• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benim de regli bittikten 1 hafta sonra akintim oldu seffaf bi akintiyti sonrasinda da sut rengi beyaz bi akintim oldu ve hala devam ediyor beyaz akinti mantar diyolar ama ne kasinti ne koku var ve sulu bi akinti parca parca degil yani bilmiyorumya insallah vardir

İyi akşamlar kızlar adetimden birkaç gün sonra göğüslerimde ağrı var ve büyüyorlar neden olabilir
Cabim bukadarcik belirti tani koymak icin yeterli deil oyuzden cevap verebilecek bsieyde deil.bunu doktora desen oda bu 2 cumleyle tani koyamaz...erken yumurtlama donemi olabilir prolaktin hormonun yukselmis olabilir..fibrokistik yapi olusmus olabilir hormonal saomalardan olabikir bunun birsuru gideri var yani.hatta adet deil ustune gormede olabilir..boyle ucu acik seylere insanlar dogal olarark aa sende bu var diyemiyor..bi sure daha artarak rahstsiz etmeye devam ederse bi genel cerrraha veya kadin doguma gozuk canim.gerekli tahlilleri onlar yaparlar

Evet canım doktora gittim. Herşey normal spontane olur dedi sadece stres yapma dedi. 31 yasına girdim ve yasımdan dolayı da biraz sorun ediyorum galiba. Ayrıca herkes soruyor devamlı bebek Yok mu yasın geciyor bebek yap hemen. Daha da stres oluyor insan.
Aman bizim millet bekarsan ne zaman evleneceksin, evliysen cocuk ne zaman, cocuk varsa ikinci ne zaman diye sorar da durur. Hiiç takma...Ben 40 yasındayım bak sana moral olsun, yasıtım bir suru arkaasım bebek yapınca cesaret geldi ve deniyorum. 31 daha cook yolun bası hic merak etme. Hoop diye oluverecek insallah bak gorursun.

Ben test yaptim kizlar cift cizgi silik cikti ama cok sonra cikti ben buharlasma cizgisine yordum bi umudum yok cunku bi belirtimde yok.. gogus hassasiyetinden baska regli gunume 1 , 2 gun var. Kan testi yaptirsam mi yarin diye dusunuyorum ne dersiniz kesin cikarimi yoksa beklemelimiyim:işsiz:
Ayy beklemeli misin bilemedim ama ikinci cizgi cok hafifse bile gebelik var demektir benim bildigim. Hadi hayırlısı insallah güzel haberlerini alalım :)

Regli bittikten sonra basliyosun canim saymaya ben oyle yapiyorum herkezde boyle yapiyodur diye dusunuyorum kac gunde bi regli oluyosun canim :KK48:insallah hamilesindir bu arada :anneadayı:
bitişten sonra olmaz regl döngüsü reglin başladığı günden itibarendir. misal benim döngüm 33 gün ve 5 gün sürer bitişinden hesapladığımı düşünsene zaten normal 28 gün benim 5 gün fazla bir 5 günde regl olma günüm bekle Allah bekle:KK70:

Ben test yaptim kizlar cift cizgi silik cikti ama cok sonra cikti ben buharlasma cizgisine yordum bi umudum yok cunku bi belirtimde yok.. gogus hassasiyetinden baska regli gunume 1 , 2 gun var. Kan testi yaptirsam mi yarin diye dusunuyorum ne dersiniz kesin cikarimi yoksa beklemelimiyim:işsiz:
foto atılmayınca ne desek yalan olur o buharlaşma çizgisini 2 sefer gördüm ben ve negatifti bence reglin bir gün dahi olsa geçsin bekle öyle kan testi yaptır ya da idrar testini tekrarla... bu arada belirti arama göğüs ağrısı bile yeter... benimde bu ay göğüs ağrım hiç yok sabah bebiş yok heralde dedim sonra boşver belirti arama belkide vardır dedim:KK48:

Arkadaşlar test yaptim bebek yok dediler fakat kan testinden 3 gun once tedt yaptim cizgiler cikti fakat ikinci cizgi biraz silikti 2 kez idrar testinde bu sekilde oldu kandada olumsuz cikmis beta hcg degerim de 0.45

günaydın kızlar nasılsınız morsevdam5 tatlım benim korunma sürem doldu bat 1aralık benide ekler misin kürtaj sonrası ilk defa korunmuyorum hiç umudum yok tekrar aynı şeyleri yaşamaktanda çok korkuyorum:KK43:

Ya ben 4 aylık evliyim herkes benden bekliyi bebek iki aydır denuyorum olmuyor ya doktor bakti ne kist ne miyom hiçbir şey yok adet degelmedi şuan bir sirt agrim var anlatamam inş hsmis belirtileridir çünkü toplum geriyo insanı
canım daha çok yenisin hiç stres yapma insanlar hep konuşur testin varsa da bir test yap bence hakkında hayırlısı

Back
X