2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Her yerde adete üç gün kala kan testinde sonuç çıkar yazıyor ama ben geçen ay gittiğimde negatif çıktı . Doktora 2 gün geçti dedim 2 gün daha bekleyelim belli olmayabilir dedi
Ben ilk evde test yapicam canm bise cikarsa o zaman kan testine giderim ayanamiyorum son gunler hic gecmiyo insallah bu ay yuzumuz guler

sonunu getiremiyorum cnm yaa. başlıyorum 4. gün sıkılıyorum . çook tutarsızım bu konuda

Gunaydin amin canimm rabbim hepimize hayirlisiyla versin gonlumuzdekileri

günaydın kızlar bata 3 var aslında ama düzenm kaçtığı için tam tarih şaşıyor artık, elimde erken gebeliik testi var çok yapasım var ama tutuyorum kendiminapsam

Ayniyiz canim benimde bat 18 kasim bosluk agrilari kemik agrilari kasik ve bel agrisi bendede var dunde migdem cok bulaniyordu ama ben usutmusumdur diyorum cnku sivilcem ckti hep cikiyor adet oncesi buyzdrn yapmycam test bekliycem canim insallah senin vardir canim habrr et olur mu

Mutlaka haber edıcem cnım .. benım adet belırtılerım adet olcagım gun olurdu hıc agrısı sızısı olmazdı. dkontrol hapına basladım evlenınce 2 yıl kullandım hap kullanınca adetım cok azaldı . ağustosta bıraktım gecen ay cok agrım oldu 4 gun gecıktı ama sonnda adet oldum hemde cok yogun , haptan oncekı gibi geldı . hapın etkısı yenı gectı dıye dusundum. inşallah oyle olmustur ve bu ay tutmustur.. cuma sabahtan randevum var oglen cıkar sonuclarım yazarım inşallah belirtiler hamılelıkle ılgılıdır ikimizinde ..

Benim haftasonundan beri öyle. Her eve gittiğimde beni sinir eden süprizlerle karşılaşıyorum. Zaten herşey gözüme batıyor çıldırma noktasındayım

Allah yardımcımız olsun valla bende bazen şeyoluyom ama yapcak bişey yok ya sabır deyip günlerinin dolmasını beklemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…