2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Oy masaallah darisi bizlere olsun bakalim biz neler yasicaz bebelerle son qunler sabirsizim iyice benim istediqimde o canim ewe qelmek duruma qore bakacaz bi sekilde sadece ben bakiyim kimse ellemesin istiyorum
İster istemez elleniyo canım bebek istediğin kadar engelle he benim ve esimin öpme konusunda kararımız net olduğu için opemiyolar ama yine de elleniyo malesef

Oncelikle gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün..emzirmeye kesinlikle devam et öyle gelir sütün bebis emdikce süt gelecek.Humana çayı iç hurma ye bunlar süt yapar inşallah hemen gelir sütün bebiste beslenir

Allah razı olsun canım inşallah gelir bir an önce ( son 15 gündür yediğim hurma nın haddi hesabı yok çayı deneyeyim en iyisi

Olmaz cnm dr umuz rahat eder demisti.

Özellikle yemekten kaçındığın şeyler ne canım?
Yoğurt
Süt
Meyve
Çikolata
Bunlar dışında var mı spesifik birşeyler. Ben de dikkat edeyim yarından sonra. Kahve zararlı mı gaz için?
Ben kahve içiyorum cnm. Dayanamam başka türlü bütün gün :) ama soğuk bişey tüketmemeye çalışıyorum,, çiğ sebze yemiyorum,, asitli içecek zaten sevmem. Normalde de gaz sıkıntım olduğu için kendimden bildiğim şeyleri yemiyorum. Mercimek çorbası içmiyorum mesela. Baklagille zaten aram yok. Bal çok zor sindirilen bi gıda, bebeğe de bir yaşına kadar yasak ama normalde kalitesinden emin olduğun balı emzirirken yiyebiliyorsun,, tabi bu devirde öyle bi imkan olmadığı için onu da yemiyorum. Çiğ süt yasakladı doktor bebek için. Yumurta ve peyniri de azaltmamı söyledi. Tabi bebeğin sindirim sistemindeki tek sıkıntı gaz gibi düşünmemek lazım. Proteini gazdan ziyade kakası sümüksü diye azalttırdı mesela. O yüzden şu an yağ ve karbonhidrat da almaya çalışıyorum ki daha az proteinle doyabileyim. Yoksa bıraksalar bütün günü yumurta ve peynirle geçirebilirim :) bu arada fındık fıstık da az ye dedi doktor aynı sebeple. Şu an günlerdir en ufak bi gaz sıkıntımız yok,, tabi biogaia da veriyorum ama tamamen onun etkisi olduğunu sanmıyorum. Çünkü ilk verdiğimde sürekli gaz çıkarmıştı,, fayda ettiği çok belli oluyodu. Ama şimdi fazla gaz da çıkarmıyo,, yani muhtemelen gaz çıkarabildiği için değil artık fazla gazı olmadığı için rahat diye düşünüyorum ben de :)

Yüzüstü mü yatırıyorsun her seferinde sırtüstü yattığı da oluyor mu çekirdek varken ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…