Gece ben de değiştirmiyorum artık kaka yoksa.
Yaa çok güzel bir huş geçen hafta bize de nasip oldu mutluluktan uçtum
Konak kaşınmaz diye okumuştum acaba başka bir şey olabilir mi sizdeki? Doktoruna bir sorsan mı? Alerjik bir belirti olabilir belki. İnşallah değildir ama tedbir için danış en azından.
Kaka salya kıvamlı. Geçmeyen pişik vardı, meme reddi o yüzden olabiliyormuş. Bir de kızımın kakasında kan çıktı birkaç kez. Ben orada karar verdim gastroenterolojiste gitmeye zaten.
Ek gıda biraz beni de düşündürüyor. Anne sütünden yoğurt yapmayı deneyeceğim. Gerçek yoğurt gibi kıvamlı olmuyormuş ama en azından sonra yabancılamaz diye düşünüyorum. Aslında ısınınca tüm faydası gider diye korkuyordum ama alerjik anneler tercih ediyormuş. Şimdi maya konusunu ne yapacağımı düşünüyorum onu da çözersem bir yoğurt denemem olacak. Burada da yazarım.
Çikolata ve peynir benim için de çok zorlayıcı ikisini de çok severim. Hele peynir, bağımlı gibi gözümün önünde peynir görüntüsü uçtuğunu biliyorum ya

birde margarin ve tereyağı kullanmıyor olmak yemek kalitemi çok düşürdü kivam tutmuyor ya

Ama ben katlanırım yeter ki kızım sorun yaşamasın ek gıdaya geçişte falan.
Bir de doktoruna danışıp 3 gün kuralına uyup peynir veya yoğurt vermeyi deneyebilirim izin verirse.
3 yaşına kadar geçer deniyor ana daha erken de bitebilirmiş. İnşallah çabuk kurtulur yavrularımız. Çok geçmiş olsun size de.