- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Canım seni çok iyi anlıyorum.B bursa_83 fizik tedavi ile hersey yoluna girecek insallah sonuclar da guzel cikar da
derin bir oh cekersiniz.
bi huniyi takmak uzere olan da benim kizlar. aynen senin gibi hamilelik oncesi kilomun altina indim kemiklerim sayiliyor artik. kollarimda da derman kalmadi kucakta tasiyayim. sirtim belim bacaklarim bahsetmiyorum bile. ayni sekilde, oyuncaklariyla oynamiyor devamli bi memnuniyetsizlik hali var. cok cabuk sıkılıyor. hep iih iih, viyeeaaanasil oyalayacagimi sasiriyorum artik. uyku desen o da duzenli degil uyusa bile max 45-50 dk. ek gidaya basladik baslayali onu da istemiyor. surekli gidip gelecek yakinim da yok burda kafayi yiyecegim
Y yakamozeinstein
Yaşadığın şehirde kimsenin olmaması çok kötü çok iyi anlıyorum. Hep bi yanı buruk oluyor insanın.
Sana tavsiyem bebeği eşine bırakabilirsen bırak çık 1 2 saat bi hava al. Arkadaşlarınla buluş kahve iç. Biz bunları özledik. Bireysel olarak vakit geçirmeyi , kendimize zaman ayırmayı , gezmeyi tozmayı...
Hafta sonu arkadaş davet etti. Eşim sen git ben ilgilenirim çocukla dedi. Karnını doyurdum uyuttum ve gittim. O kadar iyi geldiki ilk defa ayrılmıştık bi boşluk hissettim sadece. Uyanınca yoğurt yiyecekti babası yedirmiş birlikte oyun oynamışlar falan. Sizde yapabilirseniz yapın. Yoksa eve tıkılıp kaldıkça bizde bunalıma giriypruz. Ben şimdi yüzmeye başlıycam haftada 1 gün 2 saat. Şimdiden çok mutluyum çok özledim yüzmeyi .
Bir de benim oğlum emerken uyuyangillerden. Geçen gün burda yazdım 45dk uyuyor gündüz diye. En az 1.5 saat uyuyacak uykusunu alamadıysa mızmızlanır demişlerdi. Gerçekten çok doğruymuş . İki gündür y.odasına girip,perdeleri kapatıyorum içerisi iyice karanlık oluyor. Sonra emziriyorum uyuyor . Telsizi takıp çıkıyorum. 30 dk 45 dk sonra uyanıyor hemen tekrar gelip emziriyorum uykusu açılmadan,bidah uyuyor. Ve uykusunu alınca inanılmaz değişiyor. Mutlu bi bebek oluyor resmen.
Sende uzatabilmeyi dene. Hergün dışarı çıkart arabayla. Açık hava iyi geliyor hemen uyuyor benimki.Kusura bakma uzun oldu baya tecrübelerimi paylaşıym istedm.
nasil oyalayacagimi sasiriyorum artik. uyku desen o da duzenli degil uyusa bile max 45-50 dk. ek gidaya basladik baslayali onu da istemiyor. surekli gidip gelecek yakinim da yok burda kafayi yiyecegim
ikinci olunca gözü kara oluyorsun . Ben klasik besliyorum balkabagi , havuç,patates,ufak parça kuzu Eti,1fimcan et suyu,2tatlı kaşığı pirinç,2 fincanda su bunlar hep sabit bunlara ek bir gün ıspanak başka bir
acik hava da farketmiyor etrafi seyrediyot uyumuyor uyumuyor uyumuyor