inşallah canımmm. kusura bakma ona dikkat etmedim çok bakmıyorum imzalara :))Ben hamile değilim canım :) imzamda da 1. hafta yazıyor zatendaha yumurtanın olgunlaşma aşamasındayım anlayacağın inşallaha kaldırmak zorunda kalmam bu imzayı :) Benim HSG'den sonra 2. ayım olacak canım. Ama genel de 10.ayımız bebek çalışmalarında hayırlısı bakalım...
Yok canım ya ne kusuru, belki Allah söylettiinşallah canımmm. kusura bakma ona dikkat etmedim çok bakmıyorum imzalara :))
7 8 ay falan kullandm. Yan etkisi olan bi ilac degil ama o canim baska şeyden sismstrKızlar aramızda inofolic kullanan var mu? Ben burda duydum ve doktoruma sorup kullanmaya basladım. Ancak goguslerimde sislik ve hassasiyet oldu. İlacı kullanıp bu yan etkiyi yasayan var mı aranızda?
Canım iki günde yaklasik iki katına cikmali ornegin sen dun kan verdin 38 cikti: yarin kan verdiginde degerin 70-80 arasi cikmali. Yabanci kaynaklara gore degerin iki gunde %60 artmasi yeterli. onemli olan duzenli olarak artmis olmasi illa iki katı diye odaklanilmamali.Kızlar kan değerinin hergün mü iki katına çıkması lazım iki günde bir mi? Kan vericem kafam karıştı
Doktorum hsgden sonra bana 3 ay vermişti. Benimki ilk ayda oldu. İnşallah bu ay senden de müjdeli haberi alırızYok canım ya ne kusuru, belki Allah söyletti
Benim de belim çok ağrıyordu bulaşık bile yıkayamıyordum.kızlar gunaydın..
BAT 18 kasım cuma yanı 3 gun kaldı.
yumurtlamada baslayan bel ve karın kasık agrısı dun ve bu sabah daha da arttı bu neyın belırtısı boyle anlayamadım.
acaba dkontrol hapından sonra normal bıseymı bu onu da bılemedım . zaten test yapmamak ıcın zor duruyorum. inş hamılelık agrılarıdır yavar mı bu sekılde bel karın kasık agrısı şikayeti olan .. normal bı adet sancısı degıl bu.
Canım yarın gitme imkanım yoktu bugün de başka birşey için hastaneye gelmişken kan verdim sence bugün kaç olması güzel demek? 22 saat arayla kan vermiş oldumCanım iki günde yaklasik iki katına cikmali ornegin sen dun kan verdin 38 cikti: yarin kan verdiginde degerin 70-80 arasi cikmali. Yabanci kaynaklara gore degerin iki gunde %60 artmasi yeterli. onemli olan duzenli olarak artmis olmasi illa iki katı diye odaklanilmamali.
Hamilelik takvimi ni bi türlü kaldiramadim bi tane düşügüm varE sen önümüzdeki ay dogum yapicak gorunuyosun soruyu anlayamadm ondan
Ay canım ya inşallahhhhh :))) o yüzden işte ben de geçen aydan çok ümitliydim, ilk aydan olanları çok duymuştum. Neyse daha 3 aylık sürem dolmadıDoktorum hsgden sonra bana 3 ay vermişti. Benimki ilk ayda oldu. İnşallah bu ay senden de müjdeli haberi alırız
Anladim gecmisolsun canim bugun 55-60 arasi cikar diye dusunuyorum ama sonuca cok takilma sonuc ciktiginda haberini bekliyorumCanım yarın gitme imkanım yoktu bugün de başka birşey için hastaneye gelmişken kan verdim sence bugün kaç olması güzel demek? 22 saat arayla kan vermiş oldum
Canım iki günde yaklasik iki katına cikmali ornegin sen dun kan verdin 38 cikti: yarin kan verdiginde degerin 70-80 arasi cikmali. Yabanci kaynaklara gore degerin iki gunde %60 artmasi yeterli. onemli olan duzenli olarak artmis olmasi illa iki katı diye odaklanilmamali.
günaydın kızlar tatlım benim bat sizinle aynı gün ben adetten önce yapar mıyım bilmiyorumlale_cik canim senin bat ne zamandi? @ayllllliiiin35 canim 28 kasimda kim kim test yapiyoruz su an icin ikimiz miyiz sadece? gun yaklastikca adaylar çoğalir sanirim:)
canim dun 38 ise yarin iki kati 76 oluyor. bende ortalama 70-80 dedim. yani iki gunde iki kati olmus oluyor.canım 2 günde 1 , 2 katı olması gerekmiyor mu, senin hesabınla her gün 2 katı artmış oluyor.
gunaydin canim nasil kendini iyi hissedeceksen her zaman bekleriz:)günaydın kızlar tatlım benim bat sizinle aynı gün ben adetten önce yapar mıyım bilmiyorum
Sagol canım, korktum bırakayım dedim. Ama bu durumda devam edeyim bari vitamin sadeca nasıl olsa....7 8 ay falan kullandm. Yan etkisi olan bi ilac degil ama o canim baska şeyden sismstr
Tamam canım çok sağol. Bilmeyince insan tedirgin oluyor. Öğlene çıkar dedi alınca yazarım hemen :)Anladim gecmisolsun canim bugun 55-60 arasi cikar diye dusunuyorum ama sonuca cok takilma sonuc ciktiginda haberini bekliyorum
Testte negatif cıkıp kanda pozitif cıkan cok kisi gordum. Bi de hamileysen ovu testi de cift cizgi cıkıyormus. Gecikmede varmıs hem, insallahhhh hamilesindir canımmmmarkadaşlarım bugün gecikmemin 5. günü acaip akıntım var gebelik testi yaptım negatif ovulasyon yaptım kopkoyu çıktı bu ne demk şmdi biraz dha beklicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?