- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
Bence sabahtan bir test yap canım gecikmişsin zatenKizlar bu ay yerlesme kanamasina benzer bir leke gördüm kahverengi ve sonu kana donmedi onun dışında tek belirtim halsizlik uyku hali ve kabızlık oldu adetim bir gun gecti ve suan hic bir belirtim yok tek umudum o leke test yapmali miyim fikirlerinize ihtiyacim var
Canim bat 17 siydi amaaaaa bugun lekelenmem basladiCanım geçen gün Ben de Aynı şeyi yaşadım Bu şekilde oldu Benim de Sabah tekrarladım onda bir şey yoktu. Sen de Bi Sabah dene istersen Tekrar elinde varsa Benim Hala şüphelerim var. Ama Daha bata var. senin Ne kadar kaldı
Canım insallah enkkisa sürede allahım isteyen herkeze sizlere de versin bizede saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.ben riskli bi gebelik geçirdiğim için korkuyorum canim.bende sağlıklı hamillere neguzel diyorumO baş dönemlerinin mide bulunmaları kusma halsizlik ağrı sızı hepsinin kıymetini bilin onları yaşamak için cildiriyoruz biz burda hamile olan arkadaşlar
Sonucu yazinca beni de etiketle kuzum guzel olur insallahYarın yine evdeyim işe gitmicem ilk idrarla yapacam bakalım pek umudum yok niyeyse
8 9 ay canimKullandığım ilaçlar ağır mi bilgim yokki. Ama doktorum Prof. Güveniyorum. Sen kaç ayda hamile kaldın ?
Aynen o yoldan gectim ben de kuzum * senu çok iyi anliyorum su an insallah Rabbim nasip edicek üzülme lütfen: (O baş dönemlerinin mide bulunmaları kusma halsizlik ağrı sızı hepsinin kıymetini bilin onları yaşamak için cildiriyoruz biz burda hamile olan arkadaşlar
lale_cik canim senin bat ne zamandi? ayllllliiiin35 canim 28 kasimda kim kim test yapiyoruz su an icin ikimiz miyiz sadece? gun yaklastikca adaylar çoğalir sanirim:)
Canım Hayırlısı olsun üzülme Sakin elbet Biz de Rabbimin nasip ettiği Hayırlı zamanda hamile kalacağız sağlıklı sıhhatli bebislerimize kavuşacağız.Canim bat 17 siydi amaaaaa bugun lekelenmem basladi
Canı gönülden tebrik ederim hayırlı ugurlu olsunnn canımmmmmsağol canım aynen dediğin gibi olduİnşallah allahım hepsinii hepimize yaşatsın. öyle içten istiyorum ki inan kimseye özlemini çektirmesin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
@Melekayt inşallah bir daha ki ay güzel haberini alıcaz senin de dualarım sizinle@Melekayt
ben kullanıyorum canımKızlar inofolic kullanan varmı ?
akıntı bende hep var canım yaYeni hamile arkadaşlar sizinde vajinal akinti niz devam ediyormu benim Afedersiniz ama islaklık çok birde bi baski var sizde de oylemi
Ben hamile değilim canım :) imzamda da 1. hafta yazıyor zatensağolun canlar rahatladım biraz. inşallah benimde sonuç iyi çıkar. sende mi ondan sonra hamile kaldın yoksa canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?