Benimde ilki pazar günü 182idi perşmbe 655çıktı 70 falan eksik oluyo.burda sormuştum birininde olmuş sonradn daha çok artmış inşallah öyle olur bizimde canımTsk canim benim ilki beta 193 tu ikinci 364 yarin yine istedi doktor korkuyorum biraz
ovula ulrta erken gebelik testi adı .[/QUOT
Teşekkür ederimm
Allah razı olsunUzuldum canm ama moralini sakin bozma pozitif olki cok etkileme bedenini unutma herseyin basi beyindeki dusuncelerdir.
RABBIM 99 ISMININ,
PEYGAMBERIMIZIN (S.A.V.)
MELEKLERININ VE OKUNAN DUALARININ YUZU SUYU HURMETINE SENI MELEGINE MELEGINI SANA BAGISLASIN INSALLAH.... HAYIRLISIYLA DOGURMAYI NASIP ETSIN. UZULME SAKIN MOTUVASYONUNU YUKSEK TUT O BEBIS ICIN TMM MI CNM
Yaa öylemi yapmak gerekiyo canımçok sağol .iyi ki varsınız kızlar yaa iyiki var burasıkasığına azıcık bir ağrı bile girse hemen uzan ayaklarını kaldırarak yat . bişey olmasa bile önlemini al .
Ins canim benim onceden bir kimyasal grbelik tecrubem oldu onda tekrar test yapmamistim ne kadar yukseldi bilmiyorum ayni seyleri yasamam umarimistemesi normal canım bu dış gebelik anlamında değil hormon düzenli artınca düşük riski kalkıyor daha çok o yüzden yapıyorlar . hem senin değerin gayet iyi yükselmiş içini ferah tut
Ay ins yarin yine yapicam umarim iyi bir artis olurBenimde ilki pazar günü 182idi perşmbe 655çıktı 70 falan eksik oluyo.burda sormuştum birininde olmuş sonradn daha çok artmış inşallah öyle olur bizimde canım
Yumurtlama günlrindesn buyuk ihtimal canım adete 15 kala öyle oluyor geneldeSoruma yanıt verir misiniz canlar :)
Bu ay bat A 15 gün kala göğüslerim şişti ağırmaya başladı hala şiş acabaOVULASYON tarihinde mi şişiyorgöğüslerim ilk kez bu kadar erken oldu ...
ben yaklaşık 3 ay önce düşük yaptım canım ihmal ettiğim için . o an yaşadığım pişmanlığı anlatamam . bişey olmaz diyordum ordan oraya koşturuyordum iş yapıyordum . interntte okuyoruz kasık ağrısı normal diye ondandır dedim kendime. ama devamlı olan ağrılar tehlikeliymiş . bir bakıma sinyal gibi . bu kez çok dikkat ediyorum en ufak bir ağrıda hmen uzanıyorum . hatta bebeğimle konuşuyorum . en ufak bir tehlikede bana sinyal ver olur mu anneciğim diyorumYaa öylemi yapmak gerekiyo canımçok sağol .iyi ki varsınız kızlar yaa iyiki var burası
İnsallah güzel haberlerini bekliyoruz canımAy ins yarin yine yapicam umarim iyi bir artis olur
Ben de öyle düşünmüştüm de yine sorayım dedim tatlımYumurtlama günlrindesn buyuk ihtimal canım adete 15 kala öyle oluyor genelde
Geçmiş olsn kuzum .sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi kucagımıza.çok yormamaya çalısıyorum dikat ediyorım çok iş yapmamaya çalışıyorum amayinede tedirginlik oluyorben yaklaşık 3 ay önce düşük yaptım canım ihmal ettiğim için . o an yaşadığım pişmanlığı anlatamam . bişey olmaz diyordum ordan oraya koşturuyordum iş yapıyordum . interntte okuyoruz kasık ağrısı normal diye ondandır dedim kendime. ama devamlı olan ağrılar tehlikeliymiş . bir bakıma sinyal gibi . bu kez çok dikkat ediyorum en ufak bir ağrıda hmen uzanıyorum . hatta bebeğimle konuşuyorum . en ufak bir tehlikede bana sinyal ver olur mu anneciğim diyorumoda kırmıyor hiç sağ olsun
dikkatli ol bolca . ani hareket yapma . bana eşim diyor ki , kalk bir tabak yıka , sonra otur yarım saat sonra bir tabak yıka :)Geçmiş olsn kuzum .sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi kucagımıza.çok yormamaya çalısıyorum dikat ediyorım çok iş yapmamaya çalışıyorum amayinede tedirginlik oluyor
Glifor folk asit ve klomen kullandım. İlk ayım 2 yumurta oluştuBana ilaç verdi glukofen ve falbiol. Senin kaçıncı ayin?
Öyle yapmak lazım :) az az dinlene dinlene dinlene yapalım .banada tembihliyor giderken çok yorulmak yok çok il yapma diye canım benim :)dikkatli ol bolca . ani hareket yapma . bana eşim diyor ki , kalk bir tabak yıka , sonra otur yarım saat sonra bir tabak yıka :)
Yine kendi hesaplarıma göre perşembe 5800küsür olması lazımŞimdi ben perşembeye randevu aldm kendi takvimime göre o gün 5+0olucaz keseyi görürüz dimi canlar
Ne zamandır bebek istiyorsun canımGlifor folk asit ve klomen kullandım. İlk ayım 2 yumurta oluştu
Sağol canım bunu söyleyen 3.kişisin hayırlısı inşallah. Rabbim aratmadan bir an önce nasip etsin inşallahHayirlisi canim artik cok tesekkur ederim ilgilendigin icin rabbim nedense oglus gecti icimden saglikla kucagina almayi nasip eder insallah
Allah korusun canım meleğin sımsıkı tutunsun sana inşallah sağlıkla kucağına alacaksın yüreğini ferah tut üzülme stres yapma kendineAkşam üzeri kanamam oldudüşük riskim varmış iğne vurdular 2 günlük ped kadar kanamam oldu ve durdu iğneden sonra..dua edermisiniz çok üzgünüm çok korkuyorum daha bugün görmüştük keseyi bebeğim beni terk mi edecek daha göremeden ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?