cok normal canim kalp atışı için gittiğinde goruncek merak etmeSelam kızlar bugun 5+1 günlük ultrason görüntüsü göbekten baktı alttan bakmadı bebek görünmedi sizce kese nasıl boyutu falan bebek görünmemesi normal mi alttan bakmadıgı için kücüktür dedi ?? Cevap lütfennnn tecrübeli hanımlarr
Senur94 canım, öncelikle tebrik ederim. Allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Tahmini doğuma bakınca senle aynıyız da sana sormak istedim. Kalp atışını duydun mu diye. Ben yeni öğrendim bebeğimi. Cumartesi doktora gittim keseyi gördük çok şükür, kalp atışı için haftaya gel dedi. İlk gebeliğim de endişeliyim, acaba bir sıkıntı olur mu diye. Ödüm patlıyor, sende durumlar ne?Allah razi olsun kuzumm benim cok sağol tamamdr :)
o hepimizde var kuzum sanki ne kadar geç yapsak umudumuz o kadar daha devam edecek
galiba tek çizgiyi görmekten korktuğum için yapmak istemiyorum ben ama merakta edecem allahım bize sabır versin
İNŞALLAH KUZUM HADİ HAYIRLISIBilmiyorum ki. Bakalım artık. İncire başladım bugün. Büyür mü bakalım. Hayırlısı. İnşallah
tatlım normal diye biliyorum üzülme sen elinden geleni yapıyorsun hakkımızda hayırlısı artık mutlaka çıkıyor
Hayır benim negatifti direk.Test bana bozuk gibi geldi ama bilemiyorum..Canim benim bat 17 kasim sendedemi boyle beyaz cizgi cikti
Doğru diyon canım aslında en azından varmı yokmu bilmek gerek
aynen er yada geç öğrendiğimiz sonuç değişmeyecek nasılsa
Teşekkürler canımmcok normal canim kalp atışı için gittiğinde goruncek merak etme
aminnn inşallah aylincim. çalışmalar tüm hızıyla gidiyor malum yumurtlama günlerimiz. heyecanla bekliyorum.@friendly8584 M minika annesi @lale_cik @krds25 bat daşlarım nasılsınız? nasıl gidiyor çalışmalar? bereketli olsun inşallah bu ay bizim için
Ne güzel bir duygudur dimi canım inşallah bebeğini de görürsün hayırlısı ile de kucağına alırsın5+3 olduk bugun gorur muyum ki sen keseyi gorunce mi gordun canmm
bende senin gibi düşünüyorum tatlım. hayal kırklığı oluyor çünkü inşallah geçer de günümüz o zaman yapıp hayırlı haberler veririz birbirimizeAyy öyle test tarihi mi belirliyosunuz benim de bat 24 ben ama hemen test yapma taraftarı değilim böyle 3 5 gün geçse keşke daha emin olsam öyle yapsam diyoruum
Kuzum ben de bulantı baslamadi sadece arada hafif bi agri oluyor ve halsizlik var . bugun keseyi gördüm ben de haftaya sali günü gidicez kalp atisi icin kuzumSenur94 canım, öncelikle tebrik ederim. Allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Tahmini doğuma bakınca senle aynıyız da sana sormak istedim. Kalp atışını duydun mu diye. Ben yeni öğrendim bebeğimi. Cumartesi doktora gittim keseyi gördük çok şükür, kalp atışı için haftaya gel dedi. İlk gebeliğim de endişeliyim, acaba bir sıkıntı olur mu diye. Ödüm patlıyor, sende durumlar ne?
insallah guzelim inşallah hepimize nasip olsunNe güzel bir duygudur dimi canım inşallah bebeğini de görürsün hayırlısı ile de kucağına alırsın
Odemdir o canm bendede oldukızlar bn daha 6 haftalığım ama sanki karnım çıkmış gibi . normal midir ?
Caniiiim biraz once bi foto paylasmistim senin bilgin varmi beyaz cizgi ne oluyoinsallah guzelim inşallah hepimize nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?