23'ü benim canım. 2 gün var aramızda. Benim de en çok sabıra ihtiyacım var sanırım. Zaten yapı itibariyle çok tez canlı bir insanım gerçekten çok yıprandım bir de daha ilk sefer denedik. Bundan sonra nasıl geçer bilmiyorum. Eşim göğüslerin çok şiş ve sert diyor umutlanıyorum hamileyim diye test yaptım negatif işte. Of valla moralim bozuldu. Yapmasam da içim durmuyor.
Olur mu hic moralini bozma, hem bak daha ilk denemenmis. Goguslerin sert sis ve hassas olmasi bir belirti dogru. Hatta benim goguslerim de su an oyle. Ancak gecen ay ben oyle belirtiler yasadim ki yuzde yuz emindim hamile olduguma regl olunca cok sasirmistim. Hayatimda gormedigim kasilmalar, sanki icerde bi sey varmis gibi pit pit atmalar falan. Hespi belirtiydi ve ben hooop adet oldum. O nedenle bu sefer temkinliyim, hatta aralik ayi icin plan yapiyorum. Sen de rahat ol ve dua ederek sadece bekle lutfen. Rabbim bizi baska dertlerle sabirlarla sinamasin.23'ü benim canım. 2 gün var aramızda. Benim de en çok sabıra ihtiyacım var sanırım. Zaten yapı itibariyle çok tez canlı bir insanım gerçekten çok yıprandım bir de daha ilk sefer denedik. Bundan sonra nasıl geçer bilmiyorum. Eşim göğüslerin çok şiş ve sert diyor umutlanıyorum hamileyim diye test yaptım negatif işte. Of valla moralim bozuldu. Yapmasam da içim durmuyor.
İnşallah müjdeli haberini verirsin bizlere. Gecikme olur muydu yoksa bu ilk mi?Benim 10 gün bugün idrar testi negatif geç dölleme olduğum da kan da kesin değer çıkıyor mu yarın kan veriyorum. belli olacak herşey.
Benim haftasonundan beri öyle. Her eve gittiğimde beni sinir eden süprizlerle karşılaşıyorum. Zaten herşey gözüme batıyor çıldırma noktasındayımİstanbulda hava nasıl şuan bilmyom yataktayım hala ama benim ev şuan kaynanalı kaynatalı pffff
Ben de bir umutlanıyorum bir moralim bozuluyor. 3 gün kala tekrar test yapıcamAl benden de o kadar tatlım benim de bat 23 kasım bekliyorum öyle umutla
Olur mu hic moralini bozma, hem bak daha ilk denemenmis. Goguslerin sert sis ve hassas olmasi bir belirti dogru. Hatta benim goguslerim de su an oyle. Ancak gecen ay ben oyle belirtiler yasadim ki yuzde yuz emindim hamile olduguma regl olunca cok sasirmistim. Hayatimda gormedigim kasilmalar, sanki icerde bi sey varmis gibi pit pit atmalar falan. Hespi belirtiydi ve ben hooop adet oldum. O nedenle bu sefer temkinliyim, hatta aralik ayi icin plan yapiyorum. Sen de rahat ol ve dua ederek sadece bekle lutfen. Rabbim bizi baska dertlerle sabirlarla sinamasin.
Ben de bir umutlanıyorum bir moralim bozuluyor. 3 gün kala tekrar test yapıcam
Çok dua ediyorum canım. Biliyorum ki her şeyin bir zamanı var ama bizim kalplerimiz hemen oluversin istiyor sabırsızız. Hatta ağzımda Hz. İbrahim'in duası var sürekli. Sizlere de yazayım belki vesile olur.
RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN (SAFFAT SURESİ 100.AYET)
ANLAMI: RABBİM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE
Günaydın canlar giremiyorum ama arada girmeye çalışıyorum bat bugündü ama dün malesef@edacimm 17 Kasım
B bebegim-gel 17 Kasım
Asyahasret 17 Kasım
@MelekDiliyorum 17 Kasım
@Tugbafatih1234 17 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@rkybhdr 17 Kasım
@Ankey 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
@elmol 18 Kasım
@Frida1kahlo 18 Kasım
@gri penguen 18 Kasım
@betulanil 18 Kasım
fly0513 18 Kasım
@Beratnisa 19 Kasım
@la rosa 19 Kasım
@purki90 19 Kasım
@bayangezenti 19 Kasım
@Babies16 20 Kasım
@TUBA48 20 Kasım
K kubito 20 Kasım
@kkk91 21 Kasım
@tugsem_10 21 Kasım
@ferishhh 21 Kasım
@Elifselman 21 Kasım
@Ceylin elif 21 Kasım
@sukrancemal 21 Kasım
@Paramedik92 21 Kasım
@pinkglove 21 Kasım
M mavitosbaa 21 Kasım
Kizlar hangi gun test yapiyrz belirlediniz mi..20 si esimin dogum gunu.19.gecesi kutlayacagim olurda tutarsa surpriz yapacagim oyuzden en gec 19 olsun.18 19 bana uyar
Amin canım cümlemize nasip etsin, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Rabbim. Sen de belirti var mı? Neler yaşıyorsun?Belirtin felan var gibi tatlım inşallah olur bu duayı da gönderdin çok sağol Allah en yakın zamanda hayırlı evlatlar versin sana da bizlere de
Sen bırakma günaşırı devam etKızlar ben 14.gun ovu testte koyuyu gordum 15.gün yani dün silindi. bizim 13. ve 14.gün gece iliski oldu. dün esim rahatsiz gibiydi o yuzden olmadi. bu sabah iliski oldu insallah kacırmamisimdir. 13.14.16. gunler olmus oldu. vardir bunda da bi hayır. artik bat bekleme zamani.
ayyy canım çok sevindim senin adına da bende 30 kasımda duyucam inşallah kalp atışını daha hiç ultrasona girmedimHatırladım seni canım benim. Çok sevindim. Aynıyiz seninle. Cmtesi keseyi gördüm bende. 3 aralıkta kalp atışını duyucaz insallah
saol cnm ben hastanede çalışıyorum zaten kendi çalıştığım hastanede yaptırdım.Kavacık medistate hastanesi dr.Kenan sofuoğlu ben personel oldugun için uyguna geldi dışarıya 5.750 tl artı ilaç ücreti cnmCanim gozun aydin rabbim saglicakla kucagini nasip etsin tup bebegi ne kadara yaptirdin nerede yaptirdin biraz detay yazarmisin rica etsem
Bence bekleme zamanı değil yine gün aşırı devam hiç belli olmuyobu işler adete yakın tekrar çatlayı veriyo benim arkadaşım öyle hamile kaldı o yüzden devamKızlar ben 14.gun ovu testte koyuyu gordum 15.gün yani dün silindi. bizim 13. ve 14.gün gece iliski oldu. dün esim rahatsiz gibiydi o yuzden olmadi. bu sabah iliski oldu insallah kacırmamisimdir. 13.14.16. gunler olmus oldu. vardir bunda da bi hayır. artik bat bekleme zamani.
Amin canım cümlemize nasip etsin, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Rabbim. Sen de belirti var mı? Neler yaşıyorsun?
İnşallah ya evet zamn geçmiyor cuma sabahı test günü :)Kimi bat gunu geliyomus belki onlardan oluruz ya umut dunyasi iste teste bakip bskip duruyom zamn gecmyrrr
Olur mu hic moralini bozma, hem bak daha ilk denemenmis. Goguslerin sert sis ve hassas olmasi bir belirti dogru. Hatta benim goguslerim de su an oyle. Ancak gecen ay ben oyle belirtiler yasadim ki yuzde yuz emindim hamile olduguma regl olunca cok sasirmistim. Hayatimda gormedigim kasilmalar, sanki icerde bi sey varmis gibi pit pit atmalar falan. Hespi belirtiydi ve ben hooop adet oldum. O nedenle bu sefer temkinliyim, hatta aralik ayi icin plan yapiyorum. Sen de rahat ol ve dua ederek sadece bekle lutfen. Rabbim bizi baska dertlerle sabirlarla sinamasin.
Kizlar bugunu saymazssak adetime 3 gun kaldi aslinda yarin igneden sonra 14. Gunum ama gecen aya gore adet tarihm 20 kasim sizce yarin test yapsam cikarmi
Allah razi olsun canım. İnşallah beraber güzel haberler alırız. Benim adet ler çok karışık o yüzden 11aralık yazarsan sevinirim bizim için özel bir gün inşallah hayr olurSaglik olsun canlar yeni batlar kac insaAllah bir dahaki ay hamile listesinde yer alırsıniz
Beklenen adet tarihi nin kod adı canımBat ne acaba bn anlamadimda biri soyleyebilirmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?