• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Verebilir canım çünkü geç yumurtlayınca adet de geç oluyor. Benımki geç döllenmeydi. Gecikmenin 4.günü 28 çıkmıştı değer kanda. İdrarda çıkmazdı muhtemelen. 6. Gün değer 101 olmuştu idrarda silik çıkmıştı o da hemen çıkmadı. Şüphen varsa kan testi yaptır canım
Benim 10 gün bugün idrar testi negatif geç dölleme olduğum da kan da kesin değer çıkıyor mu yarın kan veriyorum. belli olacak herşey.

Ayin 4 unde pozitifi gordm yumurtlama testinde ..onu yanlis anladn sanirim

Yoo dogru anladım:)

Yumurtlaman önceden olmuş yani daha önceden çift çizgi görmüşsün ne güzel bu sefer ki çift çizgi gebeliktendir büyük ihtimal...

Daha önce ayda 2 kere yumurtladıgın oldu mu ? Bence o zor ihtimal:)

Çok şükür tekim kız onlar evimde kalamaz bile evleri var evlerinde kalsınlar onlarda orduda Allah'tan evleri uzak bana ohh ne güzel

Bunların hepsini bu sabah mı yaptın :)
Demissinya hepsini bu sabahmi yaptin diye.ondan dedim hepsini bu sabah yapmadim son 4 gune ait..daha once 2 kere yumurtladigimi hic farketmedim ilk defa ovu. testi kullaniyrm cunku canim.bakalim hayirlisi yinede cok guvenmiyrm yarinda bakicam

dün kan vermeye gittim kolumu 5 yerinden deldi bi kanı alamadı adam yaaa çok sinir oldum neymiş damarım yokmuş çok içerde ve inceymişş dün bir hevesle gittim kan vermeye ama testi yapamadılar bugun gecikmenin 6.günü ve sabah çubuk testten yaptım negatif çktı :kızgın:

okeanoss00 okeanoss00 Canim belirtilerine bakarsak bence sen hamilesin umutlandirmak gibi olmasın ama icimden öyle geçti hayırlı haberlerini alırız insaAllah:halay:

Sana katiliyorum S selifor bana da oyle geliyor okeanoss00 okeanoss00 hayirli haberler insallah....

Burda bir arkadaşın 7 gün önce idrar testinde pozitifi gördüğünü görünce ben de idrar testi yapayım dedim sabah negatif çıktı. 7 gün kaldı benim de ama umutsuzluğa kapıldım. Hayırlısı Allah'tan olmazsa da var bir zamanı demekki.

Kızlar ben 14.gun ovu testte koyuyu gordum 15.gün yani dün silindi. bizim 13. ve 14.gün gece iliski oldu. dün esim rahatsiz gibiydi o yuzden olmadi. bu sabah iliski oldu insallah kacırmamisimdir. 13.14.16. gunler olmus oldu. vardir bunda da bi hayır. artik bat bekleme zamani.

Burda bir arkadaşın 7 gün önce idrar testinde pozitifi gördüğünü görünce ben de idrar testi yapayım dedim sabah negatif çıktı. 7 gün kaldı benim de ama umutsuzluğa kapıldım. Hayırlısı Allah'tan olmazsa da var bir zamanı demekki.
Seninle bat ayniydi galiba bizim degil mi? 21 kasim... Gebelik testi beni cok mutsuz ediyor, negatifi gormek yani... Ben muhtemelen yapmicam bu ay, zaten olursa mucize olur, verimsiz bir aydi cunku...inanir misin dua ederken bebek icin ama asil onemkisi sabir icin dua ediyorum. Sakin ve sabirli olup akisa birakmak lazim sanirim.

Seninle bat ayniydi galiba bizim degil mi? 21 kasim... Gebelik testi beni cok mutsuz ediyor, negatifi gormek yani... Ben muhtemelen yapmicam bu ay, zaten olursa mucize olur, verimsiz bir aydi cunku...inanir misin dua ederken bebek icin ama asil onemkisi sabir icin dua ediyorum. Sakin ve sabirli olup akisa birakmak lazim sanirim.
23'ü benim canım. 2 gün var aramızda. Benim de en çok sabıra ihtiyacım var sanırım. Zaten yapı itibariyle çok tez canlı bir insanım gerçekten çok yıprandım bir de daha ilk sefer denedik. Bundan sonra nasıl geçer bilmiyorum. Eşim göğüslerin çok şiş ve sert diyor umutlanıyorum hamileyim diye test yaptım negatif işte. Of valla moralim bozuldu. Yapmasam da içim durmuyor.

Back
X