Burada kimse kimseden mesul degil canlar. Isteyen bebegine doktorun tavsiyesini, ya da dogru bildigini, içgüdüsunden yola cıkarak, ya da annesinin veya x kişinin soylediğini uygulayabilir. Her anne bebegi için en saglıklısını en doğrusunu en iyisini ister lakin herkesin sartları farklı, bebekleri farklı, duyguları düşünce yapısı egitimi farklı da farklı.
Bende bazen acaba bebegim doymuyor mu? neden uyumuyor hemen uyanıyor? neden emmek istemiyor diye kendimi soru çıkmazında buluyorum. Uyku egitimini şöyle mi versem boyle mi ya da vermesem mi? Ek gıdaya klasik yöntemle mi gecsem yoksa blw mu? Şu yogurdu sarimsaklasam da mı saklasam sarımsaklamasam da mı saklasam hesabı. Fazla bir fark yok bence. Uyusun diye haşhas suyu içir, doysun diye tereyaģında inek sütlü muhallebi yedir diyeni görmedim. Buraya yazanların da köru körüne sordugu sorudan aldığı cevabı uygulayacağını düşünmüyorum ki burada hiç kimse kimseye bir sey dayatmıyor sadece fikir alısverişinde bulunuyoruz.
Neden muhabbet dönup dolaşıp bir noktada atışmaya donuyor anlayamıyorum. Ben genelde çogu mesajı begenirim, benim fikrime tam uymasa da begendigim bir noktası vardir illaki. Hic bir seyi olmasa duygu aktarımı cok güzeldir. Ben
@AysheDuru nunda
Gretchen Grundler
ında paylaşımlarını dogru buldum kendilerine göre. Kendi adıma güvendigim bir doktordan randevu alıp bu problemlerimizi onunla tartişmayı ve çozum bulmayı umut ediyorum. Herkesin maddi olarak cok iyi doktorlara gitme imkanı yok ama belki bir seferlik gotürulebilir eger o kadar da imkanı yoksa devlette birkaç doktora gidip en beğendigiyle devam edebilir.