2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
mrb kızlar 13hafta bitcek 4.aya gircez bulantı vs bi,tcek diye sevinirken şimdide reflüm mide yanmam başladıı rabbim yavrularımıza sağlık versin napalımm artık

Benim de bu vakitler başlıyo. p.... diye bir asit pompası başlatmıştı doktor ilkinde. Çok fayda etmişti. Yine soracağım başlayayım mı diye. Sabah alıyorsunuz bütün gün koruyor mideyi :)

Asit pompası nasil bisey ki?

Normal tablet şeklinde hap. Asit pompası diyorlar o tip reflü vs ye iyi gelen ilaçlara. Gün içinde çok sık gaviscon içmek zorunda kalıyordum ben. Buna başlayınca o ihtiyaç kalkıyor ortadan. Ama mutlaka doktora sorup almak lazım. Eşime alarji yapıyor mesela

Bende erken diyordum ama artık benimde sıkıyor pantolonlar

Benim de kilo almadığım halde sıkıyor. Göbek de büyümedi ama anlamadım neden. Biraz daha bol iki tame pantolon aldım, kışı öyle geçirsem de nisanda elbiseye geçsem diyorum ama bakalım çünkü nefret ediyorum hamile pantolonlarından. Bir de sonradan hiç işe yaramıyor. Ucuz yerden alsam hiç güzel olmuyor kalıpları, iyi markalarınki de normal pantalondan çok daha pahalı. Herşeye kıyar alırım da ona kıyamıyorum nedense :)))

Kizlar merhaba herkese catlak.kremi kullanan varmi ben kizimda sebamed ve lierac kullanmistim.lierac i son aylarda kullanmistim ilk aylarda bio oil kullanan varmi
Ben kullandım cok cabuk emiyor ciltte yag hissi bırakmıyor ilk aylarda olabilir , lierac daha basarılı çatlak konusunda ama su gercek yatsınamaz eger cilt yapınız esnekse kuru degilse yani genetik olarak sanslıysanız zeytinyag bile kullansanız çatlamazsınız

Eşim sürpriz yapıp işyerine çiçekle geldi bugün :) yemek yedik vs, sonra da kızımıza da hediye alalım dedi eve gelirken. Ona da daha önce almadığımız yeni bir oyun aldık, sevindi tabi :) annemlerde yemek yedik, dönünce de yıkanalım dedim. banyoya beraber gireriz biz kuzuyla hep. Yıkanırken canım annem, seni çok seviyorum falan dedi sürekli durup dururken. Çok huzurlu güzel bir gündü. Üstünü giydirirken düşünüyorum, daha yeni adapte olmuşuz aslında çocuklu hayata; yeni dinginleşti evimiz, Acaba bıcırık doğunca napacağız, çok zorlanacak mıyız falan diye... "anne ben bunu biraz daha giyeyim, sonra gelince kardeşime veririm." dedi! Aferin kuzuma dedim, "çünkü biz arkadaşııııız dedi :)" çok hoşumuza gitti. İnanılmaz mutlu oldum nedense. "Bu bir işaret, üstesinden geleceğiz, çok da güzel olucak!" dedim kendi kendime :) için için kuruntularım vardı; garip bir şekilde hepsinden sıyrıldım sanki... 3 yaşında bir çocuğun tek cümlesi ve biraz ilgi bile yetebiliyor demek ki bazen bütün kaygıları bir kenara bırakmaya... bebeklerimiz de hayatın yeni umutlarıyla, mutluluklarıyla gelsin inşallah... herkese huzurlu geceler, sevgililer gününüz kutlu olsun :)

Eklentiler

• IMG_0938.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 37
Hanımlar dün doktata gittim 13.3 haftalık oturuyor kapalı dedi sonra bakarız dedi tahminiz yokmu dedim kemik yapısına göre kız gibi dedi haftaya bakarız dedi . Yanılma imkanı varmı diğer çocuklarım kız erkek diye bekliyorduk hayırlısı tabiki ama işte insanoğlu . Sizce ne yanılabilirmi . Daha bişey görmedi güya

Canim rabbim hsyirlisini nasip etsin. Henüz erken benim 3 kızım var dün dr um
erkege benziyo dedi. bende değişebilir mi dedim belli olmaz dedi o yüzden emin olmadan kimseye soulemiyorum. küçük kizima yüzde 95 erkek demislerdi 10 gün sonra başka dr kız oldugunu söyledi anlican bu haftalarda kesin olmuyo bacak arasını tam gösterirse zaten sende görürsün. dr giderken cikolata ye daha çabuk gösteriyor. Insallah gonlunden gecen hayurlisiyla olsun. Evlatlar cannn

Ben normalde 38giyiyprım lcw den beli lastikli 42beden iyi pantolon aldım ilerleyen haftalarda yazın falan da rahat olsun diye
Ben normalde 38giyiyprım lcw den beli lastikli 42beden iyi pantolon aldım ilerleyen haftalarda yazın falan da rahat olsun diye
çok iyi yapmışsın ben de normalde 38 giyerim 40 aldım ama daha 4. ayda rahatsız etmeye başladı :)dar kesim bi de ondan da olabilir. ama 2 beden üstü iyidir:)

Günaydın sanırım artık yediklerime dikkat etme zamanı geldi çünkü bir kilo daha almışım az ve sık beslenicem böyle giderse sonum hiç iyi değil
bende 3 kilo aldım sanırım :) ama boşver yaa ilkinde de 21 kilo almıştım ben emzirirken heeepsini verdim. 7 ay sonra yine 53 kiloydum. hamile kaldığım kiloda yani. ama ilk aylar göbeğim öyle büyük kamıştı ki herkes doktor içerde bi tane daha mı unuttu yıhhh hıhhh hııı diye espri yapıyodu :) çok üzülüyodum ama aşırı tempo zayıflatıyo insanı :)

Bulantısı kusması geçen yada olmayan kızlar ne olur biz kusanlarada dua edin 3 aydır yemek yemeye hasret kaldim kokular mahvediyor beni usandım bulantılardan
Allah yardımcın olsun. Üzülme canım geçici bi dönem olduğunu hatırlat kendine. Sonradan tatlı birer anı olarak kalıcak inşaAllah bugünler.

kızlar günaydın mantar geçiren ve bunun için bişeyler kullanan oldumu acaba?

Allah yardımcın olsun. Üzülme canım geçici bi dönem olduğunu hatırlat kendine. Sonradan tatlı birer anı olarak kalıcak inşaAllah bugünler.
Inşallah canım
Geçecek bu kusmalar birgün bitecek diye telkin veriyorum kendime sabrediyorum
Inşallah geçecek RABBİM bebeklerimize sağlık versinde sabredecez

Zaten hastahanede tüm hastaları önünde söyledim canım zaten ultrasond için gidilmedi ki hem sonuçlar çıktı onu konuşmak için hem sancim olduğu için gittim 10 yıl önce ki doktorla arasında dağlar var gerçekten şoklardayım halen

ewet canım doktor çok önemli işte,boşwer stres yapma,birdaha görmiyeceksin,perşembeye odaklan bebeğini görüceksin tekrar :))
Aynen canım benim stres yapmamak elde değil ağlamayı beğenmedim dün ama geçmiş ola artık bu vakitten snra bir daha beni göremez tabi bende onu görmek dahi istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…