Bat ne zamandiki benimde erken geldi cok sinirlendim ama sonra sukrettim en azindan duzenli regl oluyoruz yumurtluyoruz kuzum hic sikma canini benim 20 ay oldu neredeyse bu ay klomen ve igne kullanicam onumuzdeki ay asilama olmazsa subatta tup denicem
Hatırladım seni canım benim. Çok sevindim. Aynıyiz seninle. Cmtesi keseyi gördüm bende. 3 aralıkta kalp atışını duyucaz insallahKızlar beni hatırladınız mıı?? Uzun süredir yazamıyordum sizlere tüp bebek yaptırıcaktım hani ,
ilk denememde tuttu bebeğim bana tutundu.
transfer sonrası;
10.gün değerim : 60
12.gün değerim : 135
14.gün değerim : 370
rabbime şükürler olsun 23 ünde keseyi görücez 30 kasımdada kalp atışını dinliycez inşallah :)
Rabbim herkese nasip etsin..
Geçen cuma gittiğinde 4+ kaç demişti canım doktor ? Bi yanlışlık yok sanırım dimi? Hangi doktora devam ediceksin?Kozlar bugün tekrar doktora gittim ama bu sefer farklı bir doktora geçenki 4 haftalık demişti bugünki de 5+1 olduğumu söyledi kesem biraz daha büyümüş
Canım tam 4 haftalık demişti kaç + olduğunu net olarak söyleyemiyorum henüz küçük demişti özel hastanedeki bugün devlette kadın doğuma gittiğimde 5+1 dedi bende anlayamadım valla yaa ama yinede özeldekine devam edicem sanırımGeçen cuma gittiğinde 4+ kaç demişti canım doktor ? Bi yanlışlık yok sanırım dimi? Hangi doktora devam ediceksin?
Kızlar hcg 26.81 kanda da onayladık çok şükür sağlıkla devam etsin inşallah :)))
Seninle aynıyiz o zaman canım benim de bugün 5+1. Adete göre 6+1 ama takvimi ultrasona göre değiştirdim. Kalp atışı için 3 aralık dedi bana ya çok geçCanım tam 4 haftalık demişti kaç + olduğunu net olarak söyleyemiyorum henüz küçük demişti özel hastanedeki bugün devlette kadın doğuma gittiğimde 5+1 dedi bende anlayamadım valla yaa ama yinede özeldekine devam edicem sanırım
O zamana kadar insallah hamile kalirsin kuzum buraya gelincede guzel bi tatil yaparsin benim tek tupum tikali cikti yasim 30 evleneli 4 yil oldu benden sonra evlenen herkes hamile kaldi dogurdu bile ama yine isyan etmiyorum vardir rabbimin bir bildigi hayirli zamanda hayirli bir sekilde nasip eder insallah rabbim isteyen herkese bizedeCanım bat bugündü zaten. Ama ilk defa başım dönüyordu ve belim ağrıyordu bende ümitlendim.
Benim de 16 ay oldu.ben yurtdışında olduğum için burda 25 yaşından önce pek birşey yapmıyorlar. Temmuzda Türkiyeye geldiğimde araştırcam. Ne gerekiyorsa yapcam.
Hakkımızda hayırlısı olsun
cok sevindim rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah rabbim hepimize nasip etsin evlat sahibi olmayıKızlar sonundaaaa
Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin insallahKızlar sonundaaaa
İnsallah güzel haberlerini bekliyoruz canım
Olabilir canım benim de aklıma kist geldi yumurta çatlamıştı ama yine de sökülmedi belki bilemiyorum ki Rabbim hayr eylesin
Kızlar sonundaaaa
O zamana kadar insallah hamile kalirsin kuzum buraya gelincede guzel bi tatil yaparsin benim tek tupum tikali cikti yasim 30 evleneli 4 yil oldu benden sonra evlenen herkes hamile kaldi dogurdu bile ama yine isyan etmiyorum vardir rabbimin bir bildigi hayirli zamanda hayirli bir sekilde nasip eder insallah rabbim isteyen herkese bizede
Beklerim 18i sabahi senideBenmde 19
Kimi bat gunu geliyomus belki onlardan oluruz ya umut dunyasi iste teste bakip bskip duruyom zamn gecmyrrryerlesme kanamasi şimdiye kadar gelmesi gerkmezmiydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?