2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Göğüslerim de şişlik ve sertlik var benim de. Göğüs çevresindeki kahverengi kısım değişti gibi biraz da. Bugün karın ağrım filan da yok. Başka da bir belirti yok canım.

Yaaa ne hayali ben burdayım diye bağırıyooo :)))) benimde bat 19u gaza geldim şuanda seni görünce :) bende mi yapsam
ayyy ben çok umutsuzca yapmıştım öylesine inanamıyorum hala şoktayım, benimki ultra erken gebelik testi loboquick ,elinde varsa sende yapsana canım

Kahverengi kısmında benim beyaz şişlikler var ama önceden de vardı diye biliyorum koyulaşma felan yok ama
Göğüslerim de şişlik ve sertlik var benim de. Göğüs çevresindeki kahverengi kısım değişti gibi biraz da. Bugün karın ağrım filan da yok. Başka da bir belirti yok canım.

ayyy ben çok umutsuzca yapmıştım öylesine inanamıyorum hala şoktayım, benimki ultra erken gebelik testi loboquick ,elinde varsa sende yapsana canım

Evde yok yaaa Kaynanam burda biraZdan bi yolunu bulup eczaneye cıkacam :)) baska test yapınca yaz buraya..

Akıntın vs varmıydı ? Ya hamilesin sen resmen :) yani inş

Evde yok yaaa Kaynanam burda biraZdan bi yolunu bulup eczaneye cıkacam :)) baska test yapınca yaz buraya..

Akıntın vs varmıydı ? Ya hamilesin sen resmen :) yani inş
yarın sabah yapacagm test canım, ya şuan cok kuruyum aksine, sadece 3 gün önce ani biraz akıntım oldu başka yok, yani hiç belirti yok oyüzdende inanamıyorum zaten şaka gibi, yap canım sende kaç evden :)

günaydın kızlar bata 3 var aslında ama düzenm kaçtığı için tam tarih şaşıyor artık, elimde erken gebeliik testi var çok yapasım var ama tutuyorum kendiminapsam
Yapma bnce 18inde bizimle yap bizde 18inde yapcz bi kac kisi bmmde bat 19

Valla kendimin gibi sevindim bu ay hamile kalmasam bile sizlerin olunca mutlu oluyorum :) eşine sürpriz olsun kesinleşince söyle bence de
canım ancak yarın sabah yapabilirm, çıkamıyorum işten, evde test var, eşimede söylemek istemiyorum sürpriz olsun, garibim ümidi kesmişti iyice benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…