2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Doğa bugün hep memeyle kavga etti emerken ara verip tekrar emziriyorum yoksa ememiyor kıvranıyor ama bugün gazı çıkarsam da memeyi tutmakta hep zorlandı agladi mızırdandı atak haftalarında böyle bişey yaşadınız mı 52 günlük 7 haftalık mı oluyor meme reddi gibi durumlarda izlediğiniz bir yol varmı

Ben zorlamıyorum o durumlarda, kesin gazı oluyor ya da midesi kötü oluyor kusuyor ağlıyor sakinleşiyor öyle veriyorum. Kaka yapacaksa da öyle kavga ediyor onu anlıyorum kavga etse de veriyorum çünkü emerken bağırsakları çalışıyor ya emzik de emmiyor sonuçta bi şekilde kaka yapıyor rahatlıyor.

hasta olan arkadaslara gecmis olsun. ben de hasta oluyorum ya
ya bide saclarim acayip dokulmeye basladi. ne guzel dokulmesi durmustu hamilelikte gurlesti saclarim. avuc avuc gidiyor simdi

İki gün önce aşı oldu oğlum o gün zor emdi bayağı huzursuzdu zaten yaklaşık bir haftadır memeyle kavga ediyor zorla veriyorum çok aç olmadığı sürece ağlıyor verince memeyi iki gündür aynı şekilde neden böyle ki meme reddi mi acaba ? bide kilosu azaldı gibime geldi bi hafifledi mümkün değil ama Kafama takıldı bugün bezi de geniş geldi sanki kafayı mı yiyorum sizce :)

Biberon kullanıyor muydun?

İpek bu aralar emerken kafayı memeye gömüyor iyice nefessiz kalana kadar çekmiyor kokluyor bu bebe ne yapmaya çalışıyor
Bu bebeler bizi iyice tanıyor artık. Sana doyamıyor demekki annesi. Bizimkide annemin kucağında duruyor benim sesimi duyunca yalandan ağlamaya başlıyor. Annem de bana kızıyor sabahtan akşama kadar gözgöze dizdize kucak kucağa duruyosunuz nasıl işe gideceksin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…