2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ben de isim fikirlerimi yazayım kızlar :)
Bu arada oğlumun ismi Ömer
Eğer bu bebeğim kız olursa ismini Elif, erkek olursa da Kerim koymayı düşünüyorum
Tabi eşimin fikrini henüz almadım, oğlumun ismini ben seçmiştim,eşimin de aklındaki isimleri öğrenip ona göre bir tercih yaparız sanırım,cinsiyeti öğrenmeden ikimiz de isim hakkında yorum yapmıyoruz da

Kızlar günaydın nasılsınız. Ben gribim gece uyuyamadim bir türlü. İkiden beri uykusuzum . Bunaldim

Canım netleştimi cinsiyeti. Ben hala öğrenemedim yaaa. Merak ediyorum

kesinleşti. kesin kız dedi :) zaten ilk kızımda da erkenden söylemişti aynı doktor :) yine tutturdu :) darısı başınıza, öğrenmek de iyi oluyor gerçekten, eksiği gediği kafada oluşturmaya başlıyor insan :)

kızlar benim bu hafta karnım çok ağrıyo ve hla devam ediyo normalmi sizce?

yok artık :) iyice abartmış,, neden olsun... he he deyip geçin, hiç takılmayın..

Kızlar günaydın nasılsınız. Ben gribim gece uyuyamadim bir türlü. İkiden beri uykusuzum . Bunaldim
çok geçmiş olsun canım,nane limon kaynat, iç rahatlatır belki,ya da turp veya soğana bal koyup süzüp içiliyor ya dün de bir arkadaş tarifini vermişti netten de bakabilirsin,hamilelerde yapılır mı onu bilmiyorum ama,dinlenmeye çalış diyeceğim fakat olmayacağını biliyorum canım,inşallah ilerlemeden atlatırsın

benim anladığım kadarıyla göğüs ucunun uyarılması oksitosin salgılanmasına o da erken doğuma sebep olabiliyor ilerleyen gebeliklerde. o yüzden söylemiştir herhalde

kızlar çatlak kremine başladınız mı

göbek, bel vs için badem yağı kullanıyorum ben. göğüs için başlamadım henüz. badem yağının ilk hamileliğimi kurtardığına inanıyorum. yaklaşık 30 kiloya rağmen sıfır çatlakla çıkmıştım, belki o fayda etmiştir diye eşim bebeği öğrendikten sonra alıp hediye paketi yaptırmış; bebeğin ilk hediyesini aldım diye getirdi sağolsun :))))))

Bugun doktora gittim hersey cok iyi dedi ense kalinligi falan tam dedi bebegim taklla atıyor du gitmeden hurma yemistim ondan belkide ayakta poz verdi cok sukur rahatladim iki test icin kan vermedim yaptirmicam dedim tam dedi doktor kesin erkek dedi pipisi falan belliydi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim inşallah

Ayshemina teşekkür ederim verdigin bilgi icin. slvysr hayırlı olsun oğlusun insallah bende yakinda ogrenirim.

Bu yata güzelmiş Can'ım sallama özelliğinin olması da çok iyi. Yalnız diğer yataklara kıyasla daha ucuz acaba neden öyle ki eksik bişeyi mi var acaba
bilmiyorum ki ,tesadüfen gördüm yatağı,benim de hoşuma gitti, park yatağımız olmasaydı alırdım,sitede iki modeli var kelebekli ve çapalı, kelebekli olan tükenmiş,ama mağazalarında vardır almak isteyenler için,tekerlekli olması ve odadan odaya rahat taşınması da güzel bir özellik,çevrende yakın bir joker mağazası var ise gidip inceleyebilirsin canım

Ay hakikaten eger lake mobilya ise fiyati cok uygun...
lake değil sanırım canım özelliklerinde öyle bir bilgiye yer verilmemiş, %100 ham mdf yazıyor,yerinde gidip incelenebilir,indirimli fiyatı ile normal fiyatı arasında çok bir fark yok zaten fırsat bulunca joker mağazasından bakabilirsin,mağazanın reklamını yapıyormuş gibi hissettim birden kendimi ama fiyat gerçekten çok uygun

hayırlı olsun oğlun canım,sağlıkla kucağına almak nasip olsun, ne güzel herşeyin yolunda olması ve cinsiyetini öğrenmek,bizim de öğrenmemize 1 hafta kaldı inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…