Can'ım gittiğimiz doktorun cihazı var onunla ölçüyor , biz bir kez kan verdık oda Ünv hasyanesınde kan bile çıkmadı prematüre olduğu için ;(Bizim sarılık değeri en son 12,5 du ve evet sarı hala bebek.
Sarılığı alnından nasıl ölçtüler yaa biz sürekli topuktan kan aldırıyoruz.yazık çok ağlıyor.
yaaa Kıyamam bu kadar aci ve sancidan sonra şükür kızına kavuştun. rabbim saglik sihhatle büyutmeyi nasip etsin.hayirli evlat olsun. insallah bu acilarida kısa zamanda unutursun. bundan sonrası guzellikler icinde geçsin insallah. geçmiş olsun.Kizlar ben zaten hastanede yatiyodum sira bekliyodumya dun qece 2 de sanciyla uyandim az biraz cektim sabaha doqru nisanim qeldi ne quzel aqir aqir cekiyodum sabah doktor baki 1 cm var acilman dedi hadi fitil koyalim hemen acilsin dedi beni indirdi yoqun bakima ama en son yerde yatiyodum kivraniyodum yok dedim ben yapamicam mahvoldum aqridan acilma 4 cm oldu buda beni yolladi qeri doqum haneye orda cildirdim ben hayatimda bole bi awri cekmemistim dayanamadim qelen qiden tuseliyo derken 2 dozda suni sanci verdiler iyice dayanilmaz hale qeldi 3 kere yatak deistirdik kanamadan en sonki doktor 2 avuc kadar pihtilasmis kan qelince bide kizimin kalbi yavasladi 7 cmle sezeryana yolladilar beni okadar cektiqim yanima kar kaldi anlayacaniz hala sesim kisik suan
zor bi dogum olmus ama ikiniz de iyisiniz suan onemli olan o canim. hem sancilara da bosuna deme sutunun cabuk gelmesini saglayacak o cektigin sancilarKizlar ben zaten hastanede yatiyodum sira bekliyodumya dun qece 2 de sanciyla uyandim az biraz cektim sabaha doqru nisanim qeldi ne quzel aqir aqir cekiyodum sabah doktor baki 1 cm var acilman dedi hadi fitil koyalim hemen acilsin dedi beni indirdi yoqun bakima ama en son yerde yatiyodum kivraniyodum yok dedim ben yapamicam mahvoldum aqridan acilma 4 cm oldu buda beni yolladi qeri doqum haneye orda cildirdim ben hayatimda bole bi awri cekmemistim dayanamadim qelen qiden tuseliyo derken 2 dozda suni sanci verdiler iyice dayanilmaz hale qeldi 3 kere yatak deistirdik kanamadan en sonki doktor 2 avuc kadar pihtilasmis kan qelince bide kizimin kalbi yavasladi 7 cmle sezeryana yolladilar beni okadar cektiqim yanima kar kaldi anlayacaniz hala sesim kisik suan
Banyoda dayanabildiğin kadar sıcak su tut ve sağ sütünü sonra aynı memeden emzirmeye çalış. Benimde sağ göğsüm aynı oldu ben böyle çözdüm@Mavili Pembeli benim de sag meme sertlesti yine ya. masaj yaptim. 2 kez ayni memeyi emzirdim. dus aldim. sagdim. yok arkadas gecmedi hala tas gibi. sen ne durumdasin?
duzeldi canim sagol yine deBanyoda dayanabildiğin kadar sıcak su tut ve sağ sütünü sonra aynı memeden emzirmeye çalış. Benimde sağ göğsüm aynı oldu ben böyle çözdüm
Yastık daha çok anneye destek için, bebeği üzerine yatirmiyorsun yani ben yatirmiyorum en azından. Bebeğin başını elimle destekliyorum ya da koluma yatırıyorum bebeği, yastık da vücudunun geri kalanının sarkmasına engel oluyor. Bazı pozisyonlarda da kolumda taşımaya derman kalmadığında bir yere dayadigim bacağımla destek oluyorum yastığa, yüküm hafiflemiş oluyor. C şeklinde yastık, e-bebek'ten aldım. İçi boncuklu olanlar hariç hepsi kullanışlı okuduğum kadarıyla.Emzirme yastığı hemen Yen'i doğanda kıllanılabilir dimi
Bi de bana sor sen yastık kullandığın halde öylesin ben yastıksızım :)
Hangi marka
Yani o zaman c tutuş ne işe yarar
Avent gece emziği kullanıyorum. Ben aslında hiç emzik kullanmak istemiyordum ne gerek var çocuk emer aslanlar gibi diyordum yine de ne okur ne olmaz diye aldım kenarda dursun diye. Bir gün banyo yaptırırken kendini paralıyor bebek ağlamaktan. Banyoyu bir şekilde atlattık ama giydirmek mümkün değil sıktı kolları bacakları ağlıyor. Eşim emzik verelim mi dedi, mecbur tamam dedi çünkü olacak gibi değildi. Eşim getirdi emzigi, verdi ağzına ve sanki velet yıllardır bu ani bekliyormus gibi cok cok emmeye başladı şu videoda 27. Saniyeden itibaren görünen maggie gibi. Ondan sonra banyo sırasında, gaz masajı yaparken ve altını değiştirirken kullanıyorum. Yani daha çok birbirini yokken mızırdandığı zamanlarda kullanıyorum. Yuvarlak uçlular damak yapısını bozmuyor yenidoğanlarda diye biliyorum. Sanırım 6. Aydan sonra damaklılar öneriliyor.Kızlar emzik olarak hangi marka kullanıyosunuz
Bize gebelik kursunda emzik biberon yasak demişlerdi bebeğim çok emdiği için bende emziğe 20 günlükken başladım benim yakamdan düşmedi hiç. Siz neden başladınız
Önce emer mi bilemedik wee baby nin kini aldık verdik ama damak diş yapısı bozulur mu değiştirelim mi
Yok canim aqustos sezonunu ben kapattim qerci biraz eylul oldu ama olsunEvininhatunu gözün aydın , rabbım hayırlı evlat eylesin. Doğurmayan kaldımı ?
Evet soğuk alıyorsa o fena gaz yapar. Yatağın altına hali falan koysan soğuğu keser aslında ya da yatağın içine sert bir sünger yatak atabilirsin.bizimki park yatakta yatiyor. alti bos ya yatak da ince. usutuyor mu acaba ondan mi geceleri bu kadar gazi oluyor diye dusundum. o yuzden sordum aslinda.
Walla sorma 7 cme kadar 3 qundur hastanede yatiyom ya beni ikinci cocuktan soquttular resmenSende normal doğurmuş kadar olmuşsun canm 7 cm den sonra pek bi şey kalmıyor
Bende diyorum eşime ikinciye sezeryan olcam yoksa doğurmam
Şimdi gözlem odasındasındır
Bu geceyi de atlattık çok şükür :) darısı koca günün başına :) 10 da çıkıp 5'se anca gelicez eve,, Allah yardımcım olsun :))))Bende şimdi yatağına yatırdım emziğide verdim bende umutluyum :)
Cnm tam kavradığında bilek beline avuçiçi poposuna geliyor emzirirken. Yük de dirsekle bileğin arasına biniyor. Acaba daha farklı mı tutuyosun? Çünkü benim bileğim hiç yorulmuyor.Emzirme yastığı kullanıyorum da sadece ona yatırıp içilmiyor ki elle de desteklemek lazım başını o da bizim bilekleri öldürüyor.
Süt tazyikli geldiği için boğuluyor çocuk emerken, gaz yutuyor bir de deli gibi. Makas sütü yavaşlatıyor c tutuşta bebeğin çenesi destekleniyor.
Bir doğumu bu kadar zorlaştırmak için daha fazla ne yapabilirlerdi acaba! Çok geçmiş olsun, minik kızını aldın ya sağlıkla kucağına o önemli şimdi ama alacakları olsun insana o eziyet yaptırılır mi yazıklar olsun. Bol sütlü az gazlı çok uykulu bir annelik diliyorum sana ve Zümra Naz kız hoşgeldin dünyaya :)
battaniye koydum bakalim fark edecek mi. bide su sevi bebenin yatagini kullanmiyordum yuz ustu yatirdigim icin. kayiyo cunku yan minderlerin altina giriyor kolu bacagi kurbaga gibi oluyor cocuk :) simdi onu koydum yine yatagina. kundak yapip ona yatirmaya devam edicem geceleri de. duzelir umarim. 2 gecedir kivraniyo gazdan. bazen ikiniyor ikiniyor cikmayinca basliyor icli icli aglamaya. kiyamiyorum hic yaEvet soğuk alıyorsa o fena gaz yapar. Yatağın altına hali falan koysan soğuğu keser aslında ya da yatağın içine sert bir sünger yatak atabilirsin.
park yatağın içine kalın sünger yatak almıştım ben hatta şuan sepet bebeğimizde bile öZel dikim sünger yatak var .bizimki park yatakta yatiyor. alti bos ya yatak da ince. usutuyor mu acaba ondan mi geceleri bu kadar gazi oluyor diye dusundum. o yuzden sordum aslinda.
canım süt gelir pozitif düşün silikon meme ucu kullan ve belli aralıklarla memeyi emzirmeye çalış ki memeler uyarı alsın süt üretsin .Kizlar ne ucum var ne sutum var ya napsamkiqece mecbur mama verdiler cok aqladi alismasini istemiyorum...silikon ucla denesem.tutarmi acaba
bu dedigin sakin sakin emen cocuklar icin gecerli bacim. bizimkini bi gor emerken. bedeni yukari donuk bacaklar kipir kipir habire savuruyor. kafa da inatla memeye bakmayacam diyor :) bedeni duz tutmak mumkun degil. basini zaptedicem derken omuzum mahvoldu kolumu sekilden sekile sokmaktan :)Cnm tam kavradığında bilek beline avuçiçi poposuna geliyor emzirirken. Yük de dirsekle bileğin arasına biniyor. Acaba daha farklı mı tutuyosun? Çünkü benim bileğim hiç yorulmuyor.
link falan yok mu link at. ayni bitmeyen gazdan bizde de var. nasil bitiricez bilmiyorumBitmeyen gaz yapmışlar Ahmet asafa yollamışlar . Bu masajı yapıyorum resim eklenmıyor
Çok geçmiş olsun. Zor olmuş ama kızına kavuştun sonunda. Allah analı babalı büyütsün kızını :)Kizlar ben zaten hastanede yatiyodum sira bekliyodumya dun qece 2 de sanciyla uyandim az biraz cektim sabaha doqru nisanim qeldi ne quzel aqir aqir cekiyodum sabah doktor baki 1 cm var acilman dedi hadi fitil koyalim hemen acilsin dedi beni indirdi yoqun bakima ama en son yerde yatiyodum kivraniyodum yok dedim ben yapamicam mahvoldum aqridan acilma 4 cm oldu buda beni yolladi qeri doqum haneye orda cildirdim ben hayatimda bole bi awri cekmemistim dayanamadim qelen qiden tuseliyo derken 2 dozda suni sanci verdiler iyice dayanilmaz hale qeldi 3 kere yatak deistirdik kanamadan en sonki doktor 2 avuc kadar pihtilasmis kan qelince bide kizimin kalbi yavasladi 7 cmle sezeryana yolladilar beni okadar cektiqim yanima kar kaldi anlayacaniz hala sesim kisik suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?