- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Daha çok dikkatini çeker sanırım. En ufak seste kafası mirket gibi kalkıyor hemenBenim oglumunda en sevdigi oyuncagi memeydi sut kesmek icin cok ugrasmistim emzirirken muzik ac sen dikatini memeye verir belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok dikkatini çeker sanırım. En ufak seste kafası mirket gibi kalkıyor hemenBenim oglumunda en sevdigi oyuncagi memeydi sut kesmek icin cok ugrasmistim emzirirken muzik ac sen dikatini memeye verir belki
Yapiyor canm kafayi dondurup huu haa diye sesleniyor biyerlere sonra geri donuyor ben iyice yoruyorum onu gozleri kapanmaya baslayincs emziriyorum oyle uyutuyorum napayim .,Bi sorum olacak hanımlar
Şimdi ben oğlumu emzirirken bi anda oturma pozisyonuna geçiyor. Sağasola bakıyor. Sonra tekrar memeye dönüyor. 3 4 çekiyor tekrar kalkıyor oturup sağa sola bakıyor bişilerle ilgileniyor sonra tekrar memeye. Oyun haline getiriyor bunu bazen. Özellikle uyku zamanı uykuya geçme süresini uzattığı için çok yoruypr kendini de beni de. Sizin bebekleriniz de yapıyor mu acaba ?![]()
Cnm benim biri donmuyo cok tenbel bir cocuk kuvezde kalan digeride tam tersi cok hareketli ayaklarinin ustune bile tam anlamiyla basiyo digeride basmaya calisiyo bizimde asimiz 2 martCanim benimde ikiz kizlarim var 36 haftalik 2890 biri 2600 biri dogdu 1 hafta once tarttirdim zayif olan 7200 diger kizimi tarttirmadim 25 asimiz var kilolari normal bence seninkilerinde saga sola yatiyorlar oynarken ama yuz ustu donemiyorlar
İnşallah iyi gelir yeni bir doktor cnm.. belki farklı bir bakış açısı... midesine vs bakılmıştır illa ki değil mi?ailem de birkac gundur mama ver artik diyor.
kardesim zaten 1 aydir soyluyor da iste ilk 6 ay anne sutu alsin diye ugrastim ama kilo almayi birak vermis. kimse verme deseydi bile verecektim artik. dun basladik. ben dun 30 cc verdim sadece. bugun cok hastayim. kafami kaldiramiyorum. ben salonda yatiyorum. emirle esim oturma odasinda. emire yaklasmiyorum. 2 dk emdi bugun sadece. gerisi sagdigim sutler ve mama. mamayi da ne pekmezle sevdi ne vanilyayla,2 defa da kustu
esim sabahtan beri siringayla damla damla vermeye calisiyor. o da damla damla kac saat surer tahmin edersiniz. bizim sorunumuz emirin hicbir beslenme secenegini istememesi. beslenmek istemiyor. o yuzden bir pediatriste goturecegiz carsamba gunu. olacak gibi degil artik.
Zor cnm ama emire geçmesinde biraz dayan yanında bakan ilgilenn varmı keşke herkez birbire yakın olsa böyle durumlarda birbirimize bir corba yapabilsek bebeklerimizle ilgilenebilsek evimizin işlerine yardım edebilsek emirin beslenme durumu nasılyok canim. sabahtan beri yatiyorum.ihlamur icmek yemek yemek icin kalkiyorum sadece. onu da kafami tutup yiyebilirsem. nerde usuttum anlamadim. evdeyim zaten hep. bir tek gecen gun hastaneye gittik,herhalde ordan kaptim. emire gecmesin diye ugrasiyoruz. ayni evin icinde hasret kaldim kuzuma. uzaktan bakiyorum oyle:)
Et için bir veya iki parça kuşbaşı koyuyorum. Yumurta ve yoğurda bizimki de ikinci ay başlattı. Yatmadan önceki tahıl öğününe de öyle.. öncesinde meyvesine hipp 5 tahıllı ekliyorduk sadece. Bu ay da ceviz ekletir muhtemelen. Ayşe’de de öyle yapmıştı çünkü. Günde 3-4 çay bardağı kadar katı gıda almış oluyor şu an toplamda.Sizin ek gıdada verdiğiniz şeyleri duyunca benim bebem aç kalıyor gibi hissettim. Biz ek gıdaya geçeli 2 gün oldu. Bu hafta sadece saat 2'de sebze, 2. Hafta saat 11'de meyve ekliyeceğim,3. Hafta saat 16'da yoğurt ekliyeceğim. Bu ay yumurta yok. A AysheDuru meyvenin içine eklenen tahıl nedir? Çorbanın içine parça et mi kıyma mı ekliyorsunuz.? Ben sadece 2. Haftaya sebzeye kemik suyu ekleyeceğim.
Bizimki pirinç ununa karşı, özellikle yazmıştı Ayşe’nin zamanında. O yüzden pirinci de Hipp alıyoruz cnm. Sebze olarak da brokoli, lahana, yer elması, brüksel lahanası (çok pratik), karnabahar, kereviz, pırasa, turp deneyebilirsin. Kahvaltıya en son başlatıyor bizim doktorumuz, o yüzden yeni başladık. Sen ne zaman başlamıştın katı gıdaya?Oh iyi o zaman.sanırım büyüyorlar :)
Ben sebze konusunda kıtlığa düştüm ya.
Patates havuç bal kabağı ıspanak verdim şimdiye kadar.başka çeşit sebze denemek istiyorum.ne önerirsin?
Hipp mamaları organikmiş heralde.bizim dr.da hero baby şekerli olduğu için önermedi.şekersiz mamalar kullanın dedi.
Bi kaç marka aldım.3 günde bir gece yatmadan veriyorum.diğer günler kendim pirinç unuyla muhallebi yapıp içine meyve rendeliyorum..
Kahvaltıya başlayabilirmiyim diye sormayı unuttum doktora.tarif ettiğin şekilde başlasam erken mi?
Bizimki pirinç ununa karşı, özellikle yazmıştı Ayşe’nin zamanında. O yüzden pirinci de Hipp alıyoruz cnm. Sebze olarak da brokoli, lahana, yer elması, brüksel lahanası (çok pratik), karnabahar, kereviz, pırasa, turp deneyebilirsin. Kahvaltıya en son başlatıyor bizim doktorumuz, o yüzden yeni başladık. Sen ne zaman başlamıştın katı gıdaya?
Benim kızım 16 ağustos doğumlu yumurta sarısına başlattı bizide canım üç gündür veriyorum bende
Cok kralzor bir burc mu:)
Haşlıyorum sarısını labneyle karıştırıp veriyorumNasıl veriyosun yumurtayı? Mamanın içindemi yoksa ayrımı?
Aydınlık ortamdaysam,ilgisini çekecek uyaranlar varsa ve uyku saati değilse benim oğlumda yapıyor. Oturmuyor ama emmeyi bırakıp, kafasını ilgisini çeken şeye çeviriyor aradada badikleri tutmaya çalışıyor.Bi sorum olacak hanımlar
Şimdi ben oğlumu emzirirken bi anda oturma pozisyonuna geçiyor. Sağasola bakıyor. Sonra tekrar memeye dönüyor. 3 4 çekiyor tekrar kalkıyor oturup sağa sola bakıyor bişilerle ilgileniyor sonra tekrar memeye. Oyun haline getiriyor bunu bazen. Özellikle uyku zamanı uykuya geçme süresini uzattığı için çok yoruypr kendini de beni de. Sizin bebekleriniz de yapıyor mu acaba ?![]()
Kilo problemi yoksa pirincin bir faydası yok. Hatta içinde az da olsa arsenik barındırıyor. Kilosu yerindeyse pirinç verme bence.Ben pirinç unu daha sağlıklıklıdır diye düşünüyodum hep.bugüne kadar hazır mamayla büyüdü.bari şimdi doğal beslensin diye dert ediyodum.
Geçen ayın 15.de başladık ek gıdaya.
Doktor başlatırmı bu ay kahvaltıya?
Daha almadık karar verdik diyelim.İzi Comfort x3hangi modelini aldınız
En zor kismi halletmissiniz bence:)Daha almadık karar verdik diyelim.İzi Comfort x3
Benim kızım 16 ağustos doğumlu yumurta sarısına başlattı bizide canım üç gündür veriyorum bende
Aventin alıştırma bardağın kullanıyorum birkaç kere bardak denedim ama icemedi tıkandı o yüzden alıştırma bardağı ile devam ediyorumArkadaşlar suyu alıştırma bardağıyla mı veriyorsunuz? Alıştırma bardağını hangi marka aldınız?
Bi sorum olacak hanımlar