar,

Aranızda kaburga ağrısı yaşayan var mı? Göğüs kafesimde çatlak var gibi hissediyorum, attığım adımda canım acıyor dünden beri. Sanki geçen hafta biri buna benzer bir ağrı yaşadığından bahsetmişti, kim olduğunu hatırlayamadım. Geçici bir ağrı mıdır acaba? Yaşayan, bilgisi olan var mı?

Canım geçen hafta ben yazmadım ama bende de bel ve kaburga kısımlarım da var. Bebegin pozisyonundan da oluyor olabilirmiş. Mesela poposunu kaburgana yaslamış olabilir:) tabii bir de karnın büyüdükçe moment noktan değişiyor ve bele çok yük biniyor.

Canım merak etme dualarımız seninle. Annesini üzmeden bu zamana kadar geldi meleğin. Şimdide üzmeyecektir. Sen yeterki güzel düşün ben inanıyorum herşey güzel olacak.

Evt cnm ciger gelistirici yapildi antibiyotik takviyesi yapiyorlar sabah aksam crp olcumu yapiliyor.

Canım evet muhtemelen bebeğin pozisyonundan kaynaklanıyor. Dünden beri hiç azalmadı biraz korkmaya başladım hiç azalmıcak mı diye :) Senin arada geçiyor mu ağrıların, benim nefes alırken bile bazen canım yanıyor dünden beri.

Benim gecen hafta cok fazla bel ağrım vardı. Arada kaburgam batıyor gibi oluyordu ama iki gündür gecti. Bebeğin pozisyonu değişti diye düşünüyorum ama geçen hafta 5-6 gün boyunca ozellikle otururken çok oldu.

Cnm çok çok geçmiş olsun. Moralinin iyi olmasına sevindim, bebeğin de senin gibi güçlü maşallah; buraya kadar geldiniz, hiçbir şey olmayacak Allah'ın izniyle. Yapabileceğim birşey var mı? Gelebilirim de istersen?? Bişeye ihtiyacın varsa vs? Çok yürekten söylüyorum, lütfen haber ver öyle bişey olursa.

yok canım haftaya gideceğim 32.hafta olduğu için hem rapor alacağım hem kontrole gideceğim ama bir değişiklik olacağını zannetmiyorum.sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım.
Öyle deme cnm, ne mucizeler oluyor hayatta. Sen de haklısın, ister istemez kötüye şartlandırıyorsundur kendini ama bence iyi olacak :)

Merhaba canım benimde sancılarım ilk 15 dk bir oldu sonra 10 dk ben hastaneye gitmedim doktorumunda bilgisi vardı ben ebe ile anlaştığım için ebem eve geldi gece 2 gibi düZenli sancılar başladı ebem eve geldi sabah 11 de hastaneye gittik sancılar 5 dk ya düşmüştü hastaneye vardığımızda açılma 5 cm di sonra hızlı ilerledi 13:55 de de oğlum doğdu. Tavsiyem canım sancıların sıklaşana kadar evde geçir zamanı hem daha stressiz oluyor suni sancıya maruz kalmıyorsun ve ılık duş al hem sancıları daha az hissediyorsun hemde açılma hızlı ilerliyor inşallah gönlündeki dilediğin doğumu yaşarsın

Tamam canım çok saol, demek bebeğin pozisyonu değişince benimki de geçicek Valla bekliyorum, fındık fıstık yiyim biraz hareket etsin. :)

Biz öyle bir hata yaptık 6 aylık falanken, chicconun kangurusuna koydu eşim markete gittiler, çocuğun bacakları zaten tombuldu, mosmor olmuş; kasada bi kadın söylemiş eşim de göremediği için.. bir elinde kanguru bir elinde bebekle döndü :)

Canim benim cok sagolasin :) duan yeter benim kiz enaz 2 hafta daha dursun icerde sancim yok suyumda gelmiyor suan tek korkum enfeksiyon eger enfeksiyon durumu olmaz ise 40 a kadar bile durur dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…