- 27 Ekim 2016
- 1.149
- 1.487
- 53
- 35
Daha erkenmis demicem cunku bazen bi ay beklemek umit etmek bile insana zor geliyo6.5 aylık evliyim evlendiğimden beri istiyoruz ama olmadı bu ay hiç önemsemedik adette gelmeyince
Daha erkenmis demicem cunku bazen bi ay beklemek umit etmek bile insana zor geliyo
Bende 2 aydır istiyorum ilk olacak eğer olursa :)) ben doktora herhangi bir sorunum varmı diye gittim pko var dedi ilaç verdi eşimden test istedi onda bişey çıkmadı adetin 3. Günü gel dedi bende adet oldum bugün gideceğim 3. Gün. Biraz yumurta tembelliğin var ama önemli değil dedi banada3 aydır istiyorum
1 çocuğum var çok şükür 4.5 yaşında. O kendiliğinden oldu.sen ne zamandır istiyorsun yumurta olusumu nasildi
Amin canım hepimizinAllah naip etsin canim insAllah guzel haberini duyariz
Aynen ben genc annelige hayranim etrafimda genc anne gorunce cok heycan yapiyorum neguzel onunla buyoyo resmen darisi isteyen herkeseAynen canım kesinlikle erken diye bişey yok bence insan isteyince erken geç demiyo yaşlarımız genç ken olsun istiyoruz hep inşallah ta olur
Aynen ben genc annelige hayranim etrafimda genc anne gorunce cok heycan yapiyorum neguzel onunla buyoyo resmen darisi isteyen herkese
Ben de pkoyum ama sadece inofolic kullandım cok agir baslama bnce tedaviye yazik bedenine tabi yine doktorun bilirPko hastasıyım. Adetlerim genelde düzenlidir sadece 1 defa gecikti doktorum pko dedi henüz 2. Denemem ama kullanmak istedim. Bugün de regl oldum umutlar kaldı gelecek ay a
E sen önümüzdeki ay dogum yapicak gorunuyosun soruyu anlayamadm ondanMerabalar iyi akşamlar kızlar benim sorum şu ekim 28 ndn 31 e kadar regl oldum ayin 4 ünde ilişki oldu sonra 8nde ovulasyon testi yaptım çift çizgi gördüm beraberlik oldu ve bugün sabah mide bulantısı başladı yemek yiyorum doymuyor hissi var acaba çok erken gebelik testi yapmak için ama olabilir mi ?
Ayy bi test yapsanaa kuzuu :)Tek bi damla geldi ped taktım korktumda temiz adetlerim hatta erken oluyordum düzenli yani
Hayırlı olsun canım darısı bize bu ay bende iğne vuruldum varmiydi belirtin canimKizlaaaarbat a 4 gün var çatlatma ignesinden 12 gün geçti cumartesi negatifti
Sağol canım belirti önceki gebeligimle birebir aynıydı aşırı susama sık sık idrara çıkma göğüslerim aşırı hassas ve şişHayırlı olsun canım darısı bize bu ay bende iğne vuruldum varmiydi belirtin canim
Kullandığım ilaçlar ağır mi bilgim yokki. Ama doktorum Prof. Güveniyorum. Sen kaç ayda hamile kaldın ?Ben de pkoyum ama sadece inofolic kullandım cok agir baslama bnce tedaviye yazik bedenine tabi yine doktorun bilir
Ayy bi test yapsanaa kuzuu :)
Canim beklemedigin anda gelir insallah bebisin rabbim hayirli olan zamanda nasip etsin hepimizehadi hayirlisi olsun tatlim:) insallah tutmustur bebiş:) ben biraktim artik istemiyoruz suanda ugrasmayada gerek kalmadi :) senin adina cok sevindimmm:)
Evet ya ağrı bende de var. Hapşırınca bile çok acıyobaskı Kasıkta batma olunca korkuyorum zaten zor bi gebelik geciriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?