2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Listede yarın batı olan yok hic 16si kötü gün sanırım ya da olan var ama bilmiyoruz bat vermemis yazmamisim

Hamileliğin ilk haftalarında göğüs üzerinde çıkan damarlar hakkında bilgi verebilir misiniz hamileler ve bu konuda bilgisi olanlar:))

Kimisinde erken belirginlesiyor damarlar canim. Bende henuz goguste olmadi ama arkadasimda oldu cok normal. Ilerleyen haftalarda cogu hamilede oluyormus zaten. Bende gobekte degilde yan taraflarimda hafif kucuk damarlar belirginlesmeye basliyor cok normal.

Bnmde 4 ekim doğum günümdü inşallah allahım isteyen herkese anne olmayı nasip eder

Nasılsınız herkes iyidir iyi olun stres yapmayın Allahtan ümit kesilmez (şu aralar mutsuz ve stresliyim yoruldum sıkıldım etrafimdakilerden) size diyorum ama kendim yapamıyorum olsun

okeanoss00 Canim belirtilerine bakarsak bence sen hamilesin umutlandirmak gibi olmasın ama icimden öyle geçti hayırlı haberlerini alırız insaAllah

Dontsay Prenses geliyormus canım cok sevindim sağlıkla doğsun annesi benimde hayalmde duamda ilk kızım olsun diye var insaAllah nasip olur sağlıkla hayirla gelsinde Sup3risi ninde kızdi sanırım tekrar gidicektin canım son durum ne

Bana da cevap verin
Annemleri heveslendirmemek için onlarla da paylaşamıyorum bi sizden tecrübeli olanlardan bilgi alabiliyorum adetim geceli 1 hafta oldu bugün kasık batmalarım devam ediyor ve göğüs uçlarım büyüdü gibime geliyor bu gebelik belirtisi olabilir mi 5. Günde test yaptin negatif çıktı ben çok mu dinliyorum kendimi acaba

Benimde gönlümden gecen kiz ama saglikli olsun insallah hayirlisiyla daha var malesef randevu ayin 28 inde bekliyorum heyecanla bende gün sayiyorum. Son durumlar nedir sizlerde canim?

Benimde gönlümden gecen kiz ama saglikli olsun insallah hayirlisiyla daha var malesef randevu ayin 28 inde bekliyorum heyecanla bende gün sayiyorum. Son durumlar nedir sizlerde canim?
Aranizda 2 hafta var canim Dontsayin gözükmüs kuzenimde erken ogrenmisti gerci sen yurtdisindasin orda nasil isliyor bu isler bilmiyorum gec olmus sanki seninki ama doktorundan memnunsan varsin gec olsun iyisine denk gelmek zor oluyor sagliginiz yerinde olsunda
Ben bu ay nedense bir ayrı duygular icindeyim canım bir yandan canim cok sıkkın oluyor ama aklımda icimde sanki bu ay bebegim gelicekmis gibi bir his var kendimi kaptirmamayada çalışıyorum bilmiyorum allak bullak haldeyim

Bende o ay cok skintiliydim olcakmi olmucakmi bi yandan var diyodum bide carpintim cok olmustu hemde cok once baslamisti bende kalbim acaip hizli atiyodu. Canim burda kafama gore ikide bir doktora gidemiyorum bi doktorun oluyo ona gidiyosun sadece arada bi kere ozel hastaneye gitmistim ama doktorumdan memnun degilim zaten degistircem ama cinsiyet olayindan dolayi degil tabiki. Burda ozel muayenehaneleri var hepsinin ben sigortamdan dolayi sorunsuz ozel hastaneye gittim ama 8 haftaliktim soylememistim baska doktora gidiyorum diye :) normal hastanelerde var ama yani bi randevu alana kadar kendi randevunun zamani gelir yani ne olursa olsun her konuda bi doktora bagimli kaliyosun hastalanincada acil olmadikca ev doktorumuz var hastaneye gitmiyoruz :) burda hastaneye ya acillik olup gidersin ya doktorun bilemedigi bisey olur yada ameliyat dogun falan. Birde yurtdisinda soylemiyorlar erkenden ozellikle almanyadan olan arkadaslar bilir 5 aydan once falan soylemiyorlarmis aldiranlar oluyomus kiz cocugunu oyleleri yuzunden bizde zorda kaliyoruz boyle :) 4.5 aylik olcak söylemezse kafasini koparirim

Demek ki sadece bizim ülkemızde olmuyormuş kötülerler Türkleri birde aman boşver canım öğrenemesende sağlıklı olduğunu bil yeter ki elbette söyler güzel haberlerini bekliyorum canım sıkıntılarımın geçmesi ve bebişimin gelmesi için dua et bana canım lütfen

Her gun hepiniz icin dua ediyorum canim sizlerde benim icin edin bebegim saglikli olsun kucagima almak nasip olsun insallah. Canim bunu yapan almanlar isvicreliler degil musluman yabancilar :) yani yine bizim millet bunlarin soyadi takintisi yokki kadin isterse kendi soyadini kullanir cocugunada verir, erkek olsun illa diyenide hic duymadim bizlerde var malesef bu tur seyler, yengem almanyada dün konusuyoduk ozellikle biz yabancilara söylemiyorlar dedi. hayirlisi olsun tabiki kaldi surda 12 gub bekleriz sorun degil :) insallah darisi en kisa zamanda sizlere olsun rabbim yar ve yardimciniz olsun her daim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…