- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 uyandığında tekrar uyumuyormu beslendikten sonra ve o saate kadar deliksiz uyuyormuOnu da denedim hem dayanamıyor hem de mesela 9 da yatmissa sabah 4 te uyanıyor keşke anlasam derdini
hayır uyumuyor.Malesef osaate kadar da en fazla 2 saat deliksiz uyuyordur.4 uyandığında tekrar uyumuyormu beslendikten sonra ve o saate kadar deliksiz uyuyormu
Çogu ilacta öyle yaş aralıkları oldugu halde bebeklere kullandırıyorlar. Neden acaba?Sidefer demir damlası almayı düşünenler almadan doktorunuza bir sorun çünkü önerilen yaş aralığı 4-10 yaş. Ben aldım sonra yaş aralığını okuyunca iade ettim. Almayı düşünen varsa bunu da gözönünde bulundursun.
Doktor bana içinde öyle yazdığını ama kullanılabildiğini söylemişti, ama ben hala başlamadım demire. Bu ay kan tahlili yapılıp ona göre başlıycaz sanırım.Sidefer demir damlası almayı düşünenler almadan doktorunuza bir sorun çünkü önerilen yaş aralığı 4-10 yaş. Ben aldım sonra yaş aralığını okuyunca iade ettim. Almayı düşünen varsa bunu da gözönünde bulundursun.
Biliyoruz tabi ki, çok direndin. Ama neticede ilaç bile değil, mama veriyorsun ve bebeğinin buna gerçekten ihtiyacı var. Kendini sakın kötü hissetme, başkalarının da öyle hissettirmelerine izin verme. Toparlansın, güçlensin bebişin; sağlıklı olsun da gerisi telafi edilir.
Ben içiyorum migren belası var bende![]()
Ben sezaryandan sonra içtim. Doktor içebilirsin demişti.
Çoook sevindim ise yaramasına...
Sana da gecmis olsun çok... valla aklıma baska bisey gelmiyor ama vitamin alabilirsin doktoruna danışarak.bana redoxon vermisti şu suda eriyenden.
Geçmiş olsun sarımsak yiyebiliyorsan yemeni öneririm her derde deva.
Ohh bu bile güzel bir gelişme bence. İnşallah zamanla da alışacaktır.Annelik zor zanaat, hep mücadele , hep mücadele..
Kiyamam ben ona kuzum benim hic uzulme canim yeterki yesin sen yine emzirmissin cabalamissinnkeyfe keder emzirmeyen insanlar biliyorum ben herseyden once yavrularimiz saglikli olsunda gerisi onemli degil tadina alisicaktir bir iki gune bizimkide oyleydi ama alisti alismayan bebekte duymadim henuz uzulme sen B bursa_83
Ateşten çok korkuyorum bende. İnsallah ateş olmaz. Ağrısız sizisiz atlatirsiniz.tek derdimiz aşı olsun
Rabbim sana da rvladina da sifalar versin kolaylıklar diliuorum. Rabbim kimseyi korktuguyla imtihan etmesin. Aklına en kötüsünü getirme hiç bir zaman arkadasim. Doktorlar her zamannen kötüsünü söylemek zorunda sanırım. Rabbim güç kuvvet versin size
Doğa 4.ayda yapmaya başladı bunu bir buçuk ay devam etti şu anda emmiyor maalesefBi sorum olacak hanımlar
Şimdi ben oğlumu emzirirken bi anda oturma pozisyonuna geçiyor. Sağasola bakıyor. Sonra tekrar memeye dönüyor. 3 4 çekiyor tekrar kalkıyor oturup sağa sola bakıyor bişilerle ilgileniyor sonra tekrar memeye. Oyun haline getiriyor bunu bazen. Özellikle uyku zamanı uykuya geçme süresini uzattığı için çok yoruypr kendini de beni de. Sizin bebekleriniz de yapıyor mu acaba ?![]()
Çok geçmiş olsun cnm
Ya gerçekten mi ?Doğa 4.ayda yapmaya başladı bunu bir buçuk ay devam etti şu anda emmiyor maalesef