2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Normal de adet günün mu canm belki ondan dir. İstersen dr a danis

yok canım geçende adet döneminde benimde hasta olcak gibi kasıklarım ağrımştı ama bu karın ağrısı şeklinde bugün hiç durmadı doktorumda gel kontrol edeyim dedi geçmezse akşam bi uğruyayım sizlerden yaşayan oluyomu diye merak ettim.

Ay hamilelikte hurma yasak.... benim de canim cok cekiyor ama erken dogumu tetikliyor. Oglun hayirli olsun

Kızlar ikili test sonucum çıktı..Beta hcg değerim yüksek çıktı 150..Şu anlık bir sorun yok dedi ama kararsız gibiydi...3 lu testi bekleyelim 1 ay sonrayı dedi..Cinsiyet sordum..Kıza benzettim dedi 1 ay sonra geldiğinde kesinleşir dedi..

Kızlar park yatağı neden tercih ediyorsunuz ne avantajları var ahşapa göre
bende istediğimiz yere rahatça taşıyabileceğimiz için tercih etmiştim,seyahatlerde de kolaylıkla götürebiliyorsun çok yer kaplamıyor,çok yatırmadım ama şimdi oyun alanı olarak kullanıyor,garaj oluyor bazen otopark,bazen balkon

Biz park yatak aldık. İlk başta sıcak bakmasam da evimin küçük olması ilerde toplayıp kaldırabileceğim yer kaplamayan bir ürün olduğundan tercih ettik biz de. Bir de tam yatağımızın yanına uydu

Free beta değerin normal canım önemli olan risk oranın orda ne yazıyor? Üçlüye de gerek yok detaylı yeterli olur bundan sonrası için..

Kızlar gittiğim hastaneyi aradım doğum fiyatı için verdiği fiyat içinde oda parası yokmuş tek kişilik oda istiyorsak 120 TL odicekmisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…