2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merabalar iyi akşamlar kızlar benim sorum şu ekim 28 ndn 31 e kadar regl oldum ayin 4 ünde ilişki oldu sonra 8nde ovulasyon testi yaptım çift çizgi gördüm beraberlik oldu ve bugün sabah mide bulantısı başladı yemek yiyorum doymuyor hissi var acaba çok erken gebelik testi yapmak için ama olabilir mi ?

Kızlarrr acil bişey soracam bugün adetimin ikinci günü adet olmadım ama hiç bişey yoktu şimdi sarı leke geldi ama böyle turuncuya yakın bi damla sadece

Soruma yanıt verir misiniz canlar :)

Bu ay bat A 15 gün kala göğüslerim şişti ağırmaya başladı hala şiş acabaOVULASYON tarihinde mi şişiyorgöğüslerim ilk kez bu kadar erken oldu ...
Olabiliyor bnmde hafif sisip agriyor 4 gun fslan sonra geciyr ordan anlyrm gnelde cnm

belli olmaz dediğin gbi cnm iyi yapmışın benm goguslerim okadr acımıyor elleyp sikabiliyorum hatta benı hastaneden aradılar adetin ikinci günü çağırdılar bakalm nolcak inş adet olmamda hamileym die haber vermeye giderim :-D ( hayal kurmak bedava )

Rabim senin yavrunu sana bağışlasın inşallah içini ferah tutmaya çalış dualrmz seninle cnm

Arkadaşlar ben hamileyim galiba bata 9 gün var göğüslerim çok şişti ve aşırı bulantım var zaten diğer adetimden beri hiç bitmeyen göğüs ağrım vardı test yapsam kesin sonuç alır mıyım yada ne yapayım

Canim seni uzmek istemiyorum ama ben her belirtiyi net yasadim ama sonuc negatifti..bazen yaniltici olabiliyonoyuzden adetten en az bigun sonra yapmalisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…