2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bence sabahtan bir test yap canım gecikmişsin zaten

Canim bat 17 siydi amaaaaa bugun lekelenmem basladi

O baş dönemlerinin mide bulunmaları kusma halsizlik ağrı sızı hepsinin kıymetini bilin onları yaşamak için cildiriyoruz biz burda hamile olan arkadaşlar
Canım insallah enkkisa sürede allahım isteyen herkeze sizlere de versin bizede saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.ben riskli bi gebelik geçirdiğim için korkuyorum canim.bende sağlıklı hamillere neguzel diyorum

O baş dönemlerinin mide bulunmaları kusma halsizlik ağrı sızı hepsinin kıymetini bilin onları yaşamak için cildiriyoruz biz burda hamile olan arkadaşlar
Aynen o yoldan gectim ben de kuzum * senu çok iyi anliyorum su an insallah Rabbim nasip edicek üzülme lütfen: (

Bugün 31. Gün ve bugün olmadım takvimim de yarını gösteriyor. İnşallah olmam. Buaralar baş dönmesi var bende bata yakın dönemde hiç olmazdı. Normalde de baş dönmesi nedir bilmem. Pek dönmez ama şimdi insan ister istemez ümitleniyor acaba mı diyorsun. Hayırlısı ne diyebilirim ki. Rabbim vermiyorsa da vardır bi bildiği.

Canim bat 17 siydi amaaaaa bugun lekelenmem basladi
Canım Hayırlısı olsun üzülme Sakin elbet Biz de Rabbimin nasip ettiği Hayırlı zamanda hamile kalacağız sağlıklı sıhhatli bebislerimize kavuşacağız.
Rabbi Hebli Minessalihin. Rabbim bize katından Salih evlatlar nasip eyle.Aminn

Canı gönülden tebrik ederim hayırlı ugurlu olsunnn canımmmmm
Kızlar inofolic kullanan varmı ?
ben kullanıyorum canım

Kızlar aramızda inofolic kullanan var mu? Ben burda duydum ve doktoruma sorup kullanmaya basladım. Ancak goguslerimde sislik ve hassasiyet oldu. İlacı kullanıp bu yan etkiyi yasayan var mı aranızda?

Arkadaşlar allah dan hayırlısı isteği ben 9 gün oldu regl olmadım günüm geçti yani. Adet olmam inşallah diye dua ediyordum adet olmamamız hamile olmanız anlamına gelmiyor malesef gebelik de yok ben de ne oldug belli değil. Doktor 17 için randevu verdi sabah kan vereceğim idrar testleri hep negatif kan da çıkacak herşey bakalım ne oldu da adet olmadım bu arada 7 aydır deniyoruz hamile kalamadım diye doktora gitmiştim. Adet in 3 günü gel dediği ay adet olmadım allah yardımcımız olsun sevgiler..

sağolun canlar rahatladım biraz. inşallah benimde sonuç iyi çıkar. sende mi ondan sonra hamile kaldın yoksa canım??
Ben hamile değilim canım :) imzamda da 1. hafta yazıyor zaten daha yumurtanın olgunlaşma aşamasındayım anlayacağın inşallaha kaldırmak zorunda kalmam bu imzayı :) Benim HSG'den sonra 2. ayım olacak canım. Ama genel de 10.ayımız bebek çalışmalarında hayırlısı bakalım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…