Testler yanıltıcı olabiliyor diye teste bel baglamiyorlar. Anneden gelen ferritin ilk aylarda hala çocuğun vücudunda olduğu için testi yanıltabiliyormuş, o yüzden test yaptırmadan veriyorlar bildiğim kadarıyla.
Testler yanıltıcı olabiliyor diye teste bel baglamiyorlar. Anneden gelen ferritin ilk aylarda hala çocuğun vücudunda olduğu için testi yanıltabiliyormuş, o yüzden test yaptırmadan veriyorlar bildiğim kadarıyla.
Çok kararsız kalınabilicek bir durum bende hamileliğe kadar kansızlık yoktu şu anda demir ilacı kullanıyorum ama doğaya test yaptırsam ben kullandığım için normal çıkarsa versem fazlası yan etki yapıyormuş yukarı tükürsen bıyık aşağıya tükürsen sakal durumu
Evet ya bunu okuyorum şu an, gelişim geriliği, kabızlık, ishal,karaciğer problemleri, zehirlenme...
Normal hemoglobin değerlerine sahip anne sütüyle beslenen 6 aydan küçük bebeklerde ciddi yan etkileri varmış.