- 13 Ocak 2018
- 341
- 439
- 18
Bizimkide sola. Ay ilginç bir çoğu sola donuyormusB
Bizimki de sadece sola çalışıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkide sola. Ay ilginç bir çoğu sola donuyormusB
Bizimki de sadece sola çalışıyor![]()
Daha sonra yapar yine merak etme. Kızım dönmeyi çözdü üst üste 10 kez dönüyor dedikten sonraki 1 hafta hiç dönmedi. Ben acaba unuttu mu diye düşünürken artık sadece ihtiyacı olduğu zaman dönüyor beni eğlendirmek için dönmez oldu küçük velet
İlk hareketler bizim için olduğu kadar onlar icin de yeni ve süper şeyler ama sanırım yaptıkça olağan oluyor ve sadece ihtiyaç halinde kullanmaya başlıyorlar.![]()
Hiç bilmiyorum ama ben karıştırmam yanı anne sütünden yoğurt filan yapan da var bana tuhaf geliyor ya ne bileyim anne sütü o saf haliyle güzel :)Kızlar anne sütü ile pekmez karıştırılır mı?
40 im çıkınca oldum :)Regl olan var mı? Benim 6. Ay bitecek neredeyse dogumdan beri hala regl olamadim, emziriyorum
Endişe etmekte haklısın her şeyden endişe edilecek bir şey bulabiliyorum ben deSagol canm yorumun icin 4 bucuk 5 aylikken saga sola donerek tur atardi 360 derece yatakta simdi onlari yapmayinca bir de tam donmeyince daha endise ettim tabi
Aiz de aleeji vardi dimi nasil gidiyor kuzunun gelisimi kilosu
Uzun zaman giremedim koye annemlere gidince takip edemedim o nedenle
Hayirli olsun gule gule saglikla kazasiz belasiz kullanin insallah.darisi basimiza:)
Canim dun o kadar uzun yazmisim ama gunde 6 tanr parolu atlamisim.parol candir.emzirmene de zarari yokkizlar doktor minoset icebilirsin dedi. icen var mi?
ihlamurlarla gececek gibi degil. cok fenayim![]()
Canim dun o kadar uzun yazmisim ama gunde 6 tanr parolu atlamisim.parol candir.emzirmene de zarari yok
Bilmiyorum cnm icerik ayni mievde minoset var,icerigi ayni demi parolla?
serumu da sordum.evde 3 litre limonlu su ic. etkisi ayni dedi.
sagol canim.
Bizmki de sol yeni yeni saga donuyor hatta bir sey uzattigimizda da sol elini uzatiyor once yuzustu surunme cabasi var ama desteksiz oturamiyor henuz ayaklarina dogru egiliyorBizimkide sola. Ay ilginç bir çoğu sola donuyormus
Eline saglik hadi bakalimsevsin insallah kuzucukSelam bu arada biz ek gıda denemeye devam ediyoruz üç gün yumurta sarısı denedik bugün yoğurt deniyeceğiz dün akşam mayaladım çok güzel olmuş :))
Ben sezaryandan sonra içtim. Doktor içebilirsin demişti.kizlar doktor minoset icebilirsin dedi. icen var mi?
ihlamurlarla gececek gibi degil. cok fenayim![]()
Önüne büyük bir oyuncak veya yastık koyarak ayaklarına egilmesinim önüne geçtim ben. Şimdi şükür. Biraz daha dik duruyor benim oğlum. Ama desteksiz aynen oturamiuor. Bugün 5 dk mutfağı toplamak icinnyanindan ayrıldım. Yüzüstü koymustum geri geri gidip koltuğun altına kadar girmiş totisi girmemiş ağlıyordu çok guldumBizmki de sol yeni yeni saga donuyor hatta bir sey uzattigimizda da sol elini uzatiyor once yuzustu surunme cabasi var ama desteksiz oturamiyor henuz ayaklarina dogru egiliyor![]()
Hiç bilmiyorum ama ben karıştırmam yanı anne sütünden yoğurt filan yapan da var bana tuhaf geliyor ya ne bileyim anne sütü o saf haliyle güzel :)
Ay isirsaydin o girmeyen totosunuÖnüne büyük bir oyuncak veya yastık koyarak ayaklarına egilmesinim önüne geçtim ben. Şimdi şükür. Biraz daha dik duruyor benim oğlum. Ama desteksiz aynen oturamiuor. Bugün 5 dk mutfağı toplamak icinnyanindan ayrıldım. Yüzüstü koymustum geri geri gidip koltuğun altına kadar girmiş totisi girmemiş ağlıyordu çok guldum
Evet günlük sütle yaptım canımEline saglik hadi bakalimsevsin insallah kuzucukbiz de elma suyu denedik az az ama tam baslamadim ufak tadimlar yaptiriyorum sadece sirada yogurt var insallah tuttururum diyorum gunluk sut ile mi yaptin?