2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım ben o durumda yarım kundak yapıyorum ve gözlerine örtü örtüyorum. Bugün o şekilde uyudu. Ana kucağına koydum öyle yattı. Artık bir ayı geçt ve anakucağjna daha rahat oturuyor. Biraz anne karnı gibi oturduğu için de gaz da çıkarıyor orda. Dene istersen.

Kundak denedim ama hiç durmadı. Rahat edemedimi anlamadım. Zaten yenidoğan bebek gibi değil çok hareketli. Hareketsiz olmak rahatsız etti sanırım. Kundakta başarısız sonuçlandı yani bizde anakucağında da çok kısa kalıyor hemen ağlıyor. Bazen gerçekten gaz ya da acıktığı için değilde huysuzluk yaptığı için ağladığını düşünüyorum. Ozamanda ne yaparsan yap durmuyor uyumuyor.

Hatta gözlerinde çapaklanma olursa gözüne damlatıp yine bir iki damla göz pınarlarına minik masaj yapılabilir. Çok amaçlı yani

Canım erken olursa sorun oluyor asıl. Geç olmasında hiç bir sakınca yok. Erken yapılırsa bağışıklık tam sağlanamıyor. Bayram sonrası yapilabilir.

yok canim yok hicbiri ise yaramiyor bizimkinde. memeyi agzina ben sokuyorum ama agzini acik tutuyor kapamiyor.

Biberon olarak medelanın anne ağzı özellikli biberonunu kullanmanı tavsiye ederim.Ben mama takviyesini ve sağdığım sütleri biberonla vermeme rağmen memeden emmek için çok istekli.

mememin ucu yok,o yuzden biberon istiyor. ucunu cikarmasini nasil saglayacagim

bu dediklerinin hepsini yapiyorum ama almiyor ve ben de cok uzuluyorum

onu da denedim canim

evet biberonu vermeyi hic istemiyorum ben de ama ciglik cigliga bagirinca dayanamiyorum. biz de arada kasikla veriyoruZ dedigin gibi memeyi unutmasin diye. cok zormus ya. ben hemen tutar saniyordum,offf offf.

Badt
[QUOTE="purpleworld, post: 52623999, member: 672525"tatirt bizde de var günde üç emzirmede yaşıyoruz bunu en sonunda oturup ağlıyorum . Burnu da tıkalı değil yetişemiyo mu diyorum yutmaya .[/QUOTE]
Başta gelen sulu süt hızlı akımla geliyor ya onu yutmaya yetisemiyorlar bizimki de her seferinde genzine mutlaka kaçırıyor

yok canim yok hicbiri ise yaramiyor bizimkinde. memeyi agzina ben sokuyorum ama agzini acik tutuyor kapamiyor.
Cnm hastanede bizimki de öyle yaptı bikaç kez,, hemşireler başının arkasından avuçiçiyle itip (nazikçe :) bütün ağzı memeyle kapanıcak şekilde memeye yapıştırdılar yüzünü. Bütün ağzı doldu yani.. ay nasıl anlatılır bilmiyorum becerebildim mi :) neyse,, emene kadar o şekilde tutup emmeye başlayınca bırakırsan o yavaş yavaş sadece ucu ağzında kalıcak şekilde kapatıyo zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…