2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Al benden de o kadar tatlım benim de bat 23 kasım bekliyorum öyle umutla

Olur mu hic moralini bozma, hem bak daha ilk denemenmis. Goguslerin sert sis ve hassas olmasi bir belirti dogru. Hatta benim goguslerim de su an oyle. Ancak gecen ay ben oyle belirtiler yasadim ki yuzde yuz emindim hamile olduguma regl olunca cok sasirmistim. Hayatimda gormedigim kasilmalar, sanki icerde bi sey varmis gibi pit pit atmalar falan. Hespi belirtiydi ve ben hooop adet oldum. O nedenle bu sefer temkinliyim, hatta aralik ayi icin plan yapiyorum. Sen de rahat ol ve dua ederek sadece bekle lutfen. Rabbim bizi baska dertlerle sabirlarla sinamasin.

Al benden de o kadar tatlım benim de bat 23 kasım bekliyorum öyle umutla
Ben de bir umutlanıyorum bir moralim bozuluyor. 3 gün kala tekrar test yapıcam

Çok dua ediyorum canım. Biliyorum ki her şeyin bir zamanı var ama bizim kalplerimiz hemen oluversin istiyor sabırsızız. Hatta ağzımda Hz. İbrahim'in duası var sürekli. Sizlere de yazayım belki vesile olur.

RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN (SAFFAT SURESİ 100.AYET)
ANLAMI: RABBİM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE

Belirtin felan var gibi tatlım inşallah olur bu duayı da gönderdin çok sağol Allah en yakın zamanda hayırlı evlatlar versin sana da bizlere de

Günaydın canlar giremiyorum ama arada girmeye çalışıyorum bat bugündü ama dün malesefoldum çok ümitliydim bu aydan ama nasip değilmiş olsun yine de takdiri ilahi bu da da bi hayır vardır diyorum ama sanırım hamişlerimiz var buda beni inanınki beni çok sevindirdi rabbim sağlıkla hayırlısı ile günlerinizi doldurmayı nasip ettin hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip et arkadaşlar bizleride dualarınızda unutmayın iyi günler güzel bol hamiş haberleri alacağımız bir gün olsun rabbim hepimizin gönlüne görw versin

Belirtin felan var gibi tatlım inşallah olur bu duayı da gönderdin çok sağol Allah en yakın zamanda hayırlı evlatlar versin sana da bizlere de
Amin canım cümlemize nasip etsin, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Rabbim. Sen de belirti var mı? Neler yaşıyorsun?

Sen bırakma günaşırı devam et

Hatırladım seni canım benim. Çok sevindim. Aynıyiz seninle. Cmtesi keseyi gördüm bende. 3 aralıkta kalp atışını duyucaz insallah
ayyy canım çok sevindim senin adına da bende 30 kasımda duyucam inşallah kalp atışını daha hiç ultrasona girmedim

Canim gozun aydin rabbim saglicakla kucagini nasip etsin tup bebegi ne kadara yaptirdin nerede yaptirdin biraz detay yazarmisin rica etsem
saol cnm ben hastanede çalışıyorum zaten kendi çalıştığım hastanede yaptırdım.Kavacık medistate hastanesi dr.Kenan sofuoğlu ben personel oldugun için uyguna geldi dışarıya 5.750 tl artı ilaç ücreti cnm

Bence bekleme zamanı değil yine gün aşırı devam hiç belli olmuyobu işler adete yakın tekrar çatlayı veriyo benim arkadaşım öyle hamile kaldı o yüzden devam

bat 18 kasım kaldı 2 Kasık Bel agrılarım tam gaz devam bide sankı bobreklerım agrıyo gıbı bosluklarımdada agrı var inşallah üşütme degıldır .. test yapmamak için cok zor duruyorum heran gıdıp alıp yapabılırım
cuma gunu yanı Bat gunu endokrınde randevum var guatr ıcın. doktor her ay kanda gebelıgede bakıyo o gun ogrenıcem Allahım inşallah bebeğim gelmiştir....

Canım benim ayım 7sindw başladı göğüs şişliği ve hassasiyetli onun dışında göğüs damarlarım belirgin gibi ama önceden nasıldı tam kestiremiyorum bi de böyle saniyelik iğne batmaları oluyor vajinama ve üst bölgesine bunlar sende de var mı ?
Amin canım cümlemize nasip etsin, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Rabbim. Sen de belirti var mı? Neler yaşıyorsun?

Aynen benimde geçen ay sanki hamile gibi belirti vardı adet oldum şaşırdım bu ayda hiçbir belirti yok bat 22 kasım kesin hamile değilim diyorum

Kizlar bugunu saymazssak adetime 3 gun kaldi aslinda yarin igneden sonra 14. Gunum ama gecen aya gore adet tarihm 20 kasim sizce yarin test yapsam cikarmi

Kizlar bugunu saymazssak adetime 3 gun kaldi aslinda yarin igneden sonra 14. Gunum ama gecen aya gore adet tarihm 20 kasim sizce yarin test yapsam cikarmi

Her yerde adete üç gün kala kan testinde sonuç çıkar yazıyor ama ben geçen ay gittiğimde negatif çıktı . Doktora 2 gün geçti dedim 2 gün daha bekleyelim belli olmayabilir dedi

Saglik olsun canlar yeni batlar kac insaAllah bir dahaki ay hamile listesinde yer alırsıniz
Allah razi olsun canım. İnşallah beraber güzel haberler alırız. Benim adet ler çok karışık o yüzden 11aralık yazarsan sevinirim bizim için özel bir gün inşallah hayr olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…