Ben hic duymadm canim hayirlisi olsun yine bi test yap istersenYa biri vardi diget topikten boyle bi cizgi gorup hamile cikmisti acabami dedim ama nasip iste
Sagol canim hayirlisi artik bat gelmezse yaparim test :)Ben hic duymadm canim hayirlisi olsun yine bi test yap istersen
Hayirlisi canim artik cok tesekkur ederim ilgilendigin icin rabbim nedense oglus gecti icimden saglikla kucagina almayi nasip eder insallahCanım inşallah vardır hemen ümitsiz olma. Benim 6 gün geçmişti çok silikti. Belki senin de o şekilde olur
Âmin canım benim rabbim hayırlısı ilr kucağına almayı kokusunu çekmeyi nasip Etsininsallah guzelim inşallah hepimize nasip olsun
Bende oyleydi canim doktorlar neler soyledi neler simdi 6 yasinda saglikli bir oglum var onun psikolojisiyle ikinci cocugu hep erteledim simdi 1 yildir hamile kalamiyorumArkadaşlar hemen umut kaybetmeyin.bakın dün de dedim günüm geçtikten 12 sonra kanda çıktı üstelik uzun süre kese görünmedi sonra kese var içi boş denildi.şimdi çok şükür 4.5 yaşında çocuğum ve sorun yok olmadı da.biraz aceleden biraz da ilk olmasının heyecanı sanırım. Kendiliğinden oldu o bakın şimdi 2.çocuk olmadı bende tedavi oluyorum :)olursa nasipse olur inş. ..bakalım bu ay umut doluyum. Bu arada yaşım 32 ve çalışıyorum da.
Ya gözlerim doldu inan ki duana Allab razi olsun insallah görürüm o günleriÂmin canım benim rabbim hayırlısı ilr kucağına almayı kokusunu çekmeyi nasip Etsin
Yapalim valla ne kaybetcez insallah olmazsn cnm bklyrum 18i sabahiBenim 1 gun gecmic oluyo o zaman regl olmazsam bende yaparimkiii :)
İniallah kuzum bebeğin sıkıca tutunsun annesine bana da dua et olur mu canım allahım bana da nasip etsinYa gözlerim doldu inan ki duana Allab razi olsun insallah görürüm o günleri
Her zaman duamdasiniz kuzum hepiniz insallah Rabbim nasip etsin aminnİniallah kuzum bebeğin sıkıca tutunsun annesine bana da dua et olur mu canım allahım bana da nasip etsin
Benim de adet tarihime göre cmtesi 5+5 iken ultrasonda 4+5 ti canımF Findikkiran nasıl gidiyor canım:) bugün kesemizi gördük biz 4 hafta 2 günlük ultrasonda. Telefon uygulamasında 5h+1g gözüküyordu doğru çıkmadı o sizde gelişmeler neler
Kiyamam sana bn ya Rabbim tez zamnda nasip etsn bn testte size eslik edicem ama %99.5 negatof cikacak cunku u4 gundur goguslerim cok agriyor arada kasik ve belimde agriyor bata 8 gun kala basladi geneldede bu agrilarin 7. Gunu adet olurum muhtemelen bu ayda bi kacgun erken gelck gibi.Amin cnm inşallah bugün bebek mevutundeydim hoca Allahm olmayan herkese evlat nasip etsin dedi gözlerim doldu kalbim acıdı resmen ama amin dedm ve ağlamamak için zor tuttum kendimi . galiba bizim sorunumuz çok kafaya takmaktan stresten olmuyor ama elimizde değil ki
İnşallaahh canıım :)bende senin gibi düşünüyorum tatlım. hayal kırklığı oluyor çünkü inşallah geçer de günümüz o zaman yapıp hayırlı haberler veririz birbirimize
İnşallah cnm ya hepimize hayrlsiyla nasip etsin en kısa zamanda :) adete 8 gun kala göğsun ağrıması erken degilmi benm adetime yakın dokununca aciyo sadce şuan olduğu gbiKiyamam sana bn ya Rabbim tez zamnda nasip etsn bn testte size eslik edicem ama %99.5 negatof cikacak cunku u4 gundur goguslerim cok agriyor arada kasik ve belimde agriyor bata 8 gun kala basladi geneldede bu agrilarin 7. Gunu adet olurum muhtemelen bu ayda bi kacgun erken gelck gibi.
Bu hun markete gittik ben bi an ped aldm eve geldim esim geldi dediki demekki okadar umutsuzsun ki pedi bile almissin hazirlik yapiyorsun doye bende dedim ne zamanki adete yakin benim gogusler agrimazsa bilki bn o ay hamileym
Millet gogus agrisindan anlar bnde agrimazsa anlicam
Ayyyy süperrr hemen kan testi ver kutlayalımmmm harikaaaKizlaaaarbat a 4 gün var çatlatma ignesinden 12 gün geçti cumartesi negatifti
Kan testi için biraz daha bekliyim diyorum en azından adet gününü düşük çıkınca inanılmaz bi stres oluyo eylülde bi kimyasal dusugum var tedirginim canımAyyyy süperrr hemen kan testi ver kutlayalımmmm harikaaa
Kızlar bana da cevap verin lütfenn :)Meraba arkadaşlar bende güzel haberi bir an önce almak isteyenlerdenim 7 aylık evliyim ve BAT 9 kasimdi ama hala tik yok bu sabah predictor early gebelik testini yaptim negatif çıktı belirti olarak kasiklarimda asiri batma ve geceleri mide bulantisi var adetlerim normalde çok duzenlidir ama bu ay klomen kullandım onun etkisi olabilir mi doktor gecikme yapmaz dedi ama ben artık düşünmekten kendimi dinlemekten kafayı yicem test negatif ama olma ihtimali var midir acaba sizin aranız da var mi böyle bir şey yaşayan
Hormon problemin mi var canimHayit tohumu hakkındaki fikirleriniz neler kızlar kullanıp hamile kalan çok kişi varmış hormonları düzenliyormuş
Mutlaka takip edicem gogusleri su an bazen sizliyo bazende dokununca agriyo namazda falan ellerimi bagliyorum ya goguste o zamn bile agriyo ben inadina bu gunu bile degerlendirdim bata kadar bos birakmyrum nasrettin hocanin dedigi gibi YA TUTARSA. ...İnşallah cnm ya hepimize hayrlsiyla nasip etsin en kısa zamanda :) adete 8 gun kala göğsun ağrıması erken degilmi benm adetime yakın dokununca aciyo sadce şuan olduğu gbiama öyle deme göğsün bata çok varken agryo sa hamileyken dha çok ağrabilir belli olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?