Sağol canım maşallah barışa da. Selülit sıkıntısı bizde de var bi de bogumlarin pişik olmasie yagli istemasallah bebegine. baris da 8 kg idi 15 gun once. poposu selulit dolu
Ya inşallah değildir ama sorayım sana da aklının bir köşesinde dursun diye söylüyorum. Kakasında mukus ve/veya kan, popoda geçmeyen pişik, bazı durumlarda meme reddi, egzama, yetersiz kilo alımı, huzursuzluk ve kusma, bunlar varsa aklının bir köşesinde alerji ihtimalini tut. Yine söylüyorum inşallah yoktur ama benim diyetle çoğu azaldı o yüzden söyleme ihtiyacı duyuyorum.Tam konak değil zaten bizimki canım kuruyor gibi kafasınin belli bi yeri. Doktorumuz biliyor verdiği krem bi işe yaramadı dermatolojiye götürdüm o da egzemaya dönmüş dedi bi krem deneyelim olmazsa kortizonlu krem vercem dedi. Denediği nemlendirici krem bi işe yaramadı malesef haftaya aylık kontrolde tekrar götürcem
İnek sütüne alerjisi olanın keçi sütüne dr büyük oranda alerjisi çıkıyormuş. Dahası doktor demedi burada da yazmıyor ama muhtemelen benim kızımın çapraz alerjiyle kırmızı ete de alerjisi var. Gözlem yapıyorum şimdilerde.Of bu çok sıkı bir diyetmiş bizim de muhtemelen süte alerjimiz var keçi sütünden peynire geçmiştim, onu da mı tüketmememiz lazım
Cnm kusma var dogdugundan berı ama diğerleri yok gibi yine de şüphelendim alerji testi nasıl yapılıyor?Ya inşallah değildir ama sorayım sana da aklının bir köşesinde dursun diye söylüyorum. Kakasında mukus ve/veya kan, popoda geçmeyen pişik, bazı durumlarda meme reddi, egzama, yetersiz kilo alımı, huzursuzluk ve kusma, bunlar varsa aklının bir köşesinde alerji ihtimalini tut. Yine söylüyorum inşallah yoktur ama benim diyetle çoğu azaldı o yüzden söyleme ihtiyacı duyuyorum.
İnek sütüne alerjisi olanın keçi sütüne dr büyük oranda alerjisi çıkıyormuş. Dahası doktor demedi burada da yazmıyor ama muhtemelen benim kızımın çapraz alerjiyle kırmızı ete de alerjisi var. Gözlem yapıyorum şimdilerde.
Hanımlar yardımmmmmm!!!!!!
Çok özür dileyerek bir şey danışmak istiyorum.
2 gündür sidefer demir damlası kullanıyoruz. Bugün 2.gün.kakada renk değişimi var. Bu normal ama 5 6 tane siyah ip gibi bişeyler gördüm kafayı yiycem ne olabilir bu????
Benim kızımda kan testiyle yapıldı ama doktorunun sonradan dediğine göre çocukta dört dörtlük süt alerjisi bile olsa %15 oranında pozitif çıkarmış. Bunu bana baştan söylese ciltte alerji testi yaptırırdım kan aldırmazdım küçücük çocuktan.Cnm kusma var dogdugundan berı ama diğerleri yok gibi yine de şüphelendim alerji testi nasıl yapılıyor?
Allah kolaylık versin, İnşallah bir an önce bağışıklıkları güçlenir yoksa 2 sene emzirmek için çok büyük bir çaba sarfetmek gerekecek..Ya inşallah değildir ama sorayım sana da aklının bir köşesinde dursun diye söylüyorum. Kakasında mukus ve/veya kan, popoda geçmeyen pişik, bazı durumlarda meme reddi, egzama, yetersiz kilo alımı, huzursuzluk ve kusma, bunlar varsa aklının bir köşesinde alerji ihtimalini tut. Yine söylüyorum inşallah yoktur ama benim diyetle çoğu azaldı o yüzden söyleme ihtiyacı duyuyorum.
İnek sütüne alerjisi olanın keçi sütüne dr büyük oranda alerjisi çıkıyormuş. Dahası doktor demedi burada da yazmıyor ama muhtemelen benim kızımın çapraz alerjiyle kırmızı ete de alerjisi var. Gözlem yapıyorum şimdilerde.
Parazit mi acaba diye düşündüm ama ufak bi araştırma yaptım bu soruyu soranlara hep muz yedirdiysen demir damlası boyadığı için lifleri siyah çıkar demişler. C.tesi gecesi çokk çokk az bi miktar muz vermiştik ama kaşığın ucnda varla yok arası bişi . O kadar lif var mıdır bilemedim. Bide 1.5 gün oldu onun üzerine 5kez falan kaka yaptı yani çıkmış olması gerekmezmiydi.Mukus olabilir geniz akıntısı varsa falan o etkilemiş olabilir. Demir damlası yapar mı bilmiyorum ama. Sen ne olduğundan şüphelendin?
2 sene emziririm ben vücudum elverdiğince ama 2 sene ona içerik olarak yetmez ki süt. Nereden kalsiyum alacak bu çocuk. Bir de her yerde yemek yiyemeyecek mesela, misafirliğe gittiğimizde falan kendi yemeğimizi mi götüreceğim uzarsa onu düşünüyorum. Ama çocuk bu, eskaza yerse ne olacak Allah korusun anaflaksi oluşursa falan... İnşallah geçer ya, hiçbirinde kalmaz yaşına kadar.Allah kolaylık versin, İnşallah bir an önce bağışıklıkları güçlenir yoksa 2 sene emzirmek için çok büyük bir çaba sarfetmek gerekecek..
Bilmiyorum etki eder mi o kadar zaman sonra. Biraz gozlemle olmadı bir test yaptır. Ama sanmıyorum önemli bir şey olacağını.Parazit mi acaba diye düşündüm ama ufak bi araştırma yaptım bu soruyu soranlara hep muz yedirdiysen demir damlası boyadığı için lifleri siyah çıkar demişler. C.tesi gecesi çokk çokk az bi miktar muz vermiştik ama kaşığın ucnda varla yok arası bişi . O kadar lif var mıdır bilemedim. Bide 1.5 gün oldu onun üzerine 5kez falan kaka yaptı yani çıkmış olması gerekmezmiydi.
Canım demir damlası boyama yapıyor mu ben ipeğe kullandırmadığım için bilmiyorum. O ipliksi şeyler ara ara ipek'te de oluyor. Hani olası varsa damla da boyadıysa diye düşündüm.Parazit mi acaba diye düşündüm ama ufak bi araştırma yaptım bu soruyu soranlara hep muz yedirdiysen demir damlası boyadığı için lifleri siyah çıkar demişler. C.tesi gecesi çokk çokk az bi miktar muz vermiştik ama kaşığın ucnda varla yok arası bişi . O kadar lif var mıdır bilemedim. Bide 1.5 gün oldu onun üzerine 5kez falan kaka yaptı yani çıkmış olması gerekmezmiydi.
Doktora msj attm bakalım ne dicek. Ya ilk ve sondu bi dahaa aslaaaa 180+17 bekleyecek! Biz yerken ağzını falan açtı her seferinde dayanamadık ilk defa verelim dedik. Bu korku bana yeter2 sene emziririm ben vücudum elverdiğince ama 2 sene ona içerik olarak yetmez ki süt. Nereden kalsiyum alacak bu çocuk. Bir de her yerde yemek yiyemeyecek mesela, misafirliğe gittiğimizde falan kendi yemeğimizi mi götüreceğim uzarsa onu düşünüyorum. Ama çocuk bu, eskaza yerse ne olacak Allah korusun anaflaksi oluşursa falan... İnşallah geçer ya, hiçbirinde kalmaz yaşına kadar.
Bilmiyorum etki eder mi o kadar zaman sonra. Biraz gozlemle olmadı bir test yaptır. Ama sanmıyorum önemli bir şey olacağını.
İlk defa olunca çok korktum ya hani yarım muz versemde onun lifleri desem. O kadar minik bi parçaydı ki (zerrede diyebiliriz)yorumları okumasam muz aklıma bilmezdi .Canım demir damlası boyama yapıyor mu ben ipeğe kullandırmadığım için bilmiyorum. O ipliksi şeyler ara ara ipek'te de oluyor. Hani olası varsa damla da boyadıysa diye düşündüm.
Neden 17 gün fazla onu anlayamadımDoktora msj attm bakalım ne dicek. Ya ilk ve sondu bi dahaa aslaaaa 180+17 bekleyecek! Biz yerken ağzını falan açtı her seferinde dayanamadık ilk defa verelim dedik. Bu korku bana yeter
Eksik doğdupu günüde tamamlaması gerekiyormuş ek gıda için. 17 gün erken doğdu.Neden 17 gün fazla onu anlayamadım
İp gibi şeyler doğanın kakasındada oluyor bendr sidefer kullanıyorum ama hiç yapmadı henüz ama bebekten bebeğe değişir ben demir damlasının yaptığını düşünüyorumİlk defa olunca çok korktum ya hani yarım muz versemde onun lifleri desem. O kadar minik bi parçaydı ki (zerrede diyebiliriz)yorumları okumasam muz aklıma bilmezdi .
anladım 40 haftayı baz alıyorsun sanırımEksik doğdupu günüde tamamlaması gerekiyormuş ek gıda için. 17 gün erken doğdu.
Iyi geceler:)
Yani talihsizlik resmen rabbim daha beterinden korusun...ek gidaya 6.ayda gecmeyi planliyorum bakalim .belki 1 yasinda gecer bünye ile alakali galiba..margarinde süt urunu varmiydi ya hicdilkat etmemisim ...peki mesela icinde yarim bardak süt veya yogurt olan pişmiş kekten bir dilim yememizdemi sorun...alerjiyi tetikleyen miktarimi yoksa 1 cay kasigi tüketsen yine ayni sonucmu bebeklere
Farklı bir şey vermişmiydiniz peki hiç ?İp gibi şeyler doğanın kakasındada oluyor bendr sidefer kullanıyorum ama hiç yapmadı henüz ama bebekten bebeğe değişir ben demir damlasının yaptığını düşünüyorum
Hayır sadece anne sütü ve mama alıyor ama sadece anne sütü içtiği dönemde daha fazlaydıFarklı bir şey vermişmiydiniz peki hiç ?
Su koyabilirsiniz keke arkadaşım evde süt ve yoğurt olmadığı bir gün suyla yapmış gayet güzel olmuş bir bardak süt yerine su koyun :)keke yasak dedi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?