2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Büyük geçmiş olsn inş en kısa sürede atlatırsınız bol bol su içmwyi ve dinlenmeyi unutmayın

Çok geçmiş olsun yakınlarında annen veya kv varsa çağırsan 2 gün baksalar bi faydaları dokunur

Tesekkur ederim canim senin dediklerini hep yaptım sadece banyoda buharı yapamadim onü da aktarlarda bulamadım sogani da beşiğine koydum çocuk o gece uyumadı beşikte anası gibi soğan sevmiyo heralde sonra onu da aldım mecbur başucundan napcamı şaşırdım

Ya kizlar benim bebis memeyi reddetmeye basladi emiyo bikac kere snra aqlio istemiyo bnde acaba sut yokmu diye bakiyorum hafif sıkıyorum bisey gelmiyo hic sut mu gelmediginden emmiyoki acaba yoksa alakasi yokmu
Benim bebiş gazı olunca aynen öyle yapiyor canim. Gazını alıyorum sonra tekrar memeyi verince aliyor emiyor. Gazi olabilir senin bebisin o an

Kızlar iki gündür gündüzleri hiç uyumuyor önceden uyurdu ayakları sürekli oynuyor çok üzülüyorum ya nedendir ne yapmalıyım sizce

Soğan acıysa demek İnşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz

Çok geçmiş olsun herkesin hastalanması kötü olmuş. Ya bebeklere bulaşmasa keşke böyle hastalıklar hemen doktora gidip serum yaptırmanı öneririm canım. Çok daha hızlı kalkarsın ayağa

valla canim helal olsun bebisle yemekli misafir agirliyosun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…