2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

3 aydır istiyorum
1 çocuğum var çok şükür 4.5 yaşında. O kendiliğinden oldu.sen ne zamandır istiyorsun yumurta olusumu nasildi
Bende 2 aydır istiyorum ilk olacak eğer olursa :)) ben doktora herhangi bir sorunum varmı diye gittim pko var dedi ilaç verdi eşimden test istedi onda bişey çıkmadı adetin 3. Günü gel dedi bende adet oldum bugün gideceğim 3. Gün. Biraz yumurta tembelliğin var ama önemli değil dedi banada

Aynen canım kesinlikle erken diye bişey yok bence insan isteyince erken geç demiyo yaşlarımız genç ken olsun istiyoruz hep inşallah ta olur
Aynen ben genc annelige hayranim etrafimda genc anne gorunce cok heycan yapiyorum neguzel onunla buyoyo resmen darisi isteyen herkese

Pko hastasıyım. Adetlerim genelde düzenlidir sadece 1 defa gecikti doktorum pko dedi henüz 2. Denemem ama kullanmak istedim. Bugün de regl oldum umutlar kaldı gelecek ay a
Ben de pkoyum ama sadece inofolic kullandım cok agir baslama bnce tedaviye yazik bedenine tabi yine doktorun bilir

E sen önümüzdeki ay dogum yapicak gorunuyosun soruyu anlayamadm ondan

Kizlar bu ay yerlesme kanamasina benzer bir leke gördüm kahverengi ve sonu kana donmedi onun dışında tek belirtim halsizlik uyku hali ve kabızlık oldu adetim bir gun gecti ve suan hic bir belirtim yok tek umudum o leke test yapmali miyim fikirlerinize ihtiyacim var

Bende de agrı var ama usuttum ondan diyorum da iki gündür kahverengi akıntı var int baktm gebelik belirtisi olabilir diyo pekte ümitlenmek istemiyorm bir ayda 4 kere test yaptm yok bgnde yapcam bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…