kişiden kişiye göre değişiyor canım kaç arttığı değil de genelde düzensiz artış oluyorKizlar kimyasal gebelikte deger kaca kadar yukseliyo bilen varsa lutfen cevap versin
canım kimisind çıkıyor kimisind çıkmıyor bn 7 gün önceden yapmıştım ama çıktı . sende çıkmamış olabilir . burda bazı arkadaşlarda kanda bile çıkmadı
ama ben erken gebelik testi yapmıştımBakalım 4-5 gün içerisinde anlarız. Psikolojik olarak sanırım tek çizgi gördüğüm için kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Bende okuduğum kadarıyla 1 hafta öncesinde öğrenenleri görünce dayanamayıp yaptım. Sizinki de erken belli olmuş ne güzel :)
hayırlı olsun saglikla kucagina al...aminnnEkim ayinda hamile kaldim Allahima sukurler olsun insallah hayirlisiyla Allah kucagima verir hepinize bol bol dua edicem insallah hepiniz yasarsiniz anneligi hep dualarimdasiniz
hatta testin üzerinde ilişkiden beş gün sonrasında bile doğru sonuç vrir diyordu canım çok merak ediyorsan ondan alabilirsinBakalım 4-5 gün içerisinde anlarız. Psikolojik olarak sanırım tek çizgi gördüğüm için kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Bende okuduğum kadarıyla 1 hafta öncesinde öğrenenleri görünce dayanamayıp yaptım. Sizinki de erken belli olmuş ne güzel :)
Ekim ayinda hamile kaldim Allahima sukurler olsun insallah hayirlisiyla Allah kucagima verir hepinize bol bol dua edicem insallah hepiniz yasarsiniz anneligi hep dualarimdasiniz
Evet doğru söylüyosun az kalmış zaten olmazsa 2 gün sonra yine yap koyulaşır ozaman daha emin gidersin kan testineKan testi için biraz daha bekliyim diyorum en azından adet gününü düşük çıkınca inanılmaz bi stres oluyo eylülde bi kimyasal dusugum var tedirginim canım
hatta testin üzerinde ilişkiden beş gün sonrasında bile doğru sonuç vrir diyordu canım çok merak ediyorsan ondan alabilirsin
muhtemelen canım aynısı bende de oluyor o yüzden fırsat buldukça otur . ayakta durmak yürümekten daha yorucu v bebeğe zararlı emin olKızlar dün misafirlerim vardı onlar gidince gece belim çok fena ağrıdı ya bugünde ara ara oldu. çok ayakta kaldığım içinmi sizce
ovula ulrta erken gebelik testi adı .Az kaldı muhtemelen 4 gün daha sabredeceğim ama testin ismini verebilirsen sevinirim. Belki dayanamayıp alırım 1 gün falan gecikirse :)
Tsk canim benim ilki beta 193 tu ikinci 364 yarin yine istedi doktor korkuyorum birazkişiden kişiye göre değişiyor canım kaç arttığı değil de genelde düzensiz artış oluyor
Canım cok tesekkür ederim .çok ağrıdı heralde ondan dedim ama içimde rahat etmedi.kasık agrılarımda oluyor bazen oda normal dimi.daha doktora gitmedimdemuhtemelen canım aynısı bende de oluyor o yüzden fırsat buldukça otur . ayakta durmak yürümekten daha yorucu v bebeğe zararlı emin ol
istemesi normal canım bu dış gebelik anlamında değil hormon düzenli artınca düşük riski kalkıyor daha çok o yüzden yapıyorlar . hem senin değerin gayet iyi yükselmiş içini ferah tutTsk canim benim ilki beta 193 tu ikinci 364 yarin yine istedi doktor korkuyorum biraz
kasığına azıcık bir ağrı bile girse hemen uzan ayaklarını kaldırarak yat . bişey olmasa bile önlemini al .Canım cok tesekkür ederim .çok ağrıdı heralde ondan dedim ama içimde rahat etmedi.kasık agrılarımda oluyor bazen oda normal dimi.daha doktora gitmedimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?