- 10 Nisan 2016
- 189
- 117
- 18
Evet canım bende de devam ediyorYeni hamile arkadaşlar sizinde vajinal akinti niz devam ediyormu benim Afedersiniz ama islaklık çok birde bi baski var sizde de oylemi
baskı Kasıkta batma olunca korkuyorum zaten zor bi gebelik geciriyorumEvet canım bende de devam ediyor
Olabiliyor bnmde hafif sisip agriyor 4 gun fslan sonra geciyr ordan anlyrm gnelde cnmSoruma yanıt verir misiniz canlar :)
Bu ay bat A 15 gün kala göğüslerim şişti ağırmaya başladı hala şiş acabaOVULASYON tarihinde mi şişiyorgöğüslerim ilk kez bu kadar erken oldu ...
3 aydır istiyorumNe zamandır bebek istiyorsun canım
Merabalar iyi akşamlar kızlar benim sorum şu ekim 28 ndn 31 e kadar regl oldum ayin 4 ünde ilişki oldu sonra 8nde ovulasyon testi yaptım çift çizgi gördüm beraberlik oldu ve bugün sabah mide bulantısı başladı yemek yiyorum doymuyor hissi var acaba çok erken gebelik testi yapmak için ama olabilir mi ?
Mutlaka takip edicem gogusleri su an bazen sizliyo bazende dokununca agriyo namazda falan ellerimi bagliyorum ya goguste o zamn bile agriyo ben inadina bu gunu bile degerlendirdim bata kadar bos birakmyrum nasrettin hocanin dedigi gibi YA TUTARSA. ...
Hala oylemisin yani adet gormedinmi..adetlerin duzenlimidirKızlarrr acil bişey soracam bugün adetimin ikinci günü adet olmadım ama hiç bişey yoktu şimdi sarı leke geldi ama böyle turuncuya yakın bi damla sadece
Rabim senin yavrunu sana bağışlasın inşallah içini ferah tutmaya çalış dualrmz seninle cnmAkşam üzeri kanamam oldudüşük riskim varmış iğne vurdular 2 günlük ped kadar kanamam oldu ve durdu iğneden sonra..dua edermisiniz çok üzgünüm çok korkuyorum daha bugün görmüştük keseyi bebeğim beni terk mi edecek daha göremeden ((
Hala oylemisin yani adet gormedinmi..adetlerin duzenlimidir
Yarinda olmassan bence hamile olabilirsin.. InsAllah oyledirTek bi damla geldi ped taktım korktumda temiz adetlerim hatta erken oluyordum düzenli yani
Yarinda olmassan bence hamile olabilirsin.. InsAllah oyledir
Kac zamandir istiyosun canim anne olmayiİnşallahh ya canım bakalım kocam habire sorup duruyordu bişey yok dedim o damlayı görünce korktum:) çok sağol inşallah devamı gelmez
Canim seni uzmek istemiyorum ama ben her belirtiyi net yasadim ama sonuc negatifti..bazen yaniltici olabiliyonoyuzden adetten en az bigun sonra yapmalisin benceArkadaşlar ben hamileyim galiba bata 9 gün var göğüslerim çok şişti ve aşırı bulantım var zaten diğer adetimden beri hiç bitmeyen göğüs ağrım vardı test yapsam kesin sonuç alır mıyım yada ne yapayım
Kac zamandir istiyosun canim anne olmayi
Allah naip etsin canim insAllah guzel haberini duyarizYok üzülmem benim için çok erken daha da beklicem bakalım varsa da yoksa da öğreneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?