- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
Canım ben görüyorum ama bekle biraz birkaç gün daha bekle varsa koyulaşır zaten inşallah hayırlı sonuç alırsın kuzumKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Beynim bana oyun oynuyor çizgi var mı yok mu? Bugün karın ağrım var bir kez de lekelenmem oldu. Bu ay da olmadı diye ağlıyordum. İçimden bi his dedi test yap die böyle çıktı ama acaba çok istediğim için ben mi var görüyorum gören var mı benden başka?
Ben anestezi almadan çekindim özelde canım 300 tl'ye. Hiç korkulcak bir şey yok. Spekulum takılıyor önce, normal jinekolojik muayeneye dayandıysan buna da dayanırsın. Sonrasında ince hortumla rahime ve tüplere sıvı enjekte ediliyor. Yoğun adet ağrısı oluyor sadece. Sıvı verme işlemi bittikten sonra o da geçiyor zaten. Benim tüplerim açık çıkmıştı, belki de o yüzden ben öyle dayanamayacak bir ağrı hissetmedim canımbide acıyo mu canım ya herkes gözümü korkuttu.rahim filmi zor mu oluyo
çok teşekkürler tatlım inşallah hepimize nasip olur yavrularımızla mutlu fotolar çekilmeklale_cik cok guzel gorunuyo fotografin rabbim sanada nasip etsin insallah
friendlyfriendly doktor yumurtalarıma bakmadan önce ekran da 8 haftalık hamile birinin görüntüsü kalmış onu gösterdi bana bak burda bebiş var inşallah senin de olacak şimdilik yumurtalara bakcaz dedi hamile iken o ekrana bakmak pek bişey anlayamasamda ne kadar heycanlı olur dimi yaa.. ayrıca klomen için de 6 ay uygulcz dedi. yani 4 tane daha hakkım var :) tabi inşallah gerek kalmaz.
Bilmiyorum ki. Bakalım artık. İncire başladım bugün. Büyür mü bakalım. Hayırlısı. İnşallahİnşallah canım.bebek olsun diye ilişki yaşamaktan sıkıldım kendi haline bırakıcam.bir dahaki bat a kadar doktora gitmekte yok zaten hayırlısı artık.sen git bakalım ne diyecek sana.tekrar iğne verecekmi acaba ?
hayırlı olsun sağlıkla devam etsin çok sevindim lütfen bizede dua et taze annekızlarrrr test sonucumu aldıııımmmm38,6 gerçekmişşş darısı isteyen herkesin başına sizi seviyorum
Çok güzel haber tebrik ederimmm harikaaaa darısı bizlerin başına olsun inşallahhhkızlarrrr test sonucumu aldıııımmmm38,6 gerçekmişşş darısı isteyen herkesin başına sizi seviyorum
friendly8584 aylllllliiiin35 kızlar ben erken test yapmaktan çok korkuyorum nedense yaAnlastik kuzum 28 kasim pazartesi mutlu haberi verecegimiz gun olur insallah
Anlastik kuzum 28 kasim pazartesi mutlu haberi verecegimiz gun olur insallah
Adet olacakmışım gibi ağrım vardı. Az akıntı vardı. Mide kazınması oldu. Baş ağrısı çok oldu. Halsizlik isteksizlik vardıAy ne kadar güzel olmuş :) inşallah bende bu ay güzel haberi alirim.. Ben 6 ay once kürtaj oldum maalesefo yüzden çok hassasim.. Sizin nr gibi belirtileriniz vardi acaba ??
Sizin bat kaç kiAnlastik kuzum 28 kasim pazartesi mutlu haberi verecegimiz gun olur insallah
İnşallah bir daha böyle kötü birşey başına gelmez. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebiş nasip etsin inşallahAy ne kadar güzel olmuş :) inşallah bende bu ay güzel haberi alirim.. Ben 6 ay once kürtaj oldum maalesefo yüzden çok hassasim.. Sizin nr gibi belirtileriniz vardi acaba ??
Genelde dr.lar gunasiri derler senin dr hergun demis super bu ay sen de bende senin dr.un sözünü dinleyelim calisalim:)
çok şükür canım umudumu kaybetmemeye çalışıyorum çalışmalar son hız devam bu aralar çok sulu akıntım var sende nasıl gidiyor
şu son resimde görünüyor sanki canim yaKızlar benim bat 11 Kasımdı şu anda 3 gün geçmiş oluyor, hala da başlayacak gibi değil. Cuma günü çok çok az kahverengi bir leke oldu, galiba başlayacak dedim. Cumartesi başlamadı, cumartesi de çok az kahverengi leke geldi ve pazar günü de başlamadı. Normalde hafif bir lekeden sonraki gün kırmızılar gelirdi. Bu durumda biraz önce test yaptım. Sonuç böyle. Tel.in foto kalitesi pek iyi de değil ama nasıl yorumlamalıyım?? çok belirgin olmayan bir çizgi mi görüyorum ne...
ayllllliiiin35 bak gör 6 kere kullanmana gerek kalmicak insallah. onumuzdeki ay bende klomen kullanicam belki bu ay supriz yaparlar nasip..
Bence hemen yapmalısın 2 gün gecikmiş. 4 gün kala yapıp öğrenenler var. Güzel haberleri verirsin inşallahhhPrensesler ben ne zaman test yapmalıyım sizce benim adetimin ikinci günü adet gelmedi akıntımda yok sarı akıntım vardı daha bat tan önce oda kesildi bugün hiç bişey gelmiyor??? Ne zaman test yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?