2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
mrb kızlar 13hafta bitcek 4.aya gircez bulantı vs bi,tcek diye sevinirken şimdide reflüm mide yanmam başladıı rabbim yavrularımıza sağlık versin napalımm artık

mrb kızlar 13hafta bitcek 4.aya gircez bulantı vs bi,tcek diye sevinirken şimdide reflüm mide yanmam başladıı rabbim yavrularımıza sağlık versin napalımm artık
geçmiş olsun canım, yastığını yüksek tut, iyi gelir.

Belden düşmesin de sıkıntı değil artik:)) ben de oraya bakayım o zaman. Sağ ol.
Sağ ol ben de oraya bakayım madem. İnternette de gördüm ama denemek istedim açıkçası:)

Ben de 16. Haftadayim 13 den beri giyiyorum

Belden düşmesin de sıkıntı değil artik:)) ben de oraya bakayım o zaman. Sağ ol.

Sağ ol ben de oraya bakayım madem. İnternette de gördüm ama denemek istedim açıkçası:)
Belden dusmez cunku ayari var dugmeli lastikli bir kisim var en tepede icerde oradan ayar yapacaksin

Ben normalde 38giyiyprım lcw den beli lastikli 42beden iyi pantolon aldım ilerleyen haftalarda yazın falan da rahat olsun diye

Canım geçmiş olsun. Bazı dr maalesef isinin hakkıni veremiyor en basta insana saygı gerek. En azından ilerleyen haftalara kalmadan fark ettiniz. Gönlünce bir dr bulursun. Inşallah

Benim henüz dışardan anlaşılmıyor ama yinede çıktı yakın arkadaşımla aynı haftadayiz benim pantolon lar sıkıyorr artık ama o normal gobekte çıkmamis

Bugün ben de doktora sordum batmaları, yerini gösterdim ,bebek o kadar yukarıda değil,aşağıda olsa hareketlerini hissediyorsun derdim, dedi.

Bulantısı kusması geçen yada olmayan kızlar ne olur biz kusanlarada dua edin 3 aydır yemek yemeye hasret kaldim kokular mahvediyor beni usandım bulantılardan

Benim 13.haftada geçti çok şükür sadece sabahları oluyor, onu da yağsız bir tost falan yersem geçiyor.İnşallah senin de geçer bu hafta.

Bugün ilk defa çok duygulandım, aylık kontrolümüze gittik eşimle.Cinsiyeti de öğrenecektik.Daha önce hamile kalmakta sıkıntı yaşadığım için biraz evham yapıyordum.O usg cihazında bebeğin o hareketlerini görünce gözlerim doldu.Ellerine gözlerine götürüp oğuşturuyor, tekmeler atıyor, yüzünü bize döndü baktı baktı tekrar sırt üstü döndü kısaca çok tatlıydı.O kadar heyecanlandık ki .
Doktor kıza benzetti ama bacak arasını göremedi,sadece erkek olursa görürüdük dedi.Artık 18.haftada gittiğimizde belki öğreniriz.Çok şükür Allahıma.

Ben ilacı hiç bilmiyorum ama zinc çinko neticede. Fazlasının da hiçbir faydası yok. Neden 2 doz vermiş acaba? Bence siz yeni doktorunuza danışın.

Kizlar merhaba herkese catlak.kremi kullanan varmi ben kizimda sebamed ve lierac kullanmistim.lierac i son aylarda kullanmistim ilk aylarda bio oil kullanan varmi

Ben sadece badem ve kakao yağı kullanıyorum. Eşim masaj yaparak sürüyor sağolsun. İlkinde hiç çatlamadım. Faydası olduğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim :)

Herkese uyi aksamlar ancak vakit bulup yazIyorum. minnakim 12 hafya yerine 13+3 günlük çıktı masallah önden gidiyor. ikili test icin kan verdim 10 gün sonra cikacak ense ve burun kemigi iyi çıktı. kesin olmasada dr. erkek gibi çıkınti görüyorum dedi. bakali. insallah hayirlisi olur. aalinda resmi var size atsamda tahminde bulunsaniz. ikili test fiyatı 60 tl muayene 53 tl ödedim. sancilarin sebebi enfeksiyonmus ilac verdi. hersey yolunda. herkese sevgiler. daha eşime bile soylemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…