- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Göğüslerim de şişlik ve sertlik var benim de. Göğüs çevresindeki kahverengi kısım değişti gibi biraz da. Bugün karın ağrım filan da yok. Başka da bir belirti yok canım.Canım benim ayım 7sindw başladı göğüs şişliği ve hassasiyetli onun dışında göğüs damarlarım belirgin gibi ama önceden nasıldı tam kestiremiyorum bi de böyle saniyelik iğne batmaları oluyor vajinama ve üst bölgesine bunlar sende de var mı ?
Ya bana hayal mü görüyorum varmı
Canım maalesef tüp bebek olmadı. Bugün genetik test için kan verdik. İnşallah artık bu son engeldir :)@nisandeniz Canım ne zaman doktora gidecektin durumlar ne
ellerim titriyo ya gerçek değilseişten şuan çıkamam ki bi kaç test daha deneyim yarın öyle gideyim kana, dua edin lütfenn
ayyy ben çok umutsuzca yapmıştım öylesine inanamıyorum hala şoktayım, benimki ultra erken gebelik testi loboquick ,elinde varsa sende yapsana canımYaaa ne hayali ben burdayım diye bağırıyooo :)))) benimde bat 19u gaza geldim şuanda seni görünce :) bende mi yapsam
Göğüslerim de şişlik ve sertlik var benim de. Göğüs çevresindeki kahverengi kısım değişti gibi biraz da. Bugün karın ağrım filan da yok. Başka da bir belirti yok canım.
AY HADI INSALLLAH .. ALLAHIM BAN DA BOYLE CIZGILER GOSTERya bende gölge görüyorum ALLAHIM nolur gerçek olsunnn
Yaaa ne hayali ben burdayım diye bağırıyooo :)))) benimde bat 19u gaza geldim şuanda seni görünce :) bende mi yapsam
ayyy ben çok umutsuzca yapmıştım öylesine inanamıyorum hala şoktayım, benimki ultra erken gebelik testi loboquick ,elinde varsa sende yapsana canım
BENIMDE 18İ BENDE MI YAPSAMayyy ben çok umutsuzca yapmıştım öylesine inanamıyorum hala şoktayım, benimki ultra erken gebelik testi loboquick ,elinde varsa sende yapsana canım
canım ancak yarın sabah yapabilirm, çıkamıyorum işten, evde test var, eşimede söylemek istemiyorum sürpriz olsun, garibim ümidi kesmişti iyice bendenEderim tabi tatlım inşallah hayırlı haberleri alırsın test yap tekrar bence de ama akşama doğru yap
Ay hadi sen de patlat bi tane sevinçlenelim biraz ya
yarın sabah yapacagm test canım, ya şuan cok kuruyum aksine, sadece 3 gün önce ani biraz akıntım oldu başka yok, yani hiç belirti yok oyüzdende inanamıyorum zaten şaka gibi, yap canım sende kaç evden :)Evde yok yaaa Kaynanam burda biraZdan bi yolunu bulup eczaneye cıkacam :)) baska test yapınca yaz buraya..
Akıntın vs varmıydı ? Ya hamilesin sen resmen :) yani inş
yaaa seninde iki kalmış yapsana sende oohh ne güzel olur hepbirlikte seviniriz inşallahhhBENIMDE 18İ BENDE MI YAPSAM
Yok gulum Allah buyuk diyoruz zatn vardr bi hayir herzamn hayirlisiOlmadı diye ümitsiz olmayın ama
Yapma bnce 18inde bizimle yap bizde 18inde yapcz bi kac kisi bmmde bat 19günaydın kızlar bata 3 var aslında ama düzenm kaçtığı için tam tarih şaşıyor artık, elimde erken gebeliik testi var çok yapasım var ama tutuyorum kendiminapsam
canım ancak yarın sabah yapabilirm, çıkamıyorum işten, evde test var, eşimede söylemek istemiyorum sürpriz olsun, garibim ümidi kesmişti iyice benden
Aaaayyy temizlik yapıp cıkcam inş eczaneye.. Kaynanam yanımda ya o olmasa hemen şimdi cıkardım da zalım karı şimdi bisürü şey sorar
Kaldi iki gun safak sayiyoruz ne olur hepimiz gulelim sevinelim Allah imİnşallah ya evet zamn geçmiyor cuma sabahı test günü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?