2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
meme agzinin icinde ama kapamiyor agzini

saga sola ceviriyor agzini hep ve agliyor,offff allahim offf nasil alistiracagim bilmiyorum. en sonunda dayanamayip biberonu veriyorum.
Bizim deli de yapıyor onu arada bir, ağzını kapatsa karni doyacak ama kapatmayıp ileri geri sağa sola garip hareketler yapıyor. Ben de o zamanlarda memeyi aşağıdan karşıdan sağdan soldan vermeyi deniyorum. Birinden biri tutmazsa dudağına değdirmeyi deniyorum. İnat ediyorum yani. Ya da 10 sn falan dinlenmesini sağlayıp yeniden veriyorum.

Ay 2 damla yetmiyor ki bir de benim günde 7 kez hapşuran kızım burnuna damla sakinca hapşurmamaya karar veriyor. Aspiratör de sevmiyorum koca şey minicik burun, zaten gelmiyor da çekince.
Emdikten sonra gaz çıkartana kadar düz ya da karnının üzerine yatırma. Ben me zaman tam gaz çıkartmadan yatırsam kusuyor. Bir de eğimli yastık kullan ise yariyor.
24 saat güzelmiş ya, ben de ne kadar süre açık kalacağını merak ediyordum. Teşekkürler :)

Düşükmuş değeri korkma. Bizim kız 3400 doğdu tolere edebileceği değer için 14-15 dediler senin minnak tosuncuk rahat rahat atlatır kritik seviyeye gelmeden üzülme. Tabi emzirmeye ve güneş ışığına çıkartmaya devam et. Geçmiş olsun.

Inşallah bol bol emziriyordum, güneş olayını söylemediler. Onu da hemen yaptım şimdi:) Teşekkür ederizzzz :)

Yok yani doktor mutlaka olur merak etmeyin demek istemiştim.

Çaydan tiksindim hamilelikte ondan yani yoksa başka sebebi yok :)
İyi o zaman bende bi zararI mı var die merak ettim..
Gerçi demir ekskliği yapıyor ama bende çaysız kahvalti yapamyorum ayrıca ara öğünlerdede yanında bsylerle iyi gidiyor

Bizim aşı günümüzdü bugün normalde ama resmî tatil olduğu için yaptıramadık devletteki dr bir hafta fln geç yapılsın bişey olmaz dedi bende öyle biliyorum 1 ayı geçmesi önemli ama yine de dert ettim bişey olmaz demi

Gittiğim bi dr burnuna süt sık arada demişti nemlensin diye serumla aynı mantık adlında deneyebilirsiniz annem de kulağa sıkıyordum dddi niye bilmiyorum ama sütü banyosu yaptırmak lazım sanırım arada :)

İyi o zaman bende bi zararI mı var die merak ettim..
Gerçi demir ekskliği yapıyor ama bende çaysız kahvalti yapamyorum ayrıca ara öğünlerdede yanında bsylerle iyi gidiyor
Aynen atistırmalık şeylerin yanında iyi gidiyor :) Diyorum ya özledim valla
Gerçi emzirirken çay kahve iyi değilmiş

memesinden tut hapsirigina kadar aynilar yeminle butun bebeler anlasmis anneleri cildirtmak icin ugrasiyor. suan buna inandim ben
B bursa_83 bizimki de oyle. hatta baslarda cok guzel emerken simdi emmeyi unutmus gihi davraniyor. agzini kapamadan emmeye calisiyor falan. meme ucunu elinle uzatip agzina vermeyi dene. o genelde ise yariyor

Ona ben de inanıyorum, delirtecekler bizi yakinda
Ben şarkı söyleyip sakinleştiriyorum bir de, sevdiğim sakin şarkılardan seçmece yapıyorum bir de ninnileri deforme edip kızıma uydurdum isme özel söylüyorum. Büyük insan olsa sesimden dolayı kendini evden dışarı atardı ama kızım seviyor, yeterince uzun söylersem uyuyor bile.
Defne de unuttu neredeyse emmeyi, inadından unutacak ya da. Meme ucunu ağzında katlıyor sonra süt gelmiyor diye içli içli ağlıyor, diyorum işte velet deli

İyi yapıyorsun bi geçseydi şu sarılıkları minnoşların.

bitki caylarina cocuklugundan beri alisik biri olarak soyluyorum tadi cok kotu ya nasil severek iciyorsunuz :)) bide o cayi icerken ter baharat baharat kokuyor ayni kutusunu ilk acinca gelen koku gibi A AysheDuru
Evet koku kesinlikle kötü ama tadı şekeri hariç iyi bence cnm :) hunananınkini mi aldın? Lactamili ben de beğenmedim çünkü

meme agzinin icinde ama kapamiyor agzini

saga sola ceviriyor agzini hep ve agliyor,offff allahim offf nasil alistiracagim bilmiyorum. en sonunda dayanamayip biberonu veriyorum.
Al benden de o kadar. Ancak ben biraz ısrarcı oluyorum. Önce bebeği sakinleştirip sonra memeyi verirsem bir nebze başarılı olabiliyoruz. Biberonla mama vermeyi hiç önermiyor doktorlar, anne memesini emmeyebilir sonra diye. Kaşıkla veriyoruz biz.

Çikolata neden yasak?

Günaydın hanımlar. Ben dün sabah doğum yaptım. Zor bir 24 saat olduğunu itiraf etmeliyim. Ama minnoşuma aşık oldum.:) Darısı tüm bekleyenlere inşallah...
Hayırlı olsun yeni aşkın :)
Bol sütler canım

Bayadır giremedim birsürü msj birikmiş azar azar okuyacağım yeni doğum yapanlar varsa rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Bizde geceleri bebeğim çok sık uyanıyor çünkü 5 10 dk emiyor ve uyuyor tekrar kalkıp istiyor artık gözlerim batmaya başladı kurudu. Gündüz maşallah ellemesem uyanacağı yok çocuğun. Hergün bir hareket çıkartıyor şimdilerde memedeyken kafayı sağa sola sallayıp geri emiyor :) mayışık oğlum uyanık olduğunda gerneşip duruyor. Çok sık emmediği için bende humanayı içmeyi bıraktım memeler dolup taş gibi oluyo ama oğlum uyanıp emmiyor. Bende kendi haline bıraktım ne zaman isterse o zaman emsin diye. Tomrisin notlarını okuyorum çok iyi geliyor :) ayrıca göğüs kalkanı inanılmaz güzel birşey almayan varsa şiddetle tavsiye ederim çok faydasını görüyorum ben. Şimdilik bende durumlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…