2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizim sarılık değeri en son 12,5 du ve evet sarı hala bebek.
Sarılığı alnından nasıl ölçtüler yaa biz sürekli topuktan kan aldırıyoruz. yazık çok ağlıyor.
Can'ım gittiğimiz doktorun cihazı var onunla ölçüyor , biz bir kez kan verdık oda Ünv hasyanesınde kan bile çıkmadı prematüre olduğu için ;(

yaaa Kıyamam bu kadar aci ve sancidan sonra şükür kızına kavuştun. rabbim saglik sihhatle büyutmeyi nasip etsin.hayirli evlat olsun. insallah bu acilarida kısa zamanda unutursun. bundan sonrası guzellikler icinde geçsin insallah. geçmiş olsun.

zor bi dogum olmus ama ikiniz de iyisiniz suan onemli olan o canim. hem sancilara da bosuna deme sutunun cabuk gelmesini saglayacak o cektigin sancilar

Emzirme yastığı hemen Yen'i doğanda kıllanılabilir dimi
Bi de bana sor sen yastık kullandığın halde öylesin ben yastıksızım :)
Hangi marka
Yani o zaman c tutuş ne işe yarar
Yastık daha çok anneye destek için, bebeği üzerine yatirmiyorsun yani ben yatirmiyorum en azından. Bebeğin başını elimle destekliyorum ya da koluma yatırıyorum bebeği, yastık da vücudunun geri kalanının sarkmasına engel oluyor. Bazı pozisyonlarda da kolumda taşımaya derman kalmadığında bir yere dayadigim bacağımla destek oluyorum yastığa, yüküm hafiflemiş oluyor. C şeklinde yastık, e-bebek'ten aldım. İçi boncuklu olanlar hariç hepsi kullanışlı okuduğum kadarıyla.
C tutuş, bebek memeyi alamadığında ya da çenesi çabuk yoruldugunda destek olarak emmesini kolaylaştırmak için kullanılıyor. Bir de ben süt az geldiğinde hafif sıkıp bırakarak ve bebeğe doğru sağar gibi hareket ettirerek daha kolay aksın diye uğraşıyordum ve genelde işe de yariyordu bir süre.

Avent gece emziği kullanıyorum. Ben aslında hiç emzik kullanmak istemiyordum ne gerek var çocuk emer aslanlar gibi diyordum yine de ne okur ne olmaz diye aldım kenarda dursun diye. Bir gün banyo yaptırırken kendini paralıyor bebek ağlamaktan. Banyoyu bir şekilde atlattık ama giydirmek mümkün değil sıktı kolları bacakları ağlıyor. Eşim emzik verelim mi dedi, mecbur tamam dedi çünkü olacak gibi değildi. Eşim getirdi emzigi, verdi ağzına ve sanki velet yıllardır bu ani bekliyormus gibi cok cok emmeye başladı şu videoda 27. Saniyeden itibaren görünen maggie gibi. Ondan sonra banyo sırasında, gaz masajı yaparken ve altını değiştirirken kullanıyorum. Yani daha çok birbirini yokken mızırdandığı zamanlarda kullanıyorum. Yuvarlak uçlular damak yapısını bozmuyor yenidoğanlarda diye biliyorum. Sanırım 6. Aydan sonra damaklılar öneriliyor.

Kizlar ne ucum var ne sutum var ya napsamki qece mecbur mama verdiler cok aqladi alismasini istemiyorum...silikon ucla denesem.tutarmi acaba

bizimki park yatakta yatiyor. alti bos ya yatak da ince. usutuyor mu acaba ondan mi geceleri bu kadar gazi oluyor diye dusundum. o yuzden sordum aslinda.
Evet soğuk alıyorsa o fena gaz yapar. Yatağın altına hali falan koysan soğuğu keser aslında ya da yatağın içine sert bir sünger yatak atabilirsin.

Cnm tam kavradığında bilek beline avuçiçi poposuna geliyor emzirirken. Yük de dirsekle bileğin arasına biniyor. Acaba daha farklı mı tutuyosun? Çünkü benim bileğim hiç yorulmuyor.

Evet soğuk alıyorsa o fena gaz yapar. Yatağın altına hali falan koysan soğuğu keser aslında ya da yatağın içine sert bir sünger yatak atabilirsin.
battaniye koydum bakalim fark edecek mi. bide su sevi bebenin yatagini kullanmiyordum yuz ustu yatirdigim icin. kayiyo cunku yan minderlerin altina giriyor kolu bacagi kurbaga gibi oluyor cocuk :) simdi onu koydum yine yatagina. kundak yapip ona yatirmaya devam edicem geceleri de. duzelir umarim. 2 gecedir kivraniyo gazdan. bazen ikiniyor ikiniyor cikmayinca basliyor icli icli aglamaya. kiyamiyorum hic ya bu sabah 4ten 5e kadar masaj yaptim. onunla biraz rahatladi. ama nasil bi gazsa cikar cikar bitmiyor cocukta. bide yani bu kadar sık kaka yapmasina ragmen.

Son düzenleme:
bizimki park yatakta yatiyor. alti bos ya yatak da ince. usutuyor mu acaba ondan mi geceleri bu kadar gazi oluyor diye dusundum. o yuzden sordum aslinda.
park yatağın içine kalın sünger yatak almıştım ben hatta şuan sepet bebeğimizde bile öZel dikim sünger yatak var .
Kizlar ne ucum var ne sutum var ya napsamki qece mecbur mama verdiler cok aqladi alismasini istemiyorum...silikon ucla denesem.tutarmi acaba
canım süt gelir pozitif düşün silikon meme ucu kullan ve belli aralıklarla memeyi emzirmeye çalış ki memeler uyarı alsın süt üretsin .

Bitmeyen gaz yapmışlar Ahmet asafa yollamışlar . Bu masajı yapıyorum resim eklenmıyor

Cnm tam kavradığında bilek beline avuçiçi poposuna geliyor emzirirken. Yük de dirsekle bileğin arasına biniyor. Acaba daha farklı mı tutuyosun? Çünkü benim bileğim hiç yorulmuyor.
bu dedigin sakin sakin emen cocuklar icin gecerli bacim. bizimkini bi gor emerken. bedeni yukari donuk bacaklar kipir kipir habire savuruyor. kafa da inatla memeye bakmayacam diyor :) bedeni duz tutmak mumkun degil. basini zaptedicem derken omuzum mahvoldu kolumu sekilden sekile sokmaktan :)

Ben gaz ilacı hiç kullanmadım doktorumuz vermedi sadece rezene çayı aş içine çay kaşığının ucuyla muskat rendele ve akşamları 15 cc ver dedı onu alıp onu vermeye karar verdım ilaçtan daha iyidir diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun. Zor olmuş ama kızına kavuştun sonunda. Allah analı babalı büyütsün kızını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…