2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

inşallah canımmm. kusura bakma ona dikkat etmedim çok bakmıyorum imzalara :))

Kızlar aramızda inofolic kullanan var mu? Ben burda duydum ve doktoruma sorup kullanmaya basladım. Ancak goguslerimde sislik ve hassasiyet oldu. İlacı kullanıp bu yan etkiyi yasayan var mı aranızda?
7 8 ay falan kullandm. Yan etkisi olan bi ilac degil ama o canim baska şeyden sismstr

Kızlar kan değerinin hergün mü iki katına çıkması lazım iki günde bir mi? Kan vericem kafam karıştı
Canım iki günde yaklasik iki katına cikmali ornegin sen dun kan verdin 38 cikti: yarin kan verdiginde degerin 70-80 arasi cikmali. Yabanci kaynaklara gore degerin iki gunde %60 artmasi yeterli. onemli olan duzenli olarak artmis olmasi illa iki katı diye odaklanilmamali.

kızlar gunaydın..
BAT 18 kasım cuma yanı 3 gun kaldı.
yumurtlamada baslayan bel ve karın kasık agrısı dun ve bu sabah daha da arttı bu neyın belırtısı boyle anlayamadım.
acaba dkontrol hapından sonra normal bıseymı bu onu da bılemedım . zaten test yapmamak ıcın zor duruyorum. inş hamılelık agrılarıdır ya var mı bu sekılde bel karın kasık agrısı şikayeti olan .. normal bı adet sancısı degıl bu.

Benim de belim çok ağrıyordu bulaşık bile yıkayamıyordum.

Canım yarın gitme imkanım yoktu bugün de başka birşey için hastaneye gelmişken kan verdim sence bugün kaç olması güzel demek? 22 saat arayla kan vermiş oldum

Doktorum hsgden sonra bana 3 ay vermişti. Benimki ilk ayda oldu. İnşallah bu ay senden de müjdeli haberi alırız
Ay canım ya inşallahhhhh :))) o yüzden işte ben de geçen aydan çok ümitliydim, ilk aydan olanları çok duymuştum. Neyse daha 3 aylık sürem dolmadı Zaten eşim yurtdışına gidecek Ocak'ta, 8 ay yok. O dönene kadar (inşallah) son 2 deneme hakkımız kaldı.

Canım yarın gitme imkanım yoktu bugün de başka birşey için hastaneye gelmişken kan verdim sence bugün kaç olması güzel demek? 22 saat arayla kan vermiş oldum
Anladim gecmisolsun canim bugun 55-60 arasi cikar diye dusunuyorum ama sonuca cok takilma sonuc ciktiginda haberini bekliyorum

canım 2 günde 1 , 2 katı olması gerekmiyor mu, senin hesabınla her gün 2 katı artmış oluyor.

arkadaşlarım bugün gecikmemin 5. günü acaip akıntım var gebelik testi yaptım negatif ovulasyon yaptım kopkoyu çıktı bu ne demk şmdi biraz dha beklicem bakalım

arkadaşlarım bugün gecikmemin 5. günü acaip akıntım var gebelik testi yaptım negatif ovulasyon yaptım kopkoyu çıktı bu ne demk şmdi biraz dha beklicem bakalım
Testte negatif cıkıp kanda pozitif cıkan cok kisi gordum. Bi de hamileysen ovu testi de cift cizgi cıkıyormus. Gecikmede varmıs hem, insallahhhh hamilesindir canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…