2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benim adetime 8 gün var ve adet olcakmisim gibi belim agriyo kasiklarima agri giriyor gün içinde sence bunlar güçlü belirtiler mi ? Benim belim.bu şekilde ya adettten 1 gün önce yada adetliyken agrirdi
İnşallah tutmuştur canım. Adet ve gebelik belirtileri çok benziyor. Benim de belim çok ağrıyordu kasıklarım da aynı şekilde. Bir de aşağı doğru baskı olmuştu

Canım korkma benimki de ikinci gittiğimde göründü kalp atışlarını da duyduk. Maşallah meleğine

kızlar o kadar mutluyum ki kızım oluyor teyzeleri rabbim herkese nasip etsin burda kim varsa evlat için yanıp tutuşan rabbim gönlündekini tez vakitte versin duamdasınız hepiniz
Ayyy canım çok mutlu oldum tebrik ederim kız annesi sağlıkla doğsun inşallah. Öyle güzel dua etmişsin ki inşallah böyle güzel haberler bizde veririz

@ECEdeniz8107 M mavs 24 ben 13.gun aksam koyuyu yakaladim kizlar ve iliski oldu hepimiz icin saglikli evlatlarin müjdelenecegi bi ay olmasini yurekten istiyorum Allah nasip etsin insallah Amin
hadi hayirlisi olsun tatlim:) insallah tutmustur bebiş:) ben biraktim artik istemiyoruz suanda ugrasmayada gerek kalmadi :) senin adina cok sevindimmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…