• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Uzuldum canm ama moralini sakin bozma pozitif olki cok etkileme bedenini unutma herseyin basi beyindeki dusuncelerdir.
RABBIM 99 ISMININ,
PEYGAMBERIMIZIN (S.A.V.)
MELEKLERININ VE OKUNAN DUALARININ YUZU SUYU HURMETINE SENI MELEGINE MELEGINI SANA BAGISLASIN INSALLAH.... HAYIRLISIYLA DOGURMAYI NASIP ETSIN. UZULME SAKIN MOTUVASYONUNU YUKSEK TUT O BEBIS ICIN TMM MI CNM
Allah razı olsun :(

istemesi normal canım bu dış gebelik anlamında değil hormon düzenli artınca düşük riski kalkıyor daha çok o yüzden yapıyorlar . hem senin değerin gayet iyi yükselmiş içini ferah tut
Ins canim benim onceden bir kimyasal grbelik tecrubem oldu onda tekrar test yapmamistim ne kadar yukseldi bilmiyorum ayni seyleri yasamam umarim

Soruma yanıt verir misiniz canlar :)

:110:Bu ay bat A 15 gün kala göğüslerim şişti ağırmaya başladı hala şiş acabaOVULASYON tarihinde mi şişiyorgöğüslerim ilk kez bu kadar erken oldu ...

Soruma yanıt verir misiniz canlar :)

:110:Bu ay bat A 15 gün kala göğüslerim şişti ağırmaya başladı hala şiş acabaOVULASYON tarihinde mi şişiyorgöğüslerim ilk kez bu kadar erken oldu ...
Yumurtlama günlrindesn buyuk ihtimal canım adete 15 kala öyle oluyor genelde

Yaa öylemi yapmak gerekiyo canımçok sağol .iyi ki varsınız kızlar yaa iyiki var burası
ben yaklaşık 3 ay önce düşük yaptım canım ihmal ettiğim için . o an yaşadığım pişmanlığı anlatamam . bişey olmaz diyordum ordan oraya koşturuyordum iş yapıyordum . interntte okuyoruz kasık ağrısı normal diye ondandır dedim kendime. ama devamlı olan ağrılar tehlikeliymiş . bir bakıma sinyal gibi . bu kez çok dikkat ediyorum en ufak bir ağrıda hmen uzanıyorum . hatta bebeğimle konuşuyorum . en ufak bir tehlikede bana sinyal ver olur mu anneciğim diyorum :anneadayı: oda kırmıyor hiç sağ olsun :KK48:

ben yaklaşık 3 ay önce düşük yaptım canım ihmal ettiğim için . o an yaşadığım pişmanlığı anlatamam . bişey olmaz diyordum ordan oraya koşturuyordum iş yapıyordum . interntte okuyoruz kasık ağrısı normal diye ondandır dedim kendime. ama devamlı olan ağrılar tehlikeliymiş . bir bakıma sinyal gibi . bu kez çok dikkat ediyorum en ufak bir ağrıda hmen uzanıyorum . hatta bebeğimle konuşuyorum . en ufak bir tehlikede bana sinyal ver olur mu anneciğim diyorum :anneadayı: oda kırmıyor hiç sağ olsun :KK48:
Geçmiş olsn kuzum .sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi kucagımıza.çok yormamaya çalısıyorum dikat ediyorım çok iş yapmamaya çalışıyorum amayinede tedirginlik oluyor :anneadayı:

Geçmiş olsn kuzum .sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi kucagımıza.çok yormamaya çalısıyorum dikat ediyorım çok iş yapmamaya çalışıyorum amayinede tedirginlik oluyor :anneadayı:
dikkatli ol bolca . ani hareket yapma . bana eşim diyor ki , kalk bir tabak yıka , sonra otur yarım saat sonra bir tabak yıka :)

Şimdi ben perşembeye randevu aldm kendi takvimime göre o gün 5+0olucaz keseyi görürüz dimi canlar

Akşam üzeri kanamam oldu:KK42: düşük riskim varmış iğne vurdular 2 günlük ped kadar kanamam oldu ve durdu iğneden sonra..dua edermisiniz çok üzgünüm çok korkuyorum daha bugün görmüştük keseyi bebeğim beni terk mi edecek daha göremeden:KK43:((
Allah korusun canım meleğin sımsıkı tutunsun sana inşallah sağlıkla kucağına alacaksın yüreğini ferah tut üzülme stres yapma kendine

Back
X