- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
C
Cevap verilmese bu güne gelmezdik gözden kaçmış olamaz mi yani ?
Belki gozden kacmis olabilir mesaj sayisi fazla oldugu icin canim burda genelde herkez bildigi konulara muhakkak bisey yazarlar bilmeselerde bilmediklerini dile getirirler gozdenkacmistir canimKaç kez bişiler sordum kimse bişi demedi boş geçti
Cabim bukadarcik belirti tani koymak icin yeterli deil oyuzden cevap verebilecek bsieyde deil.bunu doktora desen oda bu 2 cumleyle tani koyamaz...erken yumurtlama donemi olabilir prolaktin hormonun yukselmis olabilir..fibrokistik yapi olusmus olabilir hormonal saomalardan olabikir bunun birsuru gideri var yani.hatta adet deil ustune gormede olabilir..boyle ucu acik seylere insanlar dogal olarark aa sende bu var diyemiyor..bi sure daha artarak rahstsiz etmeye devam ederse bi genel cerrraha veya kadin doguma gozuk canim.gerekli tahlilleri onlar yaparlarİyi akşamlar kızlar adetimden birkaç gün sonra göğüslerimde ağrı var ve büyüyorlar neden olabilir
14 gun sonra sen ardinda da ben iyi haberi verelim insallah umutluyum ben şu aylardanYumurtlama haftasi hic bi iliskiden zevk alamiyrm stresten.ve buda cok etkiliyor oyuzden bekleyemiyrmda...bugun sonru zaten digurgan donem bakalim 14 gun sonra ne olcak
insallh insallhRegli bittikten sonra basliyosun canim saymaya ben oyle yapiyorum herkezde boyle yapiyodur diye dusunuyorum kac gunde bi regli oluyosun caniminsallah hamilesindir bu arada
![]()
Ay bi arkadaşta bitiş ten yazmışReglin basindan sayilir canim döngümüz
Aman bizim millet bekarsan ne zaman evleneceksin, evliysen cocuk ne zaman, cocuk varsa ikinci ne zaman diye sorar da durur. Hiiç takma...Ben 40 yasındayım bak sana moral olsun, yasıtım bir suru arkaasım bebek yapınca cesaret geldi ve deniyorum. 31 daha cook yolun bası hic merak etme. Hoop diye oluverecek insallah bak gorursun.Evet canım doktora gittim. Herşey normal spontane olur dedi sadece stres yapma dedi. 31 yasına girdim ve yasımdan dolayı da biraz sorun ediyorum galiba. Ayrıca herkes soruyor devamlı bebek Yok mu yasın geciyor bebek yap hemen. Daha da stres oluyor insan.
Ayy beklemeli misin bilemedim ama ikinci cizgi cok hafifse bile gebelik var demektir benim bildigim. Hadi hayırlısı insallah güzel haberlerini alalım :)Ben test yaptim kizlar cift cizgi silik cikti ama cok sonra cikti ben buharlasma cizgisine yordum bi umudum yok cunku bi belirtimde yok.. gogus hassasiyetinden baska regli gunume 1 , 2 gun var. Kan testi yaptirsam mi yarin diye dusunuyorum ne dersiniz kesin cikarimi yoksa beklemelimiyim![]()
başlangıç canım bitiş olmaz...Ay bi arkadaşta bitiş ten yazmışhangisi acep
bitişten sonra olmaz regl döngüsü reglin başladığı günden itibarendir. misal benim döngüm 33 gün ve 5 gün sürer bitişinden hesapladığımı düşünsene zaten normal 28 gün benim 5 gün fazla bir 5 günde regl olma günüm bekle Allah bekleRegli bittikten sonra basliyosun canim saymaya ben oyle yapiyorum herkezde boyle yapiyodur diye dusunuyorum kac gunde bi regli oluyosun caniminsallah hamilesindir bu arada
![]()
foto atılmayınca ne desek yalan olur o buharlaşma çizgisini 2 sefer gördüm ben ve negatifti bence reglin bir gün dahi olsa geçsin bekle öyle kan testi yaptır ya da idrar testini tekrarla... bu arada belirti arama göğüs ağrısı bile yeter... benimde bu ay göğüs ağrım hiç yok sabah bebiş yok heralde dedim sonra boşver belirti arama belkide vardır dedimBen test yaptim kizlar cift cizgi silik cikti ama cok sonra cikti ben buharlasma cizgisine yordum bi umudum yok cunku bi belirtimde yok.. gogus hassasiyetinden baska regli gunume 1 , 2 gun var. Kan testi yaptirsam mi yarin diye dusunuyorum ne dersiniz kesin cikarimi yoksa beklemelimiyim![]()
Ay evet aynıyız canım benımde 8 de gelmesi gerekiyordu daha birşey yok bakalm hayırlısı ınsallah![]()
NedennnHayırlısı Allah tan canım.
Yeni ay yeni umut.
ama bu ay şansın yüksek![]()
Insallah canm saolGecmisolsun canim endiselenmek icin cok erken. iltihap varken sperm uzun yasamaz derler o yuzden iltihabin gecip gecmedigini teyit etmek icin kontrole git adetten sonra gunasiri calismalarla gelir bebegin insallah
canım daha çok yenisin hiç stres yapma insanlar hep konuşur testin varsa da bir test yap bence hakkında hayırlısıYa ben 4 aylık evliyim herkes benden bekliyi bebek iki aydır denuyorum olmuyor ya doktor bakti ne kist ne miyom hiçbir şey yok adet degelmedi şuan bir sirt agrim var anlatamam inş hsmis belirtileridir çünkü toplum geriyo insanı