• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet dediğin gibi olacak bu ay olursa, kılı kılına yetişecek :) Tek başına bu süreci yaşamak da zor esasen. Elini karnına koyacak, birlikte bebeğiniz için alışveriş yapacak eşin olmayacak... Ama bunlar hep ikinci planda kalan şeyler, yurt dışı meselesi olduğunda bir an tereddüt yaşasak da bebek sahibi olma düşüncemizden vazgeçmedik hiç... Eşim sağ salim dönsün de...

Hep hayırlı zamanı diliyorum diledim Allah'tan, o yüzden bekledim 10 ay belki de. Ve belki de bu ay zamanı gelmiştir :KK66: Dualarında beni de geçir olur mu? Sen karnında en masum varlığı büyüten, ayklarının altında cennet olan birisin ne de olsa :) Allah tamamına erdirsin, sağlıkla al kucağına canım inşallah..
Her zaman hepiniz dualarımdasınız. Her sabah kalktığımda buraya yazıyorum isteyen herkes pozitifi görsün diye. Rabbim aratmadan en hayırlı zamanda sağlıkla bebişler nasip etsin inşallah. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah bu ay Rabbim sana da tattırsın hayırlısıyla :dua:

günaydın canım.aynen öyle kontrole gitmen lazım ihmal etme kısa sürmesinin bir nedeni vardır yada mevsimsel de olabilir ama bir sorun varsa baştan önlemini almış olursun.
Aradım canım doktoru da henüz açan olmadı gitmem diyordum bu ay bu kez de bu çıktı ya kaç defadır 6dan 5e düştü geçen bu ay da iki buçuk gün ilaçlardan mi ki acaba bilemedim. Gidip öğreneceğiz inşallah bir acarsa hanımefendi

Gamzecannn Gamzecannn moral bozuklugu yok bana bak 4 kaybim var 33.aydayim 3 yildir bebek hasretiyle yaniyorum ustelik 4 defa bulup kaybetmisken.. her zaman kendinden kotusune bak lutfen ben her zaman halime sukrediyorum kucagina alip kaybedenler var.. halimize bin sukur.. rabbim kulunu ne zaman yaratmak isterse o zaman olacak biz vesilemizi ariyoruz. bu adetinle bebegine 1 adim daha yaklastin. Allah bu duyguyu bize yasatiyosa insallahta nasip edecektir. iyi dusun mutlu ol tamam mi..

Gerçekten yaklaştım mı bebeğime :KK42:
Senin adına çok üzüldüm :(((( elimde değil olmayınca üzülüyorum annemler evlenir evlenmez hamile kLmış hep bende öyle olurum zannediyordum ama olmDı

Gamzecannn Gamzecannn moral bozuklugu yok bana bak 4 kaybim var 33.aydayim 3 yildir bebek hasretiyle yaniyorum ustelik 4 defa bulup kaybetmisken.. her zaman kendinden kotusune bak lutfen ben her zaman halime sukrediyorum kucagina alip kaybedenler var.. halimize bin sukur.. rabbim kulunu ne zaman yaratmak isterse o zaman olacak biz vesilemizi ariyoruz. bu adetinle bebegine 1 adim daha yaklastin. Allah bu duyguyu bize yasatiyosa insallahta nasip edecektir. iyi dusun mutlu ol tamam mi..
Çok haklisin canım moral bozmak yok. Lütfen stres yapmamaya çalış. Güzel günler bizimle olacak

Komik olan ne kendini görüp gülüyonmu haline yani??
dışım gülsede içim kan ağlıyor :((( artık napim kendi kendimle alay ediyorum neşeli olmaya çalışıyorum. emin olun sizi en iyi anlayanlardan biri benim... benimle evlenen sonra evlenen herkes hamile çocuğu oldu vs :(

aynanın karşısına geç canım gögüslerine bak damarlanma varsa çok belli belirsizdir eger gecikme olmadıysa adetin çok geçtiyse bebek uzun zamandır varsa dehşet derecede damarlar gözükür aynada bu belirtiye bakabilirsin
Adetime daha 8 gün var. Hafif mavi damarlar görünüyor. Kahverengi kısımda yayılma var üzerinde de kabarcık gibi bir şeyler çıkmış. Bir de göğüslerim sert şişmiş. Bilmiyorum ki inşallah vardır bebek :)

Hamile arkadaşlardan göğüslerinde değişiklik yaşayan var mı? Benim göğüslerim şişti kahverengi kısmı yayıldı. Eşimle dün gece şok olduk. İnşallah hamilelik belirtisidir :)
Merhaba
Gögüslerim şişti rengi koyulaşıp yayıldı ama 7 haftalık hamileyim daha yeni basladı benim bu kadar erken olur mu bilemiyorum. Ama inş hamilesinizdir :anneadayı:

inşallah ama ben ümidimi yitirdim artık bu sondu çünkü
Bu son değil adetin bitsin tekrar stres yapmadan çalışmalara devam edecegiz.napalim dua ile çalışmalar ile kavusacagiz bebeğimize. İnş. Senin bu son adetin olur ve önünüzdeki ay güzel haberi verirsin bize . Hamileyim diye .

Merhaba
Gögüslerim şişti rengi koyulaşıp yayıldı ama 7 haftalık hamileyim daha yeni basladı benim bu kadar erken olur mu bilemiyorum. Ama inş hamilesinizdir :anneadayı:
İnşallah amin :) Yazdığınız için çok teşekkür ederim. Vücudumda saptadığım sadece bu var başka da belirti yok.

Günaydın kızlar bu sabah felaket bi sancıyla uyandım adetim 2 gün gecikmişti test yapacaktım ayağa kalkmamla kırmızılar geldi musluktan akar gibi moralim bozuldu ben biliyordum ben napsamda olmıcak anne olamıcam hiç bi zaman yüzüm gülmücek bu kırmızılardan nefret eder oldum gelmeyin ya gelmeyinn istemiyorum sizi benden 2 hafta önce evlenen arkadaşım 5 aylık hamile ben ise üzülüom bide kendime bakıom yok halen yok :KK42::KK61::KK61:olmıcaktabaşkalarının bebeğini sevmeye devam :KK42: friendlyfriendly friendlyfriendly F Findikkiran
Her ne kadar söylemesi kolay uygulaması zor da olsa, lütfen ama lütfen kafana takma. Benim bir arkadasım 2 sene sebepsiz yere cocugu olmamıs, tam amann artık ne takip ederim ne beklerim, baslarım böyle ise dedigi ay hamile kalmıs. Üstüne bir de gec fark etmis hamileligi, o kadar boslamıstım cünkü demisti. Allah hayırlısını versin, bol bol dua et. Ben yerinde olsam hemen kafamı mesgul edecek bir seye yonelirdim bugun.

inşallah ama ben ümidimi yitirdim artık bu sondu çünkü
Canim yapma Allah bir umut var tamm mi hayirlisi buymus uzulme vardr bundada hayir bnde bu aydan umitsizim 4 gun kaldi ama sinyaller veryr anliyrm adet olcm Rabbim herseyin hayirlisini verir uzulme dua et bn hepimize ediyorum ve emin ol bu bekleyisin sonunda bizler mukemmel anneler olcaz tmm mi :KK200::KK200:

Dikkat et kendine canim tedirgin olma
canımm :) değerim 22 saatte 38 den 70.97 ye çıkmış :halay: çok şükür allahıma bebeğim gelişiyor. :anneadayı::KK200:
allahım hepinize böyle güzel haberler almayı nasip etsin hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah :):dua:

Back
X