2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım ben görüyorum ama bekle biraz birkaç gün daha bekle varsa koyulaşır zaten inşallah hayırlı sonuç alırsın kuzum

bide acıyo mu canım ya herkes gözümü korkuttu.rahim filmi zor mu oluyo
Ben anestezi almadan çekindim özelde canım 300 tl'ye. Hiç korkulcak bir şey yok. Spekulum takılıyor önce, normal jinekolojik muayeneye dayandıysan buna da dayanırsın. Sonrasında ince hortumla rahime ve tüplere sıvı enjekte ediliyor. Yoğun adet ağrısı oluyor sadece. Sıvı verme işlemi bittikten sonra o da geçiyor zaten. Benim tüplerim açık çıkmıştı, belki de o yüzden ben öyle dayanamayacak bir ağrı hissetmedim canım Toplasan 5-10 dakka ancak sürüyor tüm işlem. Dayanılmayacak bir şey değil

ayllllliiiin35 bak gör 6 kere kullanmana gerek kalmicak insallah. onumuzdeki ay bende klomen kullanicam belki bu ay supriz yaparlar nasip..

Bilmiyorum ki. Bakalım artık. İncire başladım bugün. Büyür mü bakalım. Hayırlısı. İnşallah

merhaba hanımlar arada bir yazıyorum yine umutlar tükenmiyor çünkü hamileliğini yeni öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza artık :) ben bu ay 6 gün gecikmeli adet oldum buraya da yazmıştım çok fazla belirtim vardı ilk 2 gün az geldi 3. gün normaldi kanamam 4.günde az geldi ve sonra damla damla gelmeye başladı.yalnız benim kasık ağrım ve sık idrara çıkma uyku halim ve göğüslerimin acısı geçmedi bir türlü ya.adetimde bitti.anlayamadım hala

Prensesler ben ne zaman test yapmalıyım sizce benim adetimin ikinci günü adet gelmedi akıntımda yok sarı akıntım vardı daha bat tan önce oda kesildi bugün hiç bişey gelmiyor??? Ne zaman test yapmalıyım

Ay ne kadar güzel olmuş :) inşallah bende bu ay güzel haberi alirim.. Ben 6 ay once kürtaj oldum maalesef o yüzden çok hassasim.. Sizin nr gibi belirtileriniz vardi acaba ??
Adet olacakmışım gibi ağrım vardı. Az akıntı vardı. Mide kazınması oldu. Baş ağrısı çok oldu. Halsizlik isteksizlik vardı

Meraba arkadaşlar bende güzel haberi bir an önce almak isteyenlerdenim 7 aylık evliyim ve BAT 9 kasimdi ama hala tik yok bu sabah predictor early gebelik testini yaptim negatif çıktı belirti olarak kasiklarimda asiri batma ve geceleri mide bulantisi var adetlerim normalde çok duzenlidir ama bu ay klomen kullandım onun etkisi olabilir mi doktor gecikme yapmaz dedi ama ben artık düşünmekten kendimi dinlemekten kafayı yicem test negatif ama olma ihtimali var midir acaba sizin aranız da var mi böyle bir şey yaşayan

Ay ne kadar güzel olmuş :) inşallah bende bu ay güzel haberi alirim.. Ben 6 ay once kürtaj oldum maalesef o yüzden çok hassasim.. Sizin nr gibi belirtileriniz vardi acaba ??
İnşallah bir daha böyle kötü birşey başına gelmez. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebiş nasip etsin inşallah

çok şükür canım umudumu kaybetmemeye çalışıyorum çalışmalar son hız devam bu aralar çok sulu akıntım var sende nasıl gidiyor

bizde de çalışmalara devam benim çatlatma iğnesinin gecesinde bolca şeffaf akıntı geldi ertesi gün ilişki oldu yani dün. ama dünden bu yana çok kuruyum hiç akıntım yok niye kii ya

şu son resimde görünüyor sanki canim ya

Prensesler ben ne zaman test yapmalıyım sizce benim adetimin ikinci günü adet gelmedi akıntımda yok sarı akıntım vardı daha bat tan önce oda kesildi bugün hiç bişey gelmiyor??? Ne zaman test yapmalıyım
Bence hemen yapmalısın 2 gün gecikmiş. 4 gün kala yapıp öğrenenler var. Güzel haberleri verirsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…