Dr tek kese gormus demek ki.7 hafta icin deger normal.gelisimi 1 hafta geride demek ki o da olabiliyor bazen.normale yetisir zamanlaSağol canım adete göre 7 haftalik ama doktor 5dedi suan 5.3günlük pazartesi öğrencem bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr tek kese gormus demek ki.7 hafta icin deger normal.gelisimi 1 hafta geride demek ki o da olabiliyor bazen.normale yetisir zamanlaSağol canım adete göre 7 haftalik ama doktor 5dedi suan 5.3günlük pazartesi öğrencem bakalım
Sağol canım inşallah hayırlısı olsunDr tek kese gormus demek ki.7 hafta icin deger normal.gelisimi 1 hafta geride demek ki o da olabiliyor bazen.normale yetisir zamanla
Allah'ın izni ile bir şey çıkmaz inşallah.En iyisi gidip muane olmak. Ama korkuyorum tabi
Hayırlı olsun başlangıcınız:)Bizde yarın ek gıda serüvenine başlıyoruz. Bugün çıkıp alışveriş yaptık. Sebzeleri ben çiftlikten getirtmedim. İstanbuldaki arkadaşlar için, Beşiktaş barbaros bulvarında çiftliğin dükkanı vardı, en son geçen sene alışveriş yapmıştım.Ama ben Şişlideki organik pazardan aldım. Eşim organik olayın koca bir yalan olduğunu söyleye söyleye alışveriş yaptı.Doktorumuz kabızlık ihtimaline karşı her sebzeye zeytinyağı gezdirerek ver dedi. Ayrıca ikinci hafta, sebzeleri kemik suyuyla ıslatıp vermemi söyledi.
Anneliginiz hayırlı olsun :)Sağol canım inşallah hayırlısı olsun
Hayırlı olsun. İlk hamile olduğumu öğrendiğimdeki heyecan aklıma geldi. Hamilelik hiç bitmeyecek,doğduğumdan beri hamileyim gibi hissederken 6 ayı bitmiş bile. Kolay geçer umarım hamilelik. Değer 7. Haftaya göre normal, 5 'e göre yüksek ama ikiz gebelik olsa çift kese görünürdü.Sağol canım inşallah hayırlısı olsun
Aynı bahsettiğin gibi huzursuz uykusunsa sürekli ağlayan gece 10 kere uyanan bi bebeğe dönüştü. Üstler kabarmış demişti doktor ama altta bi faaliyet yok . Ateşte yok çıksada rahatlasa kuzum yaCanim bizimki ilk disini patlatincaya kadar gece ruyalarinda agladi uyuyamadi hep boluk boluk sanki gaz sancisi cekiyomus gibi atesi olmadi sukur ama huysuzluk memnuniyetsizlik huzursuzluk hat safhadaydi.. Patladi ucu gorundu biraz rahatladi anladim ki hepsi distenmis. Suan asiyla ayni gune ikinci disi yarildi daha ucu gorunmedi ilkinden cok daha fazla huzursuz yavrum her seye saldiriyor durup dururken aglamaya basliyoryani artik dis zamanlari baska bir sorunu yoksa sizin de distendir sismis mi dis etleri dis kabarmis mi icten hic? Genellikle on altlar geliyor ilk
Canim ya Kıyamam diş olmasi da muhtemel bende anlamiyordum anlamadan da çıktı zatenAşı çok etkiledi bizimkini ya kaç gece uykusuz geçti ağladı sürekli. Uykusundan ağlayarak uyandı
Diş hala yok çıkmıycak galiba valla ilk çocuk olunca bilemedim ne derdi var diş mi atak mı aşı mı![]()
neden olmasın bol kalori alırız bu seferdeİskender mi yesek bi dahakine
@elif_ay Elif bizi iskendere götür :))))

B bursa_83 Emir güçlü bir bebek, Allah’ın izniyle hiçbir şeyi de yok. Herkes demiş ama ben de söyleyeyim çünkü gerçek, doktorlar önlem olsun diye oradan oraya gönderiyorlar, annenin içi içini yermiş babanın uykuları kaçarmış umurlarında değil. Her bebek bir değil, her bebeğin bir anı da öbür anını tutmuyor eminim güzel oğlun hepsini yapacak. Sadece biraz daha küçük olduğu için belki biraz geç yapr ama yapar. Canını sıkma, içini ferah tut, bol bol ilgilen ve gül oğluna![]()
Geçenlerde kim sordu hatırlamıyorum ama bende şu an oto koltuğu arayisindayim.2 markaya düşürdüm tecrübeli anneler ya da bunları kullanan varsa almayi düşünüp araştıran varsa cevap verirse çok sevinirim.Maxi cosi axiss ya da Cybex sirona
Canim sen kullanıyor musun sironayi bizde onu aldık ama su on bar meselesi kafamı karıştırıyor çocuklar çok sıkılıyormus birde çok terliyormus diye degistirsek mi dedik biliyorsun pahalilar elimde patlamasindan çekiniyor ha birde bizimki sıkılgandirGünaydın canım seçtiğin iki oto koltuğuda çok balarılı cybex sirona ya batılıyorum süper
Ben sormustum canim biz de arayislardayiz.skala o kadar genis ki hem fiyat hem markaGeçenlerde kim sordu hatırlamıyorum ama bende şu an oto koltuğu arayisindayim.2 markaya düşürdüm tecrübeli anneler ya da bunları kullanan varsa almayi düşünüp araştıran varsa cevap verirse çok sevinirim.Maxi cosi axiss ya da Cybex sirona
Benimki sürekli elime geliyor özellikle meme bosalincaEmzirme doneminde olabiliyormus ben de sistiginde hissediyorum bazen ama surekli degil sen yine muayeneni ol icin rahat etsin derim![]()
Battı balık yan gider :))neden olmasın bol kalori alırız bu seferde![]()
G gunesli gunler nin dedigi gibi karanlıkta emzrime ise yarayabilir,bizimde 2 aylıktan 3,5 aylıga kadar 1,5 ay sürmüstü meme reddi resmen gündüzde karanlıkta yasadım sırf emsin diye.uykuya dalarken,uykudan uyanmaya yakın hem uyku mahmuru halindeyken emzirdim. Ara ara reddetti yine ama ara ara da aldı sende dene cnm.ınsallah ise yarar canım.