2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Neden direk test yapılmadan veriliyor acaba devit gibi önemlimi acaba
Testler yanıltıcı olabiliyor diye teste bel baglamiyorlar. Anneden gelen ferritin ilk aylarda hala çocuğun vücudunda olduğu için testi yanıltabiliyormuş, o yüzden test yaptırmadan veriyorlar bildiğim kadarıyla.

Öyle diyorlar, tam olarak emin olunmuyor. Ben ezelden beri kansız olduğum için Defne risk grubunda o yüzden kullanacağım.
Çok kararsız kalınabilicek bir durum bende hamileliğe kadar kansızlık yoktu şu anda demir ilacı kullanıyorum ama doğaya test yaptırsam ben kullandığım için normal çıkarsa versem fazlası yan etki yapıyormuş yukarı tükürsen bıyık aşağıya tükürsen sakal durumu

Valla demir fazlasi da zehirliyormus diye duydum. Bir de demir ilaclarinin cok yan erkisi varmis ilk mjimda yazmistim cnm
Evet ya bunu okuyorum şu an, gelişim geriliği, kabızlık, ishal,karaciğer problemleri, zehirlenme...
Normal hemoglobin değerlerine sahip anne sütüyle beslenen 6 aydan küçük bebeklerde ciddi yan etkileri varmış.

Demir Eksikliği Kaynaklı Anemi Riski Taşıyan Bebekler:

• Prematüre bebekler
  • Düşük kiloda dünyaya gelen bebekler
  • Kontrol altına alınmamış şeker hastalığı olan anneden dünyaya gelen bebekler
  • Gebeliğinde sağlıklı beslenmeyen anneden dünyaya gelen bebekler
  • Demir eksikliği kaynaklı anemisi olan anneden dünyaya gelen bebekler
  • Anne sütü ya da formül mama dışında sütlerle beslenen bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…