yok canım geçende adet döneminde benimde hasta olcak gibi kasıklarım ağrımştı ama bu karın ağrısı şeklinde bugün hiç durmadı doktorumda gel kontrol edeyim dedi geçmezse akşam bi uğruyayım sizlerden yaşayan oluyomu diye merak ettim.
Bugun doktora gittim hersey cok iyi dedi ense kalinligi falan tam dedi bebegim taklla atıyor du gitmeden hurma yemistim ondan belkide ayakta poz verdi cok sukur rahatladim iki test icin kan vermedim yaptirmicam dedim tam dedi doktor kesin erkek dedi pipisi falan belliydi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim inşallah
hayırlı olsun oğlun canım,sağlıkla kucağına almak nasip olsun, ne güzel herşeyin yolunda olması ve cinsiyetini öğrenmek,bizim de öğrenmemize 1 hafta kaldı inşallah :)
Kızlar ikili test sonucum çıktı..Beta hcg değerim yüksek çıktı 150..Şu anlık bir sorun yok dedi ama kararsız gibiydi...3 lu testi bekleyelim 1 ay sonrayı dedi..Cinsiyet sordum..Kıza benzettim dedi 1 ay sonra geldiğinde kesinleşir dedi..
Benim kizimda tercih sebebim hafif olup taşınma sebebiydi oturma odasına tasiyordum birde işi bitince katlanıp baza altında muhafaza edilmesi ahşap beşikleri söküp koyacak yer bulmak zor oluyor
bende istediğimiz yere rahatça taşıyabileceğimiz için tercih etmiştim,seyahatlerde de kolaylıkla götürebiliyorsun çok yer kaplamıyor,çok yatırmadım ama şimdi oyun alanı olarak kullanıyor,garaj oluyor bazen otopark,bazen balkon
bende istediğimiz yere rahatça taşıyabileceğimiz için tercih etmiştim,seyahatlerde de kolaylıkla götürebiliyorsun çok yer kaplamıyor,çok yatırmadım ama şimdi oyun alanı olarak kullanıyor,garaj oluyor bazen otopark,bazen balkon
Biz park yatak aldık. İlk başta sıcak bakmasam da evimin küçük olması ilerde toplayıp kaldırabileceğim yer kaplamayan bir ürün olduğundan tercih ettik biz de. Bir de tam yatağımızın yanına uydu
Kızlar ikili test sonucum çıktı..Beta hcg değerim yüksek çıktı 150..Şu anlık bir sorun yok dedi ama kararsız gibiydi...3 lu testi bekleyelim 1 ay sonrayı dedi..Cinsiyet sordum..Kıza benzettim dedi 1 ay sonra geldiğinde kesinleşir dedi..